Yani ben sadece senin örneğin üzerin den atayım dedim , daha da farklı bişey bulursam onu atarım .
Ama haftanın 5 günü işimdeyim gücümdeyim . Beni mutlu kulan gözümün aşina olduğu minik masa süslerim , kahvem ve severek kullanndığım baykuşlu bardak altım :)
Eki Görüntüle 1938835
O zaman tam kedici bi kızım ben
gel sana da kahve yapm . Bi de fal patlar bakm herhangi bir öküz görebiliyor musun :dÇokkk güzelll süper
Kız düzenlemeye gir resmi bütüt bu eller senin mi kuzum
Benim için öncelik Vatanımdır
Eki Görüntüle 1938839
Kahveyi çok seven bir insanım,günün her saati içebilirim.
Herşeyime eşlik eder, kitabıma, yalnız kalıp kafa dinleöek istediğimde, eşimle hoş sohbetlerimizeEki Görüntüle 1938842 Eki Görüntüle 1938841
Ve doğayı çok severim..
Özellikle denizi,çocukluğumdan beri.Yaz geldimi çocuklar gibi seviniyorum
Bu yüzden yaşadığım küçük sahil ilçesini çok seviyordum,evlenince biraz uzak kaldık tabi
Resimler biraz çeşitli , diyorum ya ben su manyağı her gördüğüm yerde çekerimEki Görüntüle 1938845 Eki Görüntüle 1938845 Eki Görüntüle 1938847 Eki Görüntüle 1938848 Eki Görüntüle 1938846
Bazen şu aralıktan bakarım hayata , yine birine kızar,birini çok sever, biri için üzülür,biri için sevinirimEki Görüntüle 1938849
Bazen şu yansıma gibi en uzağa gitmek isterim denizin içinde,çok uzaklaşmak
Eki Görüntüle 1938840
Ama yemez tabi
Benden bu kadar, resimlerin hepsi bana aittir, isteyene özelden sosyal medyadaki bağlantılarını gönderebilirim :)
Biraz bozuldular ama olsun.
Bu resimlere baktığınızda ne hissediyorsanız işte ben O'yum kızlar
Evet benim bebişim.
Kedicikte benim :)
Düzenlemeden yapabilcem mi dur denim :)
detayci insanimdirDisipline Girmis BirKadin Salyalarımı toplayayım bi saniye.
Kız bu ne . sen burda fotoroman gibi hikaye yazdın .
ivet kanka , adresimi vereyim ekleKuzum harika anlatmışsın yaaa bravo ,gerçekten resimler gerçek mi ?
ivet kanka , adresimi vereyim ekle
Öfff denizden babam çıksa yerim diyen adamlara sen bir nimetsin bee vuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?