+18 konu ama oraya acamadm konuyu .s

parmakkiz

112 Can'dır .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
44
11
13
Çok merak etmesem asla sormazdm ama çok merak ediyorum. 18 yaşım bitiyo işte 19 a giricem ve kızların mastürbasyonu nasıl yaptığını bilmiyorum. Vücudumu tanımak istiyorum ama aynı zamanda korkuyorum da, sordum başka kisilere de ama merakimi durdurack yada cesaretlendrecek cevabı alamadım bn .s
Anlayışlı cevaplar bekliyorum lütfen .s

bence gec kalmışın 15 yaşında yapanlar bilem var.
gugul amcaya sor. resimli videolu analtırlar. bu derdindende kurtulursun:KK70::KK70:
büyük sorun:KK53:

Valla 19 yaşına gelip mastürbasyonu bilmemek bana garip geldi, fake olma ihtimalin yüksek.
Ha fake deggilsende ibternete kadınlarda mastürbasyon yaz bir sürü şey çıkar yani burdan öğrenmene gerek yok.

alet filanmı :))))
içgüdüsel bence bu

Çok merak etmesem asla sormazdm ama çok merak ediyorum. 18 yaşım bitiyo işte 19 a giricem ve kızların mastürbasyonu nasıl yaptığını bilmiyorum. Vücudumu tanımak istiyorum ama aynı zamanda korkuyorum da, sordum başka kisilere de ama merakimi durdurack yada cesaretlendrecek cevabı alamadım bn .s
Anlayışlı cevaplar bekliyorum lütfen .s
Hemşiresin ama vücudunu tanımıyorsun öylemi?

bence gec kalmışın 15 yaşında yapanlar bilem var.
gugul amcaya sor. resimli videolu analtırlar. bu derdindende kurtulursun:KK70::KK70:
büyük sorun:KK53:
Dert değil ama yapan arkadaşlarm varmış kızlar arası konuşurken bahsettiler zevki tarif edilmez falan dediler çok merak ettim gerçekten arastrdm ama alet alamam sonra duşda nasıl yapılıyo anlamadm, klitrotis uyar diyolar ama denedim fakat hissedemedm yani,dert değil ama dedigim gibi yararlı olduğunu bile okudum .s

Back
X