Başınız sağolsun,Rabbim sabırlar versin..Cok zordur bilirim ama inançlı insanlar olarak biliyoruzki hayırlısı böyleymiş verende alanda Allah.Ondan geleni kabullenmek zorundayız.Unutulmuyor acısı ama alısiliyor.Meleğin cennette ve anneciğini bekliyor olacak..Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Allah razi olsun.
Sadece dini acidan baktigimda cok mutlu olmam gerekir cünkü Rabbim nice müjdeler sakliyor bebegini kaybedenler icin.
Ama insan oldugum icnn anne oldugum aslinda kendime uzuluyorum ki bebegim yanimda degil ve onun hasretiyle yaniyorum.
Biliyorum kizim suan en guzel yerde Rabbimin yaninda ve annesiyle babasini bekliyor.
Yillar gecer unutamam asla ama daima sükürler olsun ki Rabbim boylesi bir cennet melegi nasip etti bize.
Psikolojik olarak ustesinden gelmek zor zira ruyalarimda bile artik minicik bebekler doguruyorum
Ama Allaha siginiyoruz dua ediyoruz bol bol insaAllah yüregimiz sifaa bulur.
26/06/2014 cennet müjdem seni hic unutmayacagim annesinin melegi ♥
Canim o kadar guclu bir annesin ki ben psikolojik olarak da en kisa zamanda atlaticagini dusunuyorum evet allaha sukurler olsun ki seni hayata geri dondurdu rabbim inaniyorum ki cennet melegine bi kardes gondericek arkadasim dualarim seninle
Allah razi olsun arkadasim insaAllah sen kizina kavustugun an bizim icinde bol dua edersin Allah rizasi icin..
Nasil bir mucize yasadigimizi ancak zaman gectikce idrak edebiliyorum..
Kizimin yaninda benim mezarim olabilirdi..
Buradan iki cesed cikabilirdi..
Ama Rabbim kizimi cok sevdi ve annesiyle babasinida cok sevdi ki bizi bir birimize bagisladi..
Zorlaniyorum baska hamileleri duyunca kocaman karinlarini gorunce kucuk bebekleri gorunce zorlaniyorum..
Ama alisacagim insaAllah ben bu zoru basarmak zorundayim..
Benim imtihanimda buymus demek ki..
Kizimiza cennette kavusacagiz insaAllah..
canım sana yazmak istiyorum konuşmak istiyorum ama sanki yaranı deşer giib olacak diye bir türlü yapamıyorum..
birde demişsin hamileler bebekleri görünce kötü oluyorum diye..
ben sana daha çok hatırlatırım diye yazamıyorum sana..
yoksa heran aklıma kalbimde ve duamdasın canım
Allah razi olsun canim ya senin dua etmen bile yeter bize...
Herkes sevincini yasamali sonuna kadar haklari tabi ama senin kadar dusunceli olmayan 'arkadaslarim' var..
Daha yeni hastaneden ciktim evde yatiyorum kursumdan bir arkadas 'abla bes haftalik hamileyim' diye mesaj atti bana..
Dedim ya herkes sonuna kadar yasamali bu sureci ve eminim kotu niyetle de yazilmis bir mesaj degildi..
Ama benim o an ki psikolijim o mesaji nasil algiladigini tahmin edebilirsin canim..
5 aylik yegenim var oda kiz hala onu gormeye cesaret edemiyorum korkuyorum : ( halbu ki biliyorum onun hic bir sucu yok ama onu gorunce 'benim kizimda boyle olacakti' dusunecegim diye kaciyorum iste..
Esim gelince beraber gideriz dedim gormeye esimin yaninda daha guclu hiss ederim kendimi cunku..
Kusura bakma canim uzattim ama icim cok dolu....
saçmalama cnaım konuşarak atlatacaksın bu durumu..
çok büyük bir sınavdan geçtin ve sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın..
tabiki dua edeceğiz senin için..
Rabbim sana sağlıklı sıhhatli en yakın zamanda bir bebek versin inşş..
bu arada bir psikolagada gidebilirsin canım istersen
Doktorumda hastanede demisti bir kac ay gecer ama sen hala toparlanmmadiysan yardim alman daha iyi olur...
Aklimin bi kosesinde var yani..
Cunku bu yasadiklarim oldu bitti degil ki.. Simdi tabi ki dusunmuyorum hamileligi..
Ama ilerde dusununce korkularim olacak uzuntum olacak vs..
InsaAllah guclu olmaya calisiyorum isyancim imanim inancim olmasa asla ustesinden gelemezdim biliyorum..
Bu yuzden Allah diyorum O kullarini cok sever bunu biliyorum...
hastanede en az uc ay beklemem gerektigini soyledi doktorum bana..canım aynen öyle..
yeni bir bebek düşünürken korkuların su yüzüne çıkar o zaman kötü olabilirsin..bence bir destek alman daha sağlıklı olur senin için..
Allah korkusu olmayanlar Allah inancı olmayanlar düşer canım zaten şükür bir onlardan değiliz..
bu arada haklısın bebek düşünmemekle ama çokta ara verme derim canım..
yeni bir bebiş seni kendine daha huzlı getirir kuzucum
hastanede en az uc ay beklemem gerektigini soyledi doktorum bana..
kadin doktoruma cuma gunu gidicem detaylari orda ogrenicem insaAllah..
zaten burdan ne zaman donerim henuz belli degil donunce de ilk once ramazan borcumu tutmak istiyorum birde dikis kursuna yazilicam Allah nasip ederse evde oturarak kendime hic iyi bir sey yapmam..
Benim bir bebegim bir kizim var bile bundan sonra olursada ikinci bebegim olacak ve ben bosluk doldurmak icin olsun istemiyorum zira kizimin yeri zaten dolmaz o baskaydi o ilkimizdi bu psikolojiyi atlatmadan hamile kalamam..
birde tabii ki cinsiyet konusunu atlatmadan.. suan icin kizim olsun istiyorum dogal olarak.. ne zaman ki 'kiz erkek fark etmez yeter ki saglikli olsun' diyebilirsem o zaman ancak hazirim demektir..
Yanlis anlasilmakta istemiyorum.. ama ben en basindan beri kizim olacagini hiss ettim ve hep bana arkadas olacak dedim hayaller kurdum.....
3 ay da gecse 3 yilda gecse kiz cocuk hasreti olacak icimde ♥ ama bu dunyada kavusmak nasip olmadiysa da vuslatimiz cennette olacak insaAllah..
Doktorumda hastanede demisti bir kac ay gecer ama sen hala toparlanmmadiysan yardim alman daha iyi olur...
Aklimin bi kosesinde var yani..
Cunku bu yasadiklarim oldu bitti degil ki.. Simdi tabi ki dusunmuyorum hamileligi..
Ama ilerde dusununce korkularim olacak uzuntum olacak vs..
InsaAllah guclu olmaya calisiyorum isyancim imanim inancim olmasa asla ustesinden gelemezdim biliyorum..
Bu yuzden Allah diyorum O kullarini cok sever bunu biliyorum...
canım allah sabırlar versin...başınız saolsun...ne desem boş ama vardır bunda bır hayır...allahım güç versın sıze...
mmousemede 1 ay korunma vermiş doktoru..
tabiki cnaım kendini hazır hissetmen çok önemli..
şimdi kızın gittiği için öle düşünüyorsun ama emin ol yeni bir hamilelik döneminde erkek bebeğin olsa bir çok farklı oluyor canım..
yeterki aman sağlıklı olsunlarr..
Rabbiö hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razi olsun arkadasim insaAllah sen kizina kavustugun an bizim icinde bol dua edersin Allah rizasi icin..
Nasil bir mucize yasadigimizi ancak zaman gectikce idrak edebiliyorum..
Kizimin yaninda benim mezarim olabilirdi..
Buradan iki cesed cikabilirdi..
Ama Rabbim kizimi cok sevdi ve annesiyle babasinida cok sevdi ki bizi bir birimize bagisladi..
Zorlaniyorum baska hamileleri duyunca kocaman karinlarini gorunce kucuk bebekleri gorunce zorlaniyorum..
Ama alisacagim insaAllah ben bu zoru basarmak zorundayim..
Benim imtihanimda buymus demek ki..
Kizimiza cennette kavusacagiz insaAllah..
Canim arkadasim etmem mi kalbim aklim inan daima sende bak biliyorum sana tesselli olmayacak biliyorum ama anlatmak istiyorum cok yakin bir dostum ablam vardi kizi vardi 13 yasinda kizin yuzune baksan nur akardi bembeyaz yuzu gozumun onune geldi hic birseyi yoktu birden rahatsizlandi acil mr filmler kucucuk yavrucak netice olarak kanser cikti tam 6 ay hastanede yatti bir bacagi kesildi bu sirada annesi aglama krizleri ve diger evladini bile gormek istemiyordu onca cabaya ragmen su gibi kucucuk kiz tam 1 sene sonra vefat etti annesi psikologlar tedaviler zor kendine geldi oglunuda alip hacca gitti hep derdi cok aci cekti morfin diye yalvaldi kizim hep derdi o gunleri unutmanin imkani yok yani
Canim arkadasim rabbime sukretmek icin bircok nedenimiz var allahin izniyle sende toparlanip esinle yaralarinizi saracaksiniz cenneye gonderdigin melegin giderken sizi simsiki bagladi
efulim acını asla anlayamayız ama kendine de haksızlık ediyosun. bazı acıların dinmesi için oyalanmak kafayı dağıtmak gerekir. unutmak için değil acılarının hafiflemesi için. ama sen böyle yaptıkça acın hep taze kalıcak hiç hafiflemicek. bir süre bu konulardan uzak durmaya çalış benden sana tavsiye.
ben ne zaman aklıma gelse çok üzülüyorum senin yazılarını okudukça mesela aklıma geliyo ve çöküyorum. gündelik hayatta aklıma gelmiyo artık ama böyle olunca psikolojk olarak çöküyorum.
ne olur sende artık uzak dur biraz kendini düşün canım toparlanman laızm.
bak eşinin yanına gidiceksin onada destek olmalısın onun durumu daha zordu tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?