- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
Iyi yapmissin ya bende mi oyle yapimAnnemin ark oğlu gördüm evlencem dedim ben bununla 1 haftada tanıştık söz nişan derken 5 hafta evlendik aman millet 30 yılda tanıyamıyor ki 4 yıl sevgili olduğum adamı tanıyamadım bunu da uzatmym dedm
Bilemiyorum ki baksana bu gunki bdv konusunda anaokulu ogretmeni konusunaA
i
Aman hiç sorun etmiyorum bi süre sonra önmsiz oluyor yüzük
Dogru ya haklisin ama ben severim mesela yuzugu falan cok ben kullanirimda karsi tarafi bilemiycemCanım bende takmıyorum.
Düğünde bayramda bile unuturum bazen.
Millette takı görünce heveslenirim kendime gelince takmam..
Öyle takıntılarım yok, 12 yıl'da ne yüzükler kaybettik ikimizde lavabo önlerinde
Yüzükle ikimizde el yıkayamıyoruz, mutlaka çıkarıp yıkancak o eller
Kız sen 5 hftada evlenme seri katil felan çıkr:)Iyi yapmissin ya bende mi oyle yapim
Bilemiyorum ki baksana bu gunki bdv konusunda anaokulu ogretmeni konusuna
Ağır sıkılmakla meşgulümNoldu kuzumm
Zaten evlilikten uzak duran biriyim yorumun cok yardimci oldu vallaaKız sen 5 hftada evlenme seri katil felan çıkr:)
Kıyamammm.Ağır sıkılmakla meşgulüm
İçimde değişik bir sıkıntı var.Hayrolsun inşallah
Dışarda bi tarflarımız donuyor kızKıyamammm.
bi dışarı çıkıp hava al kuzum.
Dışarda bi tarflarımız donuyor kız
Sıkı giyinir canim bisey olmaz :) hatta daha once hic gitmedigi bir kafeye falan git yeni biseyler deneDışarda bi tarflarımız donuyor kız
Kıyamammm.
bi dışarı çıkıp hava al kuzum.
Sıkı giyinir canim bisey olmaz :) hatta daha once hic gitmedigi bir kafeye falan git yeni biseyler deneDisipline Girmis BirKadin
Yok yok ben sizi simdi can sıkıntısından kurtaracagim benim olaylarla bir el atin bana
Bunları yapıyorum zaten
Bence canım dayak istiyor
Uzak dur bence babsı istemiş siziKizlar ya hazir burdasiniz size biseyden bahsