18 günde evlilik kararı mı olur ?

Mesele kac gunde karar verilebilecegi degil adamin sizi sıkbogaz etmesi. Cok rahatsiz edici bir durum. Biz esimle bir haftada evlenmeye karar vermiştik ama sizin durum baska.
Aynen o durum kötü ama kaybetmekten korkuyorum daha önce hiç böyle hissetmedim diyor. Bi yandan bende tanımıyorum etmiyorum diyorum bi yandan samimi geliyor. Nasip..

kendisi evlenme maksadıyla tanışmışsa eğer, bu sorusu mantıklı.
yani görücü üsülü denen görüşmelerde, niyet evlenme değilse, görüşmeyi kesersin, yoluna bakarsın.
adamda haklı olarak sizden net birşey beklemiştir durum böyleyse.

Aynen o durum kötü ama kaybetmekten korkuyorum daha önce hiç böyle hissetmedim diyor. Bi yandan bende tanımıyorum etmiyorum diyorum bi yandan samimi geliyor. Nasip..
gercekten samimiyse sizi bekler zaten. Evlilik bu, gercekten emin olmadan adim atilacak bir is degil. Yasiniz da kucukmus.

kendisi evlenme maksadıyla tanışmışsa eğer, bu sorusu mantıklı.
yani görücü üsülü denen görüşmelerde, niyet evlenme değilse, görüşmeyi kesersin, yoluna bakarsın.
adamda haklı olarak sizden net birşey beklemiştir durum böyleyse.
Evet öyle tabi benimle bu yola çıkacaksan niyetimiz evlilik olsun demek istedi galiba o_O

SiziN nasıl olur bilmiyorum ama benim teyzem 15 günde tanıştı evlendi ve yurtdışına gitti o zman hepimiz dedik böyle olmaz şimdi 3 yıllık evli çok şükür çok mutlu . Teyzem in bazı ağır basan kriterleri vardı onlara baktı enistem de . Siz de kriterlerinizi düşünün ailesi işi huyu ..

Evet öyle tabi benimle bu yola çıkacaksan niyetimiz evlilik olsun demek istedi galiba o_O
ben böyle görüşmeler yapmış biriyim.
ilk birkaç sefer görüşüp, devam edip etmeyeceğine karar veriyorsun. sonuçta tamam deyip, iki gün sonra evlenmiyorsun.
Sorusunu direk evlenmek olarak sorması bence kafa karıştırmış.

SiziN nasıl olur bilmiyorum ama benim teyzem 15 günde tanıştı evlendi ve yurtdışına gitti o zman hepimiz dedik böyle olmaz şimdi 3 yıllık evli çok şükür çok mutlu . Teyzem in bazı ağır basan kriterleri vardı onlara baktı enistem de . Siz de kriterlerinizi düşünün ailesi işi huyu ..
Bunları duydukça şu söze inanıyorum evlilik şans işi... maşallah Allah mutlu etsin. :) Nasip öyle bisey ki belli olmaz yani. Ben de sizlere danışmak istedim teşekkür ederim hepinize.. :)

Bunları duydukça şu söze inanıyorum evlilik şans işi... maşallah Allah mutlu etsin. :) Nasip öyle bisey ki belli olmaz yani. Ben de sizlere danışmak istedim teşekkür ederim hepinize.. :)
Kesinlikle öyle .inşallah hersey gönlünce olur

Back
X