18 inde evlenip hamile kalamayanlar varmı :(

20 yasinda avukat bide doktora yapiyormuş hayret

bu benim seçimim ben evliliğime deil duruma yorum yapın istiyorum ayryetten yasım 20 suan
Canım herşeyi oluruna bak ve fazla düşünme nasip ederse mevla gerisi gelir Allahın izniyle çok şükür daha genceciksin yaşın geçmiş değil zamana bırak üzerinde durduğunuz sürece ve sürekli kafanda olduğu sürece olumsuz etkiliyor benim amcamın 13 yıl boyunca olmadı tüp bebek tedavisi gördüler ama fayda vermedi fakat Allah bi nasip etti şimdi nur topu gibi bi oğulları var darısı senin de başına ne demişler sebepleri kaldır aradan, zahir olsun yaradan...

fazla sallamacı sanıyorum
Biri banlamış zaten gitmiş. Bu konudan once bi konu kapatildi iki uyelik varmiş amcam beni evlendir dedi adli konu erkekmiş bekar bayanlara ozelden mesaj atmiş konu kapatildi bu konu acildi hemen bende anlamadim

Biri banlamış zaten gitmiş. Bu konudan once bi konu kapatildi iki uyelik varmiş amcam beni evlendir dedi adli konu erkekmiş bekar bayanlara ozelden mesaj atmiş konu kapatildi bu konu acildi hemen bende anlamadim
hmm demekki uygun görülmeyen bir durum gördü site yöneticisi vardır bir bildiği (=

Aman olmasın zaten kendini yetiştirmeyi düşünmeden koşa koşa kocaya varıp çocuk doğuran çocuk bayanlardan sıkıldık orta çağda değiliz yahu.
Çocuğun çocuğu olmaz zati

doğrusu ben de şunu anlayamıyorum.isteyen istediği yorumu yapabilir,siz neden bu tür yorumların yapılmasına tepki gösteriyorsunuz?madem burda herkes istediği yorumu yapabilir daha doğrusu kendi hür fikrini yazabilir.ee o zaman bırakın da herkes içinden geçeni saygıyı aşmadığı müddetçe yazsın..

Aman olmasın zaten kendini yetiştirmeyi düşünmeden koşa koşa kocaya varıp çocuk doğuran çocuk bayanlardan sıkıldık orta çağda değiliz yahu.
devir malesef böyle erken evlenip boşananlarla dolu...aslında iyilikleri için konuşuyoruz ama nafile sanırım...

Ben de başlığı yanlış yazdı diye kendi algıladığım şekilde okudum "18'in de hamile kalanlar ve yaşanan zorluklar" falan gibi Şuan yaşınız 20 ama yine erken bence olmadı hastaneye gidip tedaviye başlayın.

dediğiniz gibi isteyen istediği yorumu yapabilir madem, siz neden genel manada yazdığım şeyden ötürü beni sorguluyosunuz şimdi? İçimden geçeni saygıyı aşmayacak bir biçimde yazmışım ben, neyi rahatsız etti?

hayir anlamadim ki nedir bu agresiflik ! kimse illa da yardimci olayim diye sirada beklemiyor. ayrica yas ile bebegin ne alakasi var neden boyle bi baslik sectiniz anlayamadim. sadece yas konusuna takilan uyelere degil sorulan soruya cvp yazan uyelere de ayni tarzda yazilmis. sira dayagindan gecirir gibi. bu ne.boyle ya.

bu forumda ve şuan dünyada sizin deyiminizle '' koşa koşa kocaya varıp çocuk doğuran bayanlardan'' var. Ve sizin onlardan sıkılmış olmanız bundan sonra olmayacakları anlamına gelmiyor. Her ne kadar düşünce ve ifade özgürlüğü olsa da üslup denen birşey var.

sorgulamak haddim değil,kimsenin haddi değil...ben sadece olanı yazıyorum saygıyı da aştığınızı demedim zaten aşıldığı zaman problem olur demek istemiştim :)
neden size cevaben böyle şeyler yazdığıma gelince de asıl sorgulamayı siz başlattığınız için yazma gereği gördüm.yoksa başka bi amaç için değil

ben kimseyi sorgulamadım bi arkadaşın yorumunu aldım aslında amacım sadece katıldığımı bildirip iki cümle birşey yazmaktı ama baktım ki 5konudan 4ünde bu tip yorumlar var yazmak istedim tabi ki katılmak zorunda değilsiniz saygı duyarım orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…