18 inde evlenip hamile kalamayanlar varmı :(

kız kendi iradesiyle evlenmiş ve evleneli 2 yıl olmuş. size göre doğrudur ya da yanlıştır neden bu şekilde söylüyorsunuz bunu yazınca ne değişiyor ki.
Tamam evlensin ben bişeymi dedim ilk anladigim 16 yaşinda evlenmis iki senelik evli şu anda 18 yaş anlamiştim o yuzden ilk yorumum oyleydi sen daha kucuksun demek istemiştim sonraki yorumda 20 yasinda oldugunu yazdi konu sahibi bende tamam ozur dilerim dedim sonraki yorumlari okursan ne yazdigimi orda gorursunuz

genelde sebepsiz inferlite der geçerler ve kasmayın kendinizi gezin dolaşın hava değişimi yapın olmazsa bir sene sonra gelin diye bir cevap verirler ama bilemedim şimdi..

evet artık 25 yaşından önce bir şey yapılmıyor tüp bebek gibi yani devlet karşılamıyor

Siyaset değil ki bu ama haklısın :) Konu sahibinden de özür dilerim umarım mutlu mesut yaşarlar ailecek

Siyaset değil ki bu ama haklısın :) Konu sahibinden de özür dilerim umarım mutlu mesut yaşarlar ailecek
hayır ülkemizde sorun falan dedin ya çocuk yaşta bişeler bişeler hatırlamıorm şimdi ondan öle dedim boşver ya

o değil de bu konu sahibi bizi birbirimize düşürüp kaçtı mı ya yorumlara bakıorm da herkes kopuoyooo güldüm yaaa

20 yaşında doktora nasıl oluyor ? şu an hukuk 2. sınıf olması gerekmiyor mu konu sahibemizin?

Çok agresif cevap verdiği için banlandı sanırım

şekerim konu sahibesinin bilgilerinde kabak gibi doktora yazıyor niye öyle anlayayım?
aaaaaaaaaa ben görmedim onu yaaa zannetmem 20 yasında daha üni falan okuması gerekır tabi zaten ben konu sahibini çözemedim nereye gitti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…