18 inde evlenip hamile kalamayanlar varmı :(

yaşın daha çok erken çocuk için acele etmene gerek yok hem piskolojik hemde bedenen hazır olman gerekir vücudun hazır değil henüz belki ben 29 yaşındayım kendimi halen hazır hissetmiyorum bir kez denedim o ara çok istemiştim o da dış gebelik oldu şimdide korkuyorum denemeye hayırlısı kafaya takma zamanı geldiğinde olur hayırlısı gençliğinin ve evliliğinin tadını çıkar

bende 18 evlendim 3 sene oldu bizde çok istiyoruz ama nasip ışte

Folik asit hamile kalmaya Yaramaz lütfen yanlış bilgi vermeyin. Sadece çocuğun Nörolojik problem yaşamasını engellemeye yardımcı olur.

folik asit her derde deva bee tatlım, ciddi sorunları tabikii halletmez ama folik asit hamile kalmakta etkilidir

Kendin cocuksun 2 senelik evlisin 18 yasindasin

kız kendi iradesiyle evlenmiş ve evleneli 2 yıl olmuş. size göre doğrudur ya da yanlıştır neden bu şekilde söylüyorsunuz bunu yazınca ne değişiyor ki.

kız kendi iradesiyle evlenmiş ve evleneli 2 yıl olmuş. size göre doğrudur ya da yanlıştır neden bu şekilde söylüyorsunuz bunu yazınca ne değişiyor ki.
insanlar bazen yorum yapmak için yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…