18 haftalik cennet kokulu bebegim melek oldu

Allah im sabır versin dayanma gücü versin diyecek başka bişey bulamıyorum çok üzüldüm

Canım Allah sabır versin, dediğin gibi melek oldu o hiç üzülme o yüzden.
Allah rahmet eylesin, sana ve eşine dayanma gücü versin.

canım benim, az önce öğrendim
şu an delicesine yaslar boşalıyor gözlerimden
rabbim sabır versin
çok üzgünüm çok.....................

biraz önce öğrendim.. ne diyebilirim bilemiyorum, çok üzgünüm canım.
Rabbim sabır versin çok zor bir imtihandır, bizler yaşamadan sadece tahminde bulunabiliriz..
Herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun...

Canim ne yazacagimi ne diyecegimi bilmiyorum suan duydum cok uzuldum yazdiklarindan sonra goz yaslarimi tutamadim canim arkadasim pamuk kizin cennete gitti rabbim senin yardimcin olsun acini hafifletsin daha fazla yazamiyorum cok uzgunum

Cok ama cokk uzgunum canim benim ne denir ki boyle bi durumda
Allahim sana esine sabirlar versinn,en kisa zamanda size saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah...dualarimiz seninle...

Basin sağolsun ALlahim sabir versin.6 ay önce ben de 6 aylik kizimi kaybettim
İnşallah bu süreçte yalniz değilsindir.çok zoooor.yasayan bilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razi olsun her yazilani okudum

Kizimi sevebilmek istiyorum koklamak opmek canim kizim iyi ki varsin demek istiyorum ama hic birini yapamiyorum

Annesinin minik melegi cok ozluyorum seni ♥

: ( kader arkadasim melekleriniz cennette tanisiyordur eminim..

6 ay olmus senin zamanla iyilesiyormu yaran

Yalniz degilim Rabbim sonsuz razi olsun destekcim olan herkesten..

Ama her ne kadar yalniz degilsemde canimin can parcasi cigerparem eksik iste

Canlarim benimm. Gozlerim dolduu yaaa. Dayanamiorum boyle seylere . Unutmayinnn o melekleriniz obur dunyada sizi kurtarabilirler cennette omurluk sonsuz olacaksiniz. Bunu hep dusunun ve kendinizi ayakta tutun. Uzulmeyin bu dunya cok ama cok kisa ablalarimm..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canim arkadasimmm artik bir meleğin var...annesi o seni beklicek ve sefaatcin olacak kuzucum...aklimiz hep sende canim....dua ediyoruz senin için en yakin zmnda toplababilmen için...çok zor canim biliyorum ama elden gelen birşey yok...inş sagliklo bir bebegin daha olur Rabbim hiç bekletmez seni

canim birlikte cikmistik bu yola... kardesim kadar cok sevinmistim sizin mutlulugunuza simdide ayni üzüntüyü paylasiyorum. ne soylenir ki allah sabir versin sana ve esine

Canim benim aci dinmiyor ayni ama allah sabrini veriyor.aylar sonra gozyasin dinmiyor tabiki.sadece dişari akan gözyasin içine akiyor.birde yakin Çevremdekilerin artik normale dön diyor.yas 3 gün olurmuş.v.b.diyorlar.yasamadiklari için beni anlamıyorlar.hiçbirşey benim için eskisi gibi değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni anlayabilmem mümkün değil efulim
biliyorsunki benim durumum farklıydı , hayati riskim vardı bebeğide kaybedebilirdik veyahut heran birşey olabilme ihtimali vardı
sein kadar acı cekmedim yalans öyleyemem , ama elbette acı çektim üzüldüm fakat bu tarafa yogunlasmak ıstemıyorum
ege beni olducka oyalnıyor egeyi nasıl koruyup kolluyorsam bazen aklıma gelıyor nerede diğer bebeğim diye içimi dehşet bir üzüntü kaplıyor sonra hemen geciyor anlayıp dınleyene kadar .
Allah sabrını versin inşallah sanada benimde bebeğim 16 haftalıktı ..

sende normal dogummu yapmisrin..

Bebegim 18-19 haftalikmis melek oldugunda uc hafta icimde cansiz durmus kanima karissaydi bende olebilirmisim diyorlar herkes bi mucizeden bahs ediyor..

Ama ben suan bunu anlayabilecek durumda degilim cunku kizim icin canim yaniyor oyle ki bende olseydim beraber sehit olurduk diyorum..

