• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Sizi şikayet ediyorum, haberiniz olsun. Sizler de , o kürtajı yapmayı kabul eden doktor da suç işliyorsunuz. Bunu da şu an ilan ettiniz.

İlgili mercilere şikayet edeceğim hemen şimdi sizi.
Ellinden geleni ardına koyma tamamı ben burda danısmisim istersen beni bunalıma şuan sokup kendimi 9 kata atma sebeb olma

Aile yapınız nedir,nasıldır bilemem ama artık aranızda anne bebek ilişkisi bile başlamış,ben buradayım diyor.Kabullenin kabullendirin.En gunahsiz su an karninizdaki can.Eminim kendi de istemezdi byle bilinçsiz anne babanın yavrusu olmak.Ekek arkadaşınıza gelince allahınızı severseniz arkanızda duramayacak bebeginize baba olamayacak biri için 2 kere düşünmeye bile degmez.Hem bir suru alternatif var en kör cahiller bile onlemini aliyor eger bu yükü kaldıramayacaksa. Her insan hata yapar belki ama siz kabullenin derim eğer bebeğinizin arkasında siz de durabileceksiniz bebek,çocuk ileride coo gibi ordan biraya savrulmayacaksa kok kanat gerebileceksiniz dogurun ama bunu da bilin ki çocuk yetiştirmek inanın kolay degil lutfen once kendi sağlığınızı da düşünerek karar verin.Ve asla erkek arkadaşınızın bulduğu merdiven altı bir yere gitmeyin neler duyuyoruz sizin canınıza bile kastedebilir bu durum.
Ailem yok benim arkamda duracak bir insan yok maalesef yanlızim hayata

Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Keske yapsa oyle bi guzellik
Benm babam cok tutucu bi adamdi hayati bana zindan ederdi bekarken. Tabi kucuk yasta evlendim 21 dim. Ama oncesinde hamile kalsam ve sevgilim sorumluluk almasa yumurta kapiya dayaninca ben aileme soyler ilk cehennemi yasar o cocugu dogururdum. Toreee diyip sizi amcanizin ogluna vurdurmayacaklarsa aileden baska kmse yardim edemez size

Bebek sizin bebeginiz. Kimse sizi aldirmaniz icin zorlayamaz. Kendinize guveniyorsaniz doğurun. Gerci güvenmeseniz de yasal olarak dogurmak zorundasiniz. Serefsiz babasi intihar etmek istiyorsa etsin. Sizi bu sekile manipüle etmesine izin vermeyin.
Çok teşekkür ederim kimseye fikir alamıyordum evet ne yaparsa yapsın aldırmayacağim

Sizi şikayet ediyorum, haberiniz olsun. Sizler de , o kürtajı yapmayı kabul eden doktor da suç işliyorsunuz. Bunu da şu an ilan ettiniz.

İlgili mercilere şikayet edeceğim hemen şimdi sizi.
Yanlis insani yanlis zamanda ve olayda sikayet ediyorsun otri. Boyle caresizlik yasanan bir olayin ortasinda ben de sizi sikayet ediyorum hadi bakalim demek cok ciddi empati yoksunlugu gibi geliyor bana

Keske yapsa oyle bi guzellik
Benm babam cok tutucu bi adamdi hayati bana zindan ederdi bekarken. Tabi kucuk yasta evlendim 21 dim. Ama oncesinde hamile kalsam ve sevgilim sorumluluk almasa yumurta kapiya dayaninca ben aileme soyler ilk cehennemi yasar o cocugu dogururdum. Toreee diyip sizi amcanizin ogluna vurdurmayacaklarsa aileden baska kmse yardim edemez size
Benim bir ailem yok babam vardı oda öldü

Yanlis insani yanlis zamanda ve olayda sikayet ediyorsun otri. Boyle caresizlik yasanan bir olayin ortasinda ben de sizi sikayet ediyorum hadi bakalim demek cok ciddi empati yoksunlugu gibi geliyor bana
+1
bir de doktor bulan erkek arkadasi. Kadin zaten alirmak istemiyor.

