- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
tesekkur ederim canim
Gerçekten gurur duydum harika olmuş bayrak düşünceside şahane
gel sana da kahve yapm . Bi de fal patlar bakm herhangi bir öküz görebiliyor musun :d
suan yuzebilmek icin neler vermezdim
hooof hofff, daha neredeyse 5.5 ay var denize girmeyeBende o güzelim güneş altında yüzmeyi
hooof hofff, daha neredeyse 5.5 ay var denize girmeye
gecen sene hic unutmuyorum kudura kudura mayis 30 zor etmistim.
ama yine de yemedi soguktu
Yazına kışına aşık olduğum evim:) manzarası yani karşı bina ljman
Vala mayısta girdim desen ben
Ben temmuz ortasında anca girebiliyorum
oouu sen nirda oturuyorsun
Hayattaki tek tutkum 3. AŞKIM geriye doğru sayacak olursak 3 te fena sayılmaz hani
Eki Görüntüle 1938865
Geldik 2. AŞKIMA ,,o benim canım kanım merhameti,fedakarlığı,azmi bana öğretenim.Burnumun direğini sızlatanım.
Ellerinde yıllarca yaşanmışlığı,acıyı,yorgunluğu saklayanım.O benim gözlerimin yaşı,dünyamın telaşı
Eki Görüntüle 1938866 ANNEM
vEEEE GELDİK 3. AŞKIMA O BENİM YARATILANDAN ÖTÜRÜ YARATANA DUAM.O BENİM ŞANSIM,O BENİM EN İÇTEN DUAM O BENİM TİTREYEN SESİM,ANNEMİN ÖĞRETTİĞİ İÇTEN MERHAMETİM,O BENİM SEVGİLİM O BENİM İLK AŞKIM ..
Eki Görüntüle 1938876
2 ay önce ki evim şimdi kurak soğuk yaşam savaşı veriyorum :)Ooooo sahil kenarı derken
giremedim istehaziranda giriyorum
oouu sen nirda oturuyorsun
oy pamuk ellerini yedigimmmm
ne yasanmisliklar doludur o eller ..
Rabbim yuvani her daim huzurlu , mutlu eylesin canimmbirbirinizin elini her zaman ilk gunki gibi tutun insallah
2 ay önce ki evim şimdi kurak soğuk yaşam savaşı veriyorum :)
elbette oyle.. Rabbim herkese saglikli uzun omurler versin..Annemin ellerine bakınca gözlerim doluyor biliyor musun ,çünkü ilk yaşlandığını ellerinden anlamıştım çok şaşırmıştım canım çok yanmıştı.
Anneler çok başka ya
Amin kuzum ALLAH senide tüm evlilik kurumunda olanlarıda niyet edenleride çok mutlu etsin.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizide hayırlı insan etsin AMİN
olmadiki sahil kenarinda bir evimizBide para bende diyorsunuz bakında görün işte alın size para
BENIM varolmadiki sahil kenarinda bir evimiz
O manzarada kocamla kahve keyfini servete değişmem:)Bide para bende diyorsunuz bakında görün işte alın size para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?