- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
belki de fake dir ya hesap geçici olmuş nedense
amca konusuyla bağlantılı olabilir mi acaba aklıma bir tek o geliyorbelki de fake dir ya hesap geçici olmuş nedense
Canım herşeyi oluruna bak ve fazla düşünme nasip ederse mevla gerisi gelir Allahın izniyle çok şükür daha genceciksin yaşın geçmiş değil zamana bırak üzerinde durduğunuz sürece ve sürekli kafanda olduğu sürece olumsuz etkiliyor benim amcamın 13 yıl boyunca olmadı tüp bebek tedavisi gördüler ama fayda vermedi fakat Allah bi nasip etti şimdi nur topu gibi bi oğulları var darısı senin de başına ne demişler sebepleri kaldır aradan, zahir olsun yaradan...bu benim seçimim ben evliliğime deil duruma yorum yapın istiyorum ayryetten yasım 20 suan
bende şimdi ona bakıyordum olabılır aman neyse ya takıldım bende (=amca konusuyla bağlantılı olabilir mi acaba aklıma bir tek o geliyorhani o konunun sahibi iki üyelik almış ya biri budur belki
fazla sallamacı sanıyorum20 yasinda avukat bide doktora yapiyormuş hayret
Biri banlamış zaten gitmiş. Bu konudan once bi konu kapatildi iki uyelik varmiş amcam beni evlendir dedi adli konu erkekmiş bekar bayanlara ozelden mesaj atmiş konu kapatildi bu konu acildi hemen bende anlamadimfazla sallamacı sanıyorum
hmm demekki uygun görülmeyen bir durum gördü site yöneticisi vardır bir bildiği (=Biri banlamış zaten gitmiş. Bu konudan once bi konu kapatildi iki uyelik varmiş amcam beni evlendir dedi adli konu erkekmiş bekar bayanlara ozelden mesaj atmiş konu kapatildi bu konu acildi hemen bende anlamadim
Evet hic bisey yokken ortada uyeyi niye engellediler anlam veremedimhmm demekki uygun görülmeyen bir durum gördü site yöneticisi vardır bir bildiği (=
doğrusu ben de şunu anlayamıyorum.isteyen istediği yorumu yapabilir,siz neden bu tür yorumların yapılmasına tepki gösteriyorsunuz?madem burda herkes istediği yorumu yapabilir daha doğrusu kendi hür fikrini yazabilir.ee o zaman bırakın da herkes içinden geçeni saygıyı aşmadığı müddetçe yazsın..
Ve genel olarak söylemek istiyorum ;
1.anayasamızda olağan evlilik yaşı 17. (çoğumuz tasvip etmesek de bu böyle. tabi herkes 17-18sinde evlensin demiyorum. Aksine tabiki kişi okuyup kendini geliştirmeli;fakat seçimini bu yönde kullanmayanları yargılamanın ve türlü yorumlarla yadırgamanın bize düşeceğini sanmıyorum.
2.burda çocuksun, ergensin atıfları yapmak devletin 18yaşındaki birini çocuk olarak kabul etmeyişini değiştirmiyor.
3.irrite edici yorumlar yapıp 20yaşında ve evli olanlara,sanki başka gezegenden gelmiş gibi bakanlara da ellerine ne geçtiğini sormak istiyorum. Hani bunu yazmak neyi değiştiriyor merak ediyorum. Ne zaman o yaşlarda biri konu açıp yardım istese neden evlendin, derdin neydi, bekleyemedin mi gibi yorumlar görmekten ben bile bunaldım. sırf şuanki konu değil yani
Dn: erken yaşta evliliği değil insanların seçimlerini yadırgamanın doğru olmadığını savunuyorum.
devir malesef böyle erken evlenip boşananlarla dolu...aslında iyilikleri için konuşuyoruz ama nafile sanırım...Aman olmasın zaten kendini yetiştirmeyi düşünmeden koşa koşa kocaya varıp çocuk doğuran çocuk bayanlardan sıkıldık orta çağda değiliz yahu.
Çocuğun çocuğu olmaz zati
doğrusu ben de şunu anlayamıyorum.isteyen istediği yorumu yapabilir,siz neden bu tür yorumların yapılmasına tepki gösteriyorsunuz?madem burda herkes istediği yorumu yapabilir daha doğrusu kendi hür fikrini yazabilir.ee o zaman bırakın da herkes içinden geçeni saygıyı aşmadığı müddetçe yazsın..
Aman olmasın zaten kendini yetiştirmeyi düşünmeden koşa koşa kocaya varıp çocuk doğuran çocuk bayanlardan sıkıldık orta çağda değiliz yahu.
Çocuğun çocuğu olmaz zati
sorgulamak haddim değil,kimsenin haddi değil...ben sadece olanı yazıyorum saygıyı da aştığınızı demedim zaten aşıldığı zaman problem olur demek istemiştim :)dediğiniz gibi isteyen istediği yorumu yapabilir madem, siz neden genel manada yazdığım şeyden ötürü beni sorguluyosunuz şimdi? İçimden geçeni saygıyı aşmayacak bir biçimde yazmışım ben, neyi rahatsız etti?
sorgulamak haddim değil,kimsenin haddi değil...ben sadece olanı yazıyorum saygıyı da aştığınızı demedim zaten aşıldığı zaman problem olur demek istemiştim :)
neden size cevaben böyle şeyler yazdığıma gelince de asıl sorgulamayı siz başlattığınız için yazma gereği gördüm.yoksa başka bi amaç için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?