Her insanin acisi kendine gore en kotusu sana asla demem ki senin ki daha hafifti benim ki daha zor sende evladini kaybettin bende

Minik kuzumun gelisimi normalmis meger boyuna ve kilosuna gore 25 cm 22 haftalikken oluyormuslar.. Fakat hep asagidaydi.. Hani tras oldugumuz yer var ya oradaydi hep

Hic bir zaman unutmiycam melegimi ve bir gun gelecek mutlu olacagim Rabbim bize cennetlik bir melek gonderdi Rabbim bizi cok sevmis ki boylesini nasip etmis..

BUNDAN BIR KAC GUN ONCE MINIK YAVRUMU RUYAMDA GORMUSTUM BANA BAKIYOR OYLE TATLI GULUYORDU KI KIZIM BENINLE VEDALASMIS DEMEK KI BEN ANLAMADIM ♥

Seni oyle iyi anliyorum ki.. bana da yine cocugun olur diyorlar.. evet insaAllah yine cocucgum olur.. AMA kaybettifim bebegim ASLA olmayacak ki asla onun yerini almayacak.. benim bir yavrum var artik ben ancak ikinci kez anne olacagim..

DEFIN ISLEMI YARIN OGLENE KALMIS MELEK KIZIM CIGERPAREM BUGUN ISLAM BIRLIGI TARAFINDAN ALINACAK SALI GUNU OGLEN BABACIGINA KAUSACAK INSAALLAH ♥

8,5 saat suni sancı çektim canım plesanta ile tıkalı oldugu ıcın rahım agzı vakumla cektıler
muhtemelen parcalanarak cıktı
ne boyunu ne kılosunu bılmıyorum
zaten suyum gıt gıde azalıyordu 10 hafatdan sonra onu tamamen boylu boyunca görememiştik usg'de
senın gebelıkte bır takım sorunların vardı neydı onlar?
daha oncede yazdım ama neden otopsiye gıtmedi yanı doktorlar ne dıyor neden olarka neyı gosterıyorlar?

Biliyomusun bize de tam net olarak hic kizimizi gormek nasip olmadi..

Gordum gordum ilk sayfada yazdim hatta otopsi yaptirmadik..

kendi gozumle goremeyecektim otopside ne yapiliyor diye otopsiden sonra bebegim ne olacakti onuda bilmiyorum burda kendi dinlerince yakiyorlarmislar..

Ilk iki kontrolum turkiyede oldu ve orada malesef asagdan bakilmiyor..

Vajinal muayene olsaydim yerlesme sorunu olup olmadigini ogrenecektim..

Turkiyede hep oyle bir algi var vajinal bakinca dusuk olur vajinal bakinca ayip olur gunah olur..

Halbu ki o kadar onemli ki asagdan bakilmasi..

100% bir sebeb yok elimizde otopsi opmadigi icin ama soylenenler hep bebegim cok asagida suyu az yeri dar di..

Allahin takdiri o oyle uygun gordu melek annesi olmak biana nasip oldu..

Ama tibbi acidan muhtemelen dollenme de yanlislik oldu.. lekelenme ve kanamam oluyordu turkiyede doktorum adet kanamasi kadar cok olmadigi surece normal demisti cok yanlis cok..

Evet Allahin takdiri belki turkiyede de herseyi kontrol etseydiler yine de ayni seyi yasayacaktim ama suan icin orda ki doktorlara hic guvenim kalmadi..

Yavrum benim insaAllah obur dunyada butunuyle kavusacaksin melegine sende

Cute bende de sabah 7-8 de basladilar suni sanciya aksam 5 te dogdu melek kizim benim ♥

ben hep şaşırmıştım senin doktoruna canım lekelenmen olduğu halde yatırmadı seni ek bir tadavi yapmadı..
bende lekelenme oldu 15 gün yatış verdi 5 şişe serum yedim suyunu çoğaltmak için..
benimde aşağıdaydı progestan verdiler iğnesi hapı 1 ay kullandım..
doktorların ihmarkarlığı buna sebep oldu diye düşünüyorum ben..
Tabiki takdir ilahi ama ne olursa olsun önce önlem alınmalıydı..

Cute bende de sabah 7-8 de basladilar suni sanciya aksam 5 te dogdu melek kizim benim ♥

ahhh kuzummm o halde birde sana suni sancımı verdiler o üzüntünün sonrasında suni sancı berbat diye duydum nasılsın biraz daha toparladın mı kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…