Hee bide sömestr başlangıcı..
Hayırlı yarı yıl tatilleri dersin, benim çocuğum yokki derse olay tamam
Iyi yapmissin
Bode stajere ihtiyaciniz varmi diye sor kiz delirsin
Hayırlı yarı tatiller ne kız allah seniHee bide sömestr başlangıcı..
Hayırlı yarı yıl tatilleri dersin, benim çocuğum yokki derse olay tamam
O zaman sen tekrar gidince mailiniz gelmedi isterseniz bana adresinizi verin ben gonderiym diyinKem gözlü kız.
Bıraksaydı mail atardı işte
Ldim gittim konu hala sapsaplar der gibi duruyor:)Noldu kuzumm
Sen 5 haftada nasi karar verdin evlenmeye onu bi anlat bakiymHayırlı yarı tatiller ne kız allah senibelki adam evli çocuğu yk olamaz mı:) evde kalın diye çabalıyorum azmettim
O zaman sen tekrar gidince mailiniz gelmedi isterseniz bana adresinizi verin ben gonderiym diyin
Ge
Ldim gittim konu hala sapsaplar der gibi duruyor:)
Ay kiz kem göz değilmiş bildiğin kara kedi yaMailimi alamadı ki.
Kız sazan atladı ya veremedim.
Ay kiz kem göz değilmiş bildiğin kara kedi ya
Şimdi empati yaptım biliyonmuuu..Cuma test edicem
Yoksa bu eşin mi dicem.
O da yok bekarım derse.
Kına yakıcam
Sen bidahakine cocuga degilde kiza git... nufus cuzdanini uzat nikah islemleri icin lazim olur de sonra ayyy yanlis gisedeymisim pardon de cocugun yanina gitÇakal kaptırmadı çocuğu
Şimdi empati yaptım biliyonmuuu..
Ben eşimin ofisine pek gitmem, bikez gittim içerde müvekkil varmış oturdum bekliyorum..
Iki kadında tam karşımda oturuyor,
Sanırım anne kız'dı.
Burdada hep böyle çok bekletiyolar dedi bişi demedim, eleman açıklama yaptı müvekkillerle görüşüyor filan dedi..
Baktım beklemeye niyetleri yok çok sıkıldılar, isterseniz sonra tekrar uğrayın veya nunaranızı bırakın avukat bey sizi arar dedim..
Siz kendi işinize bakın hanımefendi, avukat beyin avukatımısınız elemanı'mı dedi..
Hayır eşi olurum kendisinin dedim..
Aaa evli olduğunu bilmiyordum dedi..
Nerden bileceksiniz gelmeden önce seceresinimi araştırdınız dedim,hayır da parmağında yüzüğü yoktu dedi
Genelde ellerini yıkarken lavabo önlerinde çıkarıp unuttuğu için takmıyor hem bakın benimde yok ama evliyim diyip parmaklarımı gösterdim..
Az daha bekleyip gittiler..
Sende dikkatli ol karısı marısı olabilir, yüzüğü yok diye aldanma
Sen bidahakine cocuga degilde kiza git... nufus cuzdanini uzat nikah islemleri icin lazim olur de sonra ayyy yanlis gisedeymisim pardon de cocugun yanina git
Oda olabilir evet..Hayırlı yarı tatiller ne kız allah senibelki adam evli çocuğu yk olamaz mı:) evde kalın diye çabalıyorum azmettim
Şu erkekler niye yüzük takmiyorkiŞimdi empati yaptım biliyonmuuu..
Ben eşimin ofisine pek gitmem, bikez gittim içerde müvekkil varmış oturdum bekliyorum..
Iki kadında tam karşımda oturuyor,
Sanırım anne kız'dı.
Burdada hep böyle çok bekletiyolar dedi bişi demedim, eleman açıklama yaptı müvekkillerle görüşüyor filan dedi..
Baktım beklemeye niyetleri yok çok sıkıldılar, isterseniz sonra tekrar uğrayın veya nunaranızı bırakın avukat bey sizi arar dedim..
Siz kendi işinize bakın hanımefendi, avukat beyin avukatımısınız elemanı'mı dedi..
Hayır eşi olurum kendisinin dedim..
Aaa evli olduğunu bilmiyordum dedi..
Nerden bileceksiniz gelmeden önce seceresinimi araştırdınız dedim,hayır da parmağında yüzüğü yoktu dedi
Genelde ellerini yıkarken lavabo önlerinde çıkarıp unuttuğu için takmıyor hem bakın benimde yok ama evliyim diyip parmaklarımı gösterdim..
Az daha bekleyip gittiler..
Sende dikkatli ol karısı marısı olabilir, yüzüğü yok diye aldanma
Annemin ark oğlu gördüm evlencem dedim ben bununla 1 haftada tanıştık söz nişan derken 5 hafta evlendik aman millet 30 yılda tanıyamıyor ki 4 yıl sevgili olduğum adamı tanıyamadım bunu da uzatmym dedmSen 5 haftada nasi karar verdin evlenmeye onu bi anlat bakiym
iŞu erkekler niye yüzük takmiyorki
Kocam olursa yuzuk gibi gozuken dövme yaptirirm artik takmazsa yüzüğü
Canım bende takmıyorum.Şu erkekler niye yüzük takmiyorki
Kocam olursa yuzuk gibi gozuken dövme yaptirirm artik takmazsa yüzüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?