normal
doğru çocuk düşünen birieiylerin minimum 3 ay önceden folik asit kullanması gerekiyor ha ben hergün bulgur pilavı yiyorum dersen o da olur malum o da folik asitfolik asit kullan ( folbiol) ciddiyim ciddiye al
nasip kısmet aynenbende 18 evlendim 3 sene oldu bizde çok istiyoruz ama nasip ışte
doğru çocuk düşünen birieiylerin minimum 3 ay önceden folik asit kullanması gerekiyor ha ben hergün bulgur pilavı yiyorum dersen o da olur malum o da folik asit
nasip kısmet aynenpeki ankarada doktor önerecek varmı
Folik asit hamile kalmaya Yaramaz lütfen yanlış bilgi vermeyin. Sadece çocuğun Nörolojik problem yaşamasını engellemeye yardımcı olur.folik asit kullan ( folbiol) ciddiyim ciddiye al
yalnız vücutta folik asit rezervleri doluysa ters teper önce folik asitine ve progesteron hormonuna baktırsın sonra ikisini de doya doya tüketsinfolbiol da alsın bulgur da yesin garanti olsun
beni öldürecekler ya :)yalnız vücutta folik asit rezervleri doluysa ters teper önce folik asitine ve progesteron hormonuna baktırsın sonra ikisini de doya doya tüketsin
aman sen gene doktorla yürüt işini Allah muhafaza üstümüze vebalin kalmasın sonrabeni öldürecekler ya :)
Folik asit hamile kalmaya Yaramaz lütfen yanlış bilgi vermeyin. Sadece çocuğun Nörolojik problem yaşamasını engellemeye yardımcı olur.
kabusunuz olurumaman sen gene doktorla yürüt işini Allah muhafaza üstümüze vebalin kalmasın sonra
doğru çocuk düşünen birieiylerin minimum 3 ay önceden folik asit kullanması gerekiyor ha ben hergün bulgur pilavı yiyorum dersen o da olur malum o da folik asit
amerikada doktorlar gebeler için folik yerine bulgur öneriyorlarmış..gerçektenmi bulgur pilavı çok sık yiyoruz biz
Kendin cocuksun 2 senelik evlisin 18 yasindasin
insanlar bazen yorum yapmak için yapıyorkız kendi iradesiyle evlenmiş ve evleneli 2 yıl olmuş. size göre doğrudur ya da yanlıştır neden bu şekilde söylüyorsunuz bunu yazınca ne değişiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?