- 23 Ağustos 2012
- 51.082
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.863
- 898
Yavrucum bu siteye üye olmayı,üstelik konu açmayı becerebiliyorsun da google a şu sorduklarını yazmayı beceremiyor musun?
Buraya konu açmaktan daha kolay olur inan.
Zaten yazdım diyorum ki tatmin etmedi yazılanlar yani açıklayıcı gelmediBu kadar merak eden biri illaki google a yazmistir burdan once ordada gayet net bulurdu buraya yazma anaci bana gercek gelmedi :))
Diğer açmış olduğunuz konuda ben hemşireyim,hem okuyorum hem çalışıyorum yazmışsınız kafamdan uydurmadım ya.Hemşire değil 112 ciyim ve bize nasıl zevk alınır değil nasıl doğum yaptrlr anlatıldı .
Beyimiz fantezi peşindeBuraya konu acabilen biri nette kolayca arastirabilirdi bunu! Ne yapalim biz simdi? Orda yazanlari anlamamissiniz, size video cekiptemi gönderelim? Dahami iyi anlarsiniz? Hem videolarda vardir nette!!! Sonra dalga gecince biz suclu oluyoruz yaaa...
Başka bir açıklaması olamaz zaten.Ben fake diyorum.
Nickine hastayım senin şimdi yorumunada hasta oldumÇocuk,mastürbasyonu tanıyana kadar derslerini tanısan diyorum ....
Size uyduruyosnz demedim evet hem çalışıyorum hem okuyorum sadece hemşire olarak genelleme yaptım, soruyu sorduğuma pişman ettiniz saolun.Diğer açmış olduğunuz konuda ben hemşireyim,hem okuyorum hem çalışıyorum yazmışsınız kafamdan uydurmadım ya.
Başka bir açıklaması olamaz zaten.
Burdan sözlü anlatımımızla cinselliği keşfedecek hali yok çocuğun.
Muhtemelen erkek,burda kadınları konuşturup dadmin olacak
Başka bir açıklaması olamaz zaten.
Burdan sözlü anlatımımızla cinselliği keşfedecek hali yok çocuğun.
Muhtemelen erkek,burda kadınları konuşturup dadmin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?