• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Sevgiliniz istemiyorsa neden bu kadar beklediniz?Bebeğe de evlenmeye de mecbur kalsın diye mi?
Benim hamile kalmam biraz imkansız gibi anlamadım çünkü bende adet düzensizliği var evlenmek için değil asla şimdi yarın doktora gidecegiz yarın dedim gerçi saat 2 olmuş ve ben orda ne yapacağım ne demeliyim muayene diyor benim onayim olmadan yapmazlar degilmi

Benim hamile kalmam biraz imkansız gibi anlamadım çünkü bende adet düzensizliği var evlenmek için değil asla şimdi yarın doktora gidecegiz yarın dedim gerçi saat 2 olmuş ve ben orda ne yapacağım ne demeliyim muayene diyor benim onayim olmadan yapmazlar degilmi
Siz tek başınıza bebeği büyütmeyi göze alıyor musunuz?

Bir yetişkinin kendi canına kıymasını mı tercih edersiniz {ki bu sağlam döt ister bu herifte belli ki yok} bir bebeğin canına kıymayı mı tercih edersiniz?
Ben bebeğimi aldırmak istemiyorum ama sürekli pskolojimi bozuyor ve saat 13 randevu almış ama ne yapacağım ben

19 haftalik olana kadar ne yaptınız?
Sorumluluk sahibi insanlar korunur, korunmadiysa ertesi gun hapi kullanir, hadi hicbiri ise yaramadı, vaktiyle test alir ve erkenden bir çözüm yolu düşünür.

19 haftalik bebek kürtaj edilirken siz ölürseniz ne olacak? Aileniz bunu ogrendiginde ne yapacak? Ya babaniz annenize zarar verirse?

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
Kürdanla diş karıştırılır hanımefendi.

Yasal süre sınırını geçmişsiniz, hiçbir doktor size kürtaj yapmaz.

Korunmadan sevişmeseydiniz o zaman.

Hadi hamile kaldınız yine de, 10. Haftaya kadar aklınız neredeydi??? :işsiz:

Kürdanla diş karıştırılır hanımefendi.

Yasal süre sınırını geçmişsiniz, hiçbir doktor sizs kürtaj yapmaz.

Korunmadan sevişmeseydiniz o zaman.

Hadi hamile kaldınız yine de, 10. Haftaya kadar aklınız neredeydi??? :işsiz:
Klavye hatası ben bir rencide et diye yazmadım tamamı cevap vermek zorunda da değilsiniz ben çaresiz bunalıma girdim fikir almak istedim

Bebeği taşıyacak, doğuracak sensin.
Ama yazdıklarından tek başına bunun sorumluluğunu alabilecek potansiyelin yok görünüyor.
Yasal sınırı çoktan geçmişsin. Seni 19 haftalık kürtaj yapacak doktor, doktor değil katildir.
Bebeği aldırıp, bu adamla da devam edersen geçmiş olsun. Karşındaki adam yetişkin ama karnındaki masum bir canlı.
Belki hayatın boyunca bir daha çocuk sahibi olamayacaksın. Bunu da düşün.

Bebek sizin bebeginiz. Kimse sizi aldirmaniz icin zorlayamaz. Kendinize guveniyorsaniz doğurun. Gerci güvenmeseniz de yasal olarak dogurmak zorundasiniz. Serefsiz babasi intihar etmek istiyorsa etsin. Sizi bu sekile manipüle etmesine izin vermeyin.

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
Aile yapınız nedir,nasıldır bilemem ama artık aranızda anne bebek ilişkisi bile başlamış,ben buradayım diyor.Kabullenin kabullendirin.En gunahsiz su an karninizdaki can.Eminim kendi de istemezdi byle bilinçsiz anne babanın yavrusu olmak.Ekek arkadaşınıza gelince allahınızı severseniz arkanızda duramayacak bebeginize baba olamayacak biri için 2 kere düşünmeye bile degmez.Hem bir suru alternatif var en kör cahiller bile onlemini aliyor eger bu yükü kaldıramayacaksa. Her insan hata yapar belki ama siz kabullenin derim eğer bebeğinizin arkasında siz de durabileceksiniz bebek,çocuk ileride coo gibi ordan biraya savrulmayacaksa kok kanat gerebileceksiniz dogurun ama bunu da bilin ki çocuk yetiştirmek inanın kolay degil lutfen once kendi sağlığınızı da düşünerek karar verin.Ve asla erkek arkadaşınızın bulduğu merdiven altı bir yere gitmeyin neler duyuyoruz sizin canınıza bile kastedebilir bu durum.

Sizi şikayet ediyorum, haberiniz olsun. Sizler de , o kürtajı yapmayı kabul eden doktor da suç işliyorsunuz. Bunu da şu an ilan ettiniz.

İlgili mercilere şikayet edeceğim hemen şimdi sizi.
Kadın zaten streste belli ki siz niye daha cok strese sokuyorsunuz ki kadini evet bencede suc işlenmemeli şimdiye kadar akılları neredeymiş ama belki ailesinden bile gizlidir bu durum.Siz böyle birşey yaparsanız hataya itebilirsiniz kendini lütfen 2 kere düşünün.saygilar.

Benim tek başıma bakacak bir gücüm yok ki ya calisacam yada evde durup bebek bakacam
Bir çare düşüneceksiniz üzgünüm. Bu şartlar altında kürtaj sizin de sonunuz olabilir erkek arkadaşınız olacak cigersizin sülalesi rahat tabii. Cocuk doğunca dava açacaksınız. Paşalar gibi iştirak nafakasini verecek siz de bakıcı makici neyse bir şekilde çalışıp hayatınızı devam ettireceksiniz. Umarım erkek arkadaşınız yetişkin bir birey gibi sorumluluk alır. İntihar etmek istiyorsa da kendi bilir.

Bebeği taşıyacak, doğuracak sensin.
Ama yazdıklarından tek başına bunun sorumluluğunu alabilecek potansiyelin yok görünüyor.
Yasal sınırı çoktan geçmişsin. Seni 19 haftalık kürtaj yapacak doktor, doktor değil katildir.
Bebeği aldırıp, bu adamla da devam edersen geçmiş olsun. Karşındaki adam yetişkin ama karnındaki masum bir canlı.
Belki hayatın boyunca bir daha çocuk sahibi olamayacaksın. Bunu da düşü

Aile yapınız nedir,nasıldır bilemem ama artık aranızda anne bebek ilişkisi bile başlamış,ben buradayım diyor.Kabullenin kabullendirin.En gunahsiz su an karninizdaki can.Eminim kendi de istemezdi byle bilinçsiz anne babanın yavrusu olmak.Ekek arkadaşınıza gelince allahınızı severseniz arkanızda duramayacak bebeginize baba olamayacak biri için 2 kere düşünmeye bile degmez.Hem bir suru alternatif var en kör cahiller bile onlemini aliyor eger bu yükü kaldıramayacaksa. Her insan hata yapar belki ama siz kabullenin derim eğer bebeğinizin arkasında siz de durabileceksiniz bebek,çocuk ileride coo gibi ordan biraya savrulmayacaksa kok kanat gerebileceksiniz dogurun ama bunu da bilin ki çocuk yetiştirmek inanın kolay degil lutfen once kendi sağlığınızı da düşünerek karar verin.Ve asla erkek arkadaşınızın bulduğu merdiven altı bir yere gitmeyin neler duyuyoruz sizin canınıza bile kastedebilir bu durum.

Back
X