18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
26 yasinda gorunuyorsunuz. Bir isiniz varsa sorumlulugunu alabiliyorsaniz dogurup bakin tabi kime ne

Neden korunmadiniz madem erkek arkadaşın istemeyecekti diyemeden geçemem 🤷
Yasal süreyi gecirmissiniz şuan isteniz de kürtaj olamazsınız zaten.
Şimdiden nasıl iyi ebeveyn oluruz,bebeği nasıl büyütürum gibi düşünmeye başlayın.
Eğer babası kabul etmezse ki etmeyecek gibi duruyor,kendinizi hazırlayın çünkü artık 2 kişilik yaşayacaksınız.

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
kürtaj için yasal süre 10 haftadır bu da bebeğin henüz bir fetüs olarak tanımlandığı dönemi kapsar. 10. hafta sonrası ise ceninden söz edilir ve artık yapılan işlem tam anlamıyla bir cana kıymaktır. bunu da yasalara uygun hareket eden bir klinikte yaptırmanız mümkün değil.

Bir doktor ayarladığını söyledi
Bak canım kim ne ayarlarda ayarlasin yok öyle bişey.
Senin hayati tehliken var zaten.
Git yarın istediğin doktora sor istersen para yağdır ama çok zor.
Bu saatten sonra sen bebeğine ve kendine yol çiz.
Başka ne yapacaksınadem istemiyor babalık falan bekleme zaten hayır gelmez.
Uçkuruna sahip ciksaymis da doktor ayarlamak zorunda kalmasaymis.
Anne ve aynı zamanda baba olmaya hazirlan.
Yahu bebek 18 haftalık olana kadar aklınız neredeydi ya.
Neden korunmayı düşünmediniz.
Yazık değil mi o bebeğe.burada kaç kadın bebek için tedavi oluyor ya.
Gerçekten bu konuya çok kızıyorum ileride pişman olacağım bişey yapma asla.

19. Haftaya kadar aklınız nerdeydi ki başıyla sonu arası hiç fark yok bnm için
Madem sorumluluk alamayacaksınız evlilik dişi hamile kalmak neden? Hadi kaldınız kurtaj dediniz diye diyorum ilk yarısı bitmiş hamileliğin şu anda kürtaj olamazsınız artık bebeği öldürürsünüz ancak

Back
X