Tamam evlensin ben bişeymi dedim ilk anladigim 16 yaşinda evlenmis iki senelik evli şu anda 18 yaş anlamiştim o yuzden ilk yorumum oyleydi sen daha kucuksun demek istemiştim sonraki yorumda 20 yasinda oldugunu yazdi konu sahibi bende tamam ozur dilerim dedim sonraki yorumlari okursan ne yazdigimi orda gorursunuzkız kendi iradesiyle evlenmiş ve evleneli 2 yıl olmuş. size göre doğrudur ya da yanlıştır neden bu şekilde söylüyorsunuz bunu yazınca ne değişiyor ki.
Tatlım Tıp öğrencisiyim ben, hamile kalmaya yardımcı Olmaz sadece bebeğin sağlıklı olmasına yardımcı olur, folik asidin de fazlası zararlıdır
valla kimisi planlı hamilelik adına ön kontrole gider ve doktor tarafından alır folik asiti ya da ben gibi gider 42 lira verir alırsın bir folik asit korunmayı bırakırsın akabinde
noldu ki bişey mi kaçırdım ben@Akasya konu sahibi banlanmış
genelde sebepsiz inferlite der geçerler ve kasmayın kendinizi gezin dolaşın hava değişimi yapın olmazsa bir sene sonra gelin diye bir cevap verirler ama bilemedim şimdi..
şimdi bizde bu kişinin yaşantısını ,eşini, durumu bu elbette bilemeyiz ama yinede canını sıkmayalım neticede evlat sahıbı olmak istediğini bir şekil bilgi edinmek amacıyla yazdığını biliyoruz hadi en azından can sıkmayalım hayırlısı olsun diyelim gerek yok yani ayrıntılara takılırsak biz zaten memleketçe sallantıdayız yani siyasete gerek duymuyorum duymayalım :)
cidden şimdi gördüm üzgün yazıo anlamadım noldu??Konu sahibi neden banlandi?
Soru ekini bitisik yazdigi icin mi acaba
hayır ülkemizde sorun falan dedin ya çocuk yaşta bişeler bişeler hatırlamıorm şimdi ondan öle dedim boşver yaSiyaset değil ki bu ama haklısın :) Konu sahibinden de özür dilerim umarım mutlu mesut yaşarlar ailecek
doktora mı20 yaşında doktora nasıl oluyor ? şu an hukuk 2. sınıf olması gerekmiyor mu konu sahibemizin?
şekerim konu sahibesinin bilgilerinde kabak gibi doktora yazıyor niye öyle anlayayım?doktora mınasıl yani doktora yı okumak olarak hani yükseltmek amacıyla mı anladın
hayır ülkemizde sorun falan dedin ya çocuk yaşta bişeler bişeler hatırlamıorm şimdi ondan öle dedim boşver ya
aaaaaaaaaa ben görmedim onu yaaa zannetmem 20 yasında daha üni falan okuması gerekır tabi zaten ben konu sahibini çözemedim nereye gitti kişekerim konu sahibesinin bilgilerinde kabak gibi doktora yazıyor niye öyle anlayayım?
bilmiyorum ki ben anlamadım var birşeyler ya hayırlısıaaaaaaaaaa ben görmedim onu yaaa zannetmem 20 yasında daha üni falan okuması gerekır tabi zaten ben konu sahibini çözemedim nereye gitti ki
harbi mi ya :SÇok agresif cevap verdiği için banlandı sanırım
bilmiyorum ki ben anlamadım var birşeyler ya hayırlısı
belki de fake dir ya hesap geçici olmuş nedenseYani bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?