Kadın zaten streste belli ki siz niye daha cok strese sokuyorsunuz ki kadini evet bencede suc işlenmemeli şimdiye kadar akılları neredeymiş ama belki ailesinden bile gizlidir bu durum.Siz böyle birşey yaparsanız hataya itebilirsiniz kendini lütfen 2 kere düşünün.saygilar.
Cevap verdiğiniz kadın bir doktor
Konu sahibinin götürüleceği yer merdiven altı gayri yasal bebek parçalanan her türlü can tehlikesinin bulunduğu bir mezbaha
Buraya gitmekten daha stresli daha tehlikeli ne olabilir
Otreranın iteceği hangi hata yarın o ortama gitmekten daha tehlikeli
Bir doktor iki değil çok daha fazla kez düşünmeden böyle bir müdahalede bulunmaz
Ailesi bilmiyorsa da öğrenecek
Eğer o bebek doğmazsa ailesi kızının merdiven altında bir cellat tarafından karnındaki bebeği parçalanırken öldüğünü öğrenecek belki de
Acaba siz mi biraz düşünseniz

Evet yaşlı bir teyzeye bakiyorum ama artık kaldıramıyorum
Hamileligin ilerleyen donemlerinde daha da zor gelir bu is. Yine de dayanmak zorundasin. Hatalar silsilesi olmus ve sorumluluk su an icin sana kalmis. babasi olacak herif de belki büyüdükçe sorumluluk duymaya baslar. Kendisi calisiyor mu isi var mi?

Cevap verdiğiniz kadın bir doktor
Konu sahibinin götürüleceği yer merdiven altı gayri yasal bebek parçalanan her türlü can tehlikesinin bulunduğu bir mezbaha
Buraya gitmekten daha stresli daha tehlikeli ne olabilir
Otreranın iteceği hangi hata yarın o ortama gitmekten daha tehlikeli
Bir doktor iki değil çok daha fazla kez düşünmeden böyle bir müdahalede bulunmaz
Ailesi bilmiyorsa da öğrenecek
Eğer o bebek doğmazsa ailesi kızının merdiven altında bir cellat tarafından karnındaki bebeği parçalanırken öldüğünü öğrenecek belki de
Acaba siz mi biraz düşünseniz
Asla savunmuyorum durumu yanlis anlasilmasin,yaptigim yorumlara bakarsaniz bunu anlarsiniz bu bir.ikincisi empati yaparak dili yumuşatarak yazmak diye birşey var ne olursa olsun karşıdaki kadın hamile,üçüncüsü de erkek arkadaşı tarafından zorlanıyor kadın iyice okuyun ve görün şikayet edilecekse adam(!) sikayet edilmelidir,hamile bırakılan,kimsesiz bir kadın değil!!!! Empatili ve saygılı günler.!!!!!!!!

Üzgünüm womancım, 18 haftalık bir bebeğe kürtaj yapmayı kabul eden bir doktor karşısında kayıtsız kalamam. Suç bu çünkü.

Ayrıca konunun doğruluğuna pek inanmadım.

Sana göre empati yoksunluğu olabilir ama ben göz göre göre merdiven altı bir yerde suç işlenmesine sessiz kalamam.

Fikrine saygı duyuyorum.

Ellinden geleni ardına koyma tamamı ben burda danısmisim istersen beni bunalıma şuan sokup kendimi 9 kata atma sebeb olma
Danışacak birşey mi var, herşeyi oluşmuş canlı kanlı bir bebek var karnınızda, doğuracaksınız, öyle yada böyle bakacaksınız, o herifin götürmeye çalıştığı mezbahaneye de gitmeyeceksiniz, yapılacak başka ne var?
Oralarda kimler ne şekilde can verdi bilginiz yok mu
Sizi şikayet edecek kişi bir doktor, siz ölmeyin diye bunu yapacağını söylüyor, siz bunalıma şimdi girip 9.kattan kendimi atarım diyorsunuz, bunları çatır çatır sevişirken niye düşünmediniz

Üzgünüm womancım, 18 haftalık bir bebeğe kürtaj yapmayı kabul eden bir doktor karşısında kayıtsız kalamam. Suç bu çünkü.

Ayrıca konunun doğruluğuna pek inanmadım.

Sana göre empati yoksunluğu olabilir ama ben göz göre göre merdiven altı bir yerde suç işlenmesine sessiz kalamam.

Fikrine saygı duyuyorum.
İyi de kadin zaten aldirmak istemiyorum diyor. Sikayet ederek onu daha cok strese sokacaksin. Dusunsene ip’den emniyet kapisina gittiginde ne olacak sence?

Danışacak birşey mi var, herşeyi oluşmuş canlı kanlı bir bebek var karnınızda, doğuracaksınız, öyle yada böyle bakacaksınız, o herifin götürmeye çalıştığı mezbahaneye de gitmeyeceksiniz, yapılacak başka ne var?
Oralarda kimler ne şekilde can verdi bilginiz yok mu
Sizi şikayet edecek kişi bir doktor, siz ölmeyin diye bunu yapacağını söylüyor, siz bunalıma şimdi girip 9.kattan kendimi atarım diyorsunuz, bunları çatır çatır sevişirken niye düşünmediniz
Sen bana akıl verme yeter tamamı sevişirim sevismem seni alakadar etmez cevapların cevaplamasin sana kalmış beni yargiliyamasin ama

Back
X