18.günm,rahat nefes alamiyorum ve egrilik var.yardım..

çok büyük geçmiş olsun. hem fiziksel hem ruhsal hem de maddi sıkıntı çekmişsin. eminim çok zor süreçlerdir. başka doktora yaptırdığın 3. ameliyatından mutlu olmana sevindim. tekrar tekrar geçmiş olsun. ve emin ol güncel öztürk ile sıkıntı yaşama konusunda yalnız değilsin!
Teşekkür ederim canım...valla ameliyat eden doktorum birçok cerrah yetiştirmiş profesör ve çok iyi bir adamcağız( reklam yapan biri değil ismini vermiyorum o yüzden) eski doktoru hiç kötülemedi arkadaş elinden geleni yapmış dedi hep ama ameliyattan sonra geldiğinde "arkadaş içeride çokdeğişik şeyler yapmış" deyip konuyu kapattı Ne demek bilmiyorum artık :) Şu an bile gayet iyi burnum fakat "revizyon olmasaydı bundan daha iyi olurdu" dedi ayrıca...bakalım 3. Ayım memnunum şimdilik üstelik daha şişliği inecek

Çok geçmiş olsun gerçekten.
Kızlar bu başlığa doktor hakkında hiçbir hasta yorumu bulamadığım için aratarak girdim. 2014 yılı hastasiyim ve muhtemel kötü yorumlar yüzünden sildiriyor başlığını. Anlamış değilim.
Bana özelden yazabilir mi sıkıntısı olan hastalar? En azından çözümlerimizi ve fikirlerimizi paylaşalım, yalnız olmadığımı bileyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X