18 haftalik cennet kokulu bebegim melek oldu

ALLAH RAZI OLSUN ne kadar cok kader arkadasim varmis meger yazdiklari bana umutolsun insaAllah Allahim saglicakla kucagina almayi nasip edecek ve o gun geldiginde mutlulugunu paylasaakain bizimle..

canımmmmm çok üzüldümm çokk ağlayarak okuyorum... başın saolsunnn.. rabbbim sabır versiinnnn .. meleğini cennete uğurlamışsınn.. şok oldummm

Allah razı olsun deger verıp okuyup yazan hepınızden

kızımın mezarı o kadar guzel kı

ısmını de verdık melegımızın mezar tası cok guzel

bugun kızım babannesıyle uzun uzun dertlestık

allahın taktırı oda bes aylık kızını dusurmustu

canım kızım cok az kaldı babana kavusacagım yıne

ve ınsaallah cennette de sana kavusacagız

senı coookkkk sevıyoruz ve ozluyoruz bebegım benım

off ya öldürdün beni başın sağolsun her bir yazın başka iliklerime işledi resmen boğazım düğümlendi mideme kramplar girdi hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama maalesef işte olduğum için kendimi zor tutuyorum. hep öyle derler iyiki sana bişey olmadı ama teselli etmez bu laflar çok iyi biliyorum sadece sabret diyebileceğim rabbim yardım ediyo zamanla hafifliyo acın. iki ay önce 20 haftalık ikizlerimi kaybettim acısı geçmedi geçmiyor hala elim karnımda ruh gibi geziyorum ama sabretmeye çalışıyorum İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un diyerek rahatlıyorum.Allah bebeğini kaybetmiş bütün annelere sabırlar versin.

efulim çok üzüldüm,ne denir ki..evlat kaybı hiçbir acıya benzemez ama inan derdi veren Allah dermanını da verir hepimizin sınavı ayrı.Allah sana ve eşine sabırlar versin ve İnşallah tekrarını hiç yaşatmasın.

Canim KIZIM..

Bugün tam bir hafta önce babacigina kavustun..
Tam su saatlerde babacigin sana kavustu..
Ve tam bir hafta önce topragina kavustun..

Yanina gelemiyorum simdilik..
Ama hep seninleyim..
Hep aklimdasin..
Bir an bile cikmiyorsun aklimdan..

Seni öyle cok özlüyorum ki..
Canim benim..
Kanim benim..
KIZIM benim..

Türkiye'ye gelir gelmez söz veriyorum ilk isim senin yanina gelmek olacak..
Seni saramadim kollarima..
Seni öpemedim..
Seni koklayamadim..
Ama topragin var CANIMIN CANI..
Sükürler olsun ki topragin var..

Sen en güzel yerdesin suan..
Bunu biliyoruz..
Buna inaniyoruz..
Sen Rabbimin yanindasin..
En güzel halinle..
Ama biz yine de özlüyoruz seni..
Darilma bize olurmu..
Üzülüyoruz..
Agliyoruz da..
Ama isyan etmiyoruz CENNETLIGIM..

Bugün babaciginla anneciginin evliligi tam 2 yasina girdi CIGERPAREM..
Baban sabir tasim en basindan beri ben onun helaliydim..
Biz bir birimizin alin yazisiydik en basindan beri..

Nasil ki sen en basindan beri bizim KIZIMIZ'din..
Nasil ki sen en basindan beri bizim CENNET MÜJDEMIZ'din..

Rabbim bize senin gibi birMUCIZE nasip etti..
Sükürler olsun..
Hamd olsun..
Iyi ki bizi sectin MELEGIM.. ♥♥♥

Cennetlik kizim bugün tam iki hafta oldu .....

Oy canım benım, neler yasamıssın sen yenı ogrendım.

Oncelıkle basın sagolsn, ne mutlu sana kı cennette gıdecek yavrun, bır yazı okumustum bebegını kaybeden anneden, dıyor kı; ben kendımın cennete gıdecegıne garantı edemem, esımın gıdecegıne garantı edemem, ama blıyorum kı yavrum cennete gıdecek, guzellıklere kavusacak, ve gıtmeden sızı beklıyor olacak.

Allah sana sabırlar, dayanma gucu ve saglık versın.

Guclu ol canım olur mu, dua et bebsıne annesını duyacaktır..

kaç gündr tutuyodum kendimi ağlattın beni efulim. rabbim acını hafifletsin inş bir melekle acını hafiflettirsin sana

Canım ben haberini arkadaşlardan aldım ama bu konunu görmemiştim. Allahım sana sabırlar versin. Biz çok üzüldük. İnşallah Rabbim ahirette sizi kavuşturacak meleğinle. Ve sana şefaatçi olacak inşallah. Allahım ne derse o. Hayırlısıyla Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder sana inşallah.

canım arkadasım soktayım cok üzüldüm ama meleğin cennete sana sefatci unutma basın saolsun söyleycek kelime bulamıyorum

Efulim nerelerdesin, nasilsin ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başınız sağolsun arkadaşım
Allah sabır versin.. Acını en derinimde hissettim inan ki..

ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN...

Bugun 24 gün oldu..

Abdestlendim lohusalik kanamam bitti..

Tekrar namazima orucuma ibadetime baslaybilmek bama güc verecek insaAllah..

Cennetlik kizimin babasi cok yakinda gelecek..

Icimde firtinalar kopuyor ama disa dogru sessiz kaliyorsun..

Gozyaslarin icine akiyor ama bazen dayanamiyorsun ve o an yaslanabilecegim omuzlar oldugu icin cok duaciyim..

Asla unutmayacagiz melegim seni sen bizim ilk goz agrimizsin 6 ay karnimda tasidim seni sen o kadar gelismemis olabilirsin ama yine de benimleydin ve ben seni dogurdum nefes almiyordun belki ama sancisini da cektim lohusaliginida gordum..

Sen vardin sen bizimleydin artik cennetten babana ve annene bakiyorsun ve sende bizi bekliyorsun buyuk bir hasretle..

Cennet müjdem seni cok özlüyorum ♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok zor bir durum Allah sabrını verir inş..... Ben de 20 gün önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Sana şunu soracaktım. Bana dediler ki, bebeğin canlandığı için sen lohusa oluyorsun 40 gün ibadet edemezsin dediler. Sen orucumu tutarım falan demişsin ya, olur muymuş?

Allah razi olsun Rabbim sana da sabir versin..
8 haftadan sonra bebegin tüm uzuvlari belli oluyormus..
Bu sebeble 8 haftadan sonra bebegini kaybedenler lohusa sayiliyor..
Benim hocam diyanete bagli ona sordum ona danistim..
Nifas halinin en uzunu 40 gundur..
40 gunden sonra ozur halidir her namaz vakti abdest tazelenerek ibadete devam edilir..
Nifas halinin en kisasi yoktur..
Her kiside farkli zamanda biter..
Akinti tamamen seffaf yada beyaz olunca nifas hali biter..
Gusl edip dini ibadetlere baslanir..
Istersen kendi hocana danis..
Yahut sorularla islamiyet dinimiz islam gibi sayfalara mail atarak sorabilirsin..
Manevi avidan ibadetim bana guc veriyor bu yuzden cok sukur ki bugun orucumu tuttum ibadetlerime basladim..
InsaAllah sende de uzun surmez..

Son düzenleme:
Canım başın sağolsun
Konuyu yeni gördüm Rabbim sabır ve kolaylık versin

Allah razi olsun abla amin insaAllah dualarinda bizi de hatirla insaAllah olurmu ailemin yanindayim ama insaAllah kizimin babasina da kavusacagim yakinda onunla beraber saracagiz yaralarimizi ve sonrasinda Rabbim bana guc verirse turkiyeye doner donmez melek kizimin mezarina gidicem....

Allah yardımcın olsun .Biliyorum kolay değil umarım çabucak atlatırsın...

Canım ya ben böyle okumamıştım önceden, sana msj attıktan sonra baktım maalesef ben kaç gündür boş yer tutmamaışım orucumu ama bilmeden zaten benim 10 gün falan sürdü benim kanamam. Çok uzun sürmedi. Ben de abdest almıştım ama ibadetlerimiz yapmıyordum bugünden itibaren ben de orucumu tutacağım inş. Allah senden tazı olsun senin yazını okunmasaydık, daha çok borcum olacaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…