- 9 Nisan 2013
- 2.165
- 550
- 398
25/06/2014 kontrolum vardi
Canimin cani güzeller güzeli kizim 3 hafta önce yasamaktan vazgecmis
Benim hayatta olmam bir mucizeymis
26/06/2014
17:00
25 cm
220 g
18 haftalik
Melegimmi normal dogumla cansiz bir sekilde dunyaya getirdim
Yazacak coookkkk sey var ama gucum yok
Suan sadece ayni durumu yasayanlardan destek bekliyorum
Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor
Icim param parca kelimeler yetersiz kaliyor
Kalbim aciyor
: (((
26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik
Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor
Kalbim aciyor
Basin sağolsun ALlahim sabir versin.6 ay önce ben de 6 aylik kizimi kaybettim
İnşallah bu süreçte yalniz değilsindir.çok zoooor.yasayan bilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razi olsun her yazilani okudum
Kizimi sevebilmek istiyorum koklamak opmek canim kizim iyi ki varsin demek istiyorum ama hic birini yapamiyorum
Annesinin minik melegi cok ozluyorum seni ♥
: ( kader arkadasim melekleriniz cennette tanisiyordur eminim..
6 ay olmus senin zamanla iyilesiyormu yaran
Yalniz degilim Rabbim sonsuz razi olsun destekcim olan herkesten..
Ama her ne kadar yalniz degilsemde canimin can parcasi cigerparem eksik iste
Canim arkadasimmm artik bir meleğin var...annesi o seni beklicek ve sefaatcin olacak kuzucum...aklimiz hep sende canim....dua ediyoruz senin için en yakin zmnda toplababilmen için...çok zor canim biliyorum ama elden gelen birşey yok...inş sagliklo bir bebegin daha olur Rabbim hiç bekletmez seniAllah razi olsun her yazilani okudum
Kizimi sevebilmek istiyorum koklamak opmek canim kizim iyi ki varsin demek istiyorum ama hic birini yapamiyorum
26/06/2014
25 cm
220 g
18 haftalik
Kalbim aciyor
Allah razi olsun her yazilani okudum
seni anlayabilmem mümkün değil efulim
biliyorsunki benim durumum farklıydı , hayati riskim vardı bebeğide kaybedebilirdik veyahut heran birşey olabilme ihtimali vardı
sein kadar acı cekmedim yalans öyleyemem , ama elbette acı çektim üzüldüm fakat bu tarafa yogunlasmak ıstemıyorum
ege beni olducka oyalnıyor egeyi nasıl koruyup kolluyorsam bazen aklıma gelıyor nerede diğer bebeğim diye içimi dehşet bir üzüntü kaplıyor sonra hemen geciyor anlayıp dınleyene kadar .
Allah sabrını versin inşallah sanada benimde bebeğim 16 haftalıktı ..
Canim benim aci dinmiyor ayni ama allah sabrini veriyor.aylar sonra gozyasin dinmiyor tabiki.sadece dişari akan gözyasin içine akiyor.birde yakin Çevremdekilerin artik normale dön diyor.yas 3 gün olurmuş.v.b.diyorlar.yasamadiklari için beni anlamıyorlar.hiçbirşey benim için eskisi gibi değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8,5 saat suni sancı çektim canım plesanta ile tıkalı oldugu ıcın rahım agzı vakumla cektılersende normal dogummu yapmisrin..
Bebegim 18-19 haftalikmis melek oldugunda uc hafta icimde cansiz durmus kanima karissaydi bende olebilirmisim diyorlar herkes bi mucizeden bahs ediyor..
Ama ben suan bunu anlayabilecek durumda degilim cunku kizim icin canim yaniyor oyle ki bende olseydim beraber sehit olurduk diyorum..
Her insanin acisi kendine gore en kotusu sana asla demem ki senin ki daha hafifti benim ki daha zor sende evladini kaybettin bende
Minik kuzumun gelisimi normalmis meger boyuna ve kilosuna gore 25 cm 22 haftalikken oluyormuslar.. Fakat hep asagidaydi.. Hani tras oldugumuz yer var ya oradaydi hep
Hic bir zaman unutmiycam melegimi ve bir gun gelecek mutlu olacagim Rabbim bize cennetlik bir melek gonderdi Rabbim bizi cok sevmis ki boylesini nasip etmis..
BUNDAN BIR KAC GUN ONCE MINIK YAVRUMU RUYAMDA GORMUSTUM BANA BAKIYOR OYLE TATLI GULUYORDU KI KIZIM BENINLE VEDALASMIS DEMEK KI BEN ANLAMADIM ♥
8,5 saat suni sancı çektim canım plesanta ile tıkalı oldugu ıcın rahım agzı vakumla cektıler
muhtemelen parcalanarak cıktı
ne boyunu ne kılosunu bılmıyorum
zaten suyum gıt gıde azalıyordu 10 hafatdan sonra onu tamamen boylu boyunca görememiştik usg'de
senın gebelıkte bır takım sorunların vardı neydı onlar?
daha oncede yazdım ama neden otopsiye gıtmedi yanı doktorlar ne dıyor neden olarka neyı gosterıyorlar?
ben hep şaşırmıştım senin doktoruna canım lekelenmen olduğu halde yatırmadı seni ek bir tadavi yapmadı..Biliyomusun bize de tam net olarak hic kizimizi gormek nasip olmadi..
Gordum gordum ilk sayfada yazdim hatta otopsi yaptirmadik..
kendi gozumle goremeyecektim otopside ne yapiliyor diye otopsiden sonra bebegim ne olacakti onuda bilmiyorum burda kendi dinlerince yakiyorlarmislar..
Ilk iki kontrolum turkiyede oldu ve orada malesef asagdan bakilmiyor..
Vajinal muayene olsaydim yerlesme sorunu olup olmadigini ogrenecektim..
Turkiyede hep oyle bir algi var vajinal bakinca dusuk olur vajinal bakinca ayip olur gunah olur..
Halbu ki o kadar onemli ki asagdan bakilmasi..
100% bir sebeb yok elimizde otopsi opmadigi icin ama soylenenler hep bebegim cok asagida suyu az yeri dar di..
Allahin takdiri o oyle uygun gordu melek annesi olmak biana nasip oldu..
Ama tibbi acidan muhtemelen dollenme de yanlislik oldu.. lekelenme ve kanamam oluyordu turkiyede doktorum adet kanamasi kadar cok olmadigi surece normal demisti cok yanlis cok..
Evet Allahin takdiri belki turkiyede de herseyi kontrol etseydiler yine de ayni seyi yasayacaktim ama suan icin orda ki doktorlara hic guvenim kalmadi..
Yavrum beniminsaAllah obur dunyada butunuyle kavusacaksin melegine sende
Cute bende de sabah 7-8 de basladilar suni sanciya aksam 5 te dogdu melek kizim benim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?