- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
25/06/2014 kontrolum vardi
Canimin cani güzeller güzeli kizim 3 hafta önce yasamaktan vazgecmis
Benim hayatta olmam bir mucizeymis
26/06/2014
17:00
25 cm
220 g
18 haftalik
Melegimmi normal dogumla cansiz bir sekilde dunyaya getirdim
Yazacak coookkkk sey var ama gucum yok
Suan sadece ayni durumu yasayanlardan destek bekliyorum
Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor
Icim param parca kelimeler yetersiz kaliyor
Kalbim aciyor
: (((
Canim benim sen bana cok yardimci olmustun cok uzuldum :-( Allah sabir versin Rabbim insallah yuzunu bidaha guldursun 9 ay karninda dursun yavrun.Rabbim elbet hayirlisini verecek.
Allahim razi olsun canim insaAllah dualariniz hepimizin uzerine tecelli etsin ♡
Mu'minin silahi duadir. Biz dua edecegiz bol bol.
Hayat bir imtihan. Ve bize dusende bu oldu. ELHAMDULILLAH. InsaAllah hamd edip sabredip dua edip cennette kizimiza hamd evinde kavusacagiz. ♥
26/06/2014 cennet müjdem seni asla unutmayacagim annesinin melegi ♥♡♥
25/06/2014 kontrolum vardi
Canimin cani güzeller güzeli kizim 3 hafta önce yasamaktan vazgecmis
Benim hayatta olmam bir mucizeymis
26/06/2014
17:00
25 cm
220 g
18 haftalik
Melegimmi normal dogumla cansiz bir sekilde dunyaya getirdim
Yazacak coookkkk sey var ama gucum yok
Suan sadece ayni durumu yasayanlardan destek bekliyorum
Pamuk kizim guzel kizim minik kizim cennette annesine ve babasina kosk hazirliyor
Icim param parca kelimeler yetersiz kaliyor
Kalbim aciyor
: (((
Cankm dikis dikmeye basladim yazdim az yukarda. Kafam dagilsin mesgul olayim diye.
Ama herkes acisini farkli sekilde yasayip hazmediyor galiba. Bana konusarak yazarak acimi yasamak daha iyi geliyor. Seni üzmek istemem mousecim bu konuya bakma sen artik yarani desme bilerek ♡
Esim avusturya ya gelecek insaAllah cumartesi gunu canim cunku benim doktor kontrollerim var ona gore donus tarihim belli olacak insaAllah.
Canim benim insallah saglikli hayirli evlatlarin yine olacak bak gor.benim bir yakinimda 6 aylikken olu dogum yapti.simdi yine istiyor olacak insallah.moralen iyi ve umutlu suan.sende sakin yılma.bu arada diktigin seyler cok cicibende bi ara pecete dublaja takmistim kafayi gene yapicam.onada bak cok guzel
canım benim çok üzüldüm allah sabrını versin inşalalhhh
acının tarfii yok biliyorum
inşallah tekrar anne olacaksın ve budefa kucağına alacaksınn allah yardımcın olsun canım benim
seni kendi konumdan hatırlıyorum ben çok umutsuzdum bebk konusunda sen bana hep umut olmuştun destek olmuştunnn allah temiz yüreğine göre versin inşalalh acını hafifletsin kurban olduğum allahım
tabiki için nasıl soğuyacaksa öyle davran canım dediğin gibi herkesin tesellisi farklı oluyo. rabbim yardımcımız olsun inş
Ben 1 aydır yazıcam yazıcam yazamıyorum hadi son mesaj olur hatırlatmayayım diyorum ama söylemezsem içimde kalır efulim başın sağ olsun ...
Allah razi olsun canim. Bana bassagligi icin arayip soranlar da hep bir seyler anlatiyorlar. Herkesin ailesinde var neredeyse. Ya kendisinde yada ailesinden yasayanlar var. Rabbim cok buyuk. Bu aciyi yasayan sadece ben degilim hatta bu acinin ne cok müjdesi oldugununda bilincindeyim. Ama netice de anneyim evladimi kaybettim...
Sende dene mutlaka. Ben en son orta okulda dikis diktim (10 seneden fazla oluyor). Ablam profesyonel dikiyor satista yapiyor. Onun tavsiyesi uzerine basladim bende. Dikis makinasi aldim. Ablam parca kumas verdi ogrenmeye calisiyorum iste...
Kolay degil gulum hemde cok zor Rabbim o aciyi birdaha yasatmasin.bu acini mukafati oyle hayirli tatli zeki bir evlat olsunki butun acilarini dindirsin insallah.cok guzeller canim ne guzel ugrasman cok guzel bende kotuydum bir ara pecete dekupaja basladim cok iyi olmustu hatta esimle yaptik oda yapti.sende esinle biseler yapabilirsin.insallah ikizin olsun emi.biri bi pacandan tutsun digeri obur pacandan insallah...guzel kalpli arkadasim...
Canım avatarındaki bebeğinin mezarı mı ? :26:
Sürekli gözünün önünde olması bu süreçte seni daha çok yıpratmaz mı ?
Evet kizimin mezari canim ben gormedim daha sadece fotograftan gordum ve orada oldugunu bilmek yuregime su serpiyor burda kalsaydi hristiyanlarin 500 g alti dogan bebekleri yakip defnettikleri yere gidecekti ama cok sukur ki Allahin emrettigi gibi oldu hersey bu yuzden mezari oldugunu bilmek rahatlatiyor..
Ahhh canım benim,Rabbim yüreğine ferahlıklar versin.
Allah razi olsun canim ♥ Rabbim cumlemize katindan hayirli saglikli zuriyetler nasip etsin en dogru zamanda insaAllah.
Oyle canim insana bi ugras lazim yoksa psikolojisini toparlayamaz. Turkiyexe dondugmde insaAllah dikis kursuna yazilma niyetim var. Bakalim hayirlisi insaAllah.
Melegim benim.
Cennetligim.
Bugun 4 haftamiz doldu bir birimizde ayrilali.
Allahim seni yanina aldi.
Sen en dogru en guzel yerdesin.
Senin icin daha guzel bir sey olamazdi.
InsaAllah cennette kavusacagiz canimin cani.
Ben ve baban buna tüm kalbimizle inaniyoruz.
Sen bizim basimiza gelen en guzel seydin.
Bizim cennet müjdemizsin sen kizim benim.
Hasretin yüregimizde kor.
Asla unutulmayacaksin ki.
Ama acimiz hafifleyecek.
Cünkü biz iman ettik.
Biz hamd ettik.
Varligina sük'r ettik.
4 hafta 4 ay olacak.
4 ay 4 yil olacak.
Sen benim kucuk melegim hep benimle olacaksin.
Kalbimin en guzel kosesi sana ait mucizem ♥♡♥
Kendimi mesgul edebilmek icin dikis makinasi aldim kendime.
Cantalar pecetelikler yastik kiliflari dikmeyi ogreniyorum.
Ser gorduklerimizde hayir vardir ya.
Iste bu yasadiklarim olmasaydi bu zanaati ogrenmeyecektim.
Cuma gunu yani yarin kadin doktorumda kontrolum var.
InsaAllah mumkun oldugu kadar iyi haberler alirim.
Lohusalik kanamam bitti ama adet kanamam ne zaman gelecek bilmiyorum.
Ve iki gun sonra yani cumartesi canimin can parcasi hayat arkadasim can yoldasim sigindigim tek limanim derdimin dermani kocama kavusuyorum.
Yuregimizde yanan atesi el ele verip Allahin izniyle sondurecegiz.
Her ser de bir hayir vardir..
Dikis dikmesini ögreniyorum..
Eki Görüntüle 1200330
Eki Görüntüle 1200331
Canım çok uzuldum ve şaşırdım.. rabbim herşeyin en iyisini biliyor.. evlat acısı o kadar zor ki yaşamayan bilmez.. rabbim bir daha nasip etsin hayırlı zamanda...
Arkadasim kontrolunden bize guzel haberler getir yaz mutlaka bu arada ellerine saglik turkiyede kursla cok da ilerlersin benim annem cok guzel kiyafetler dikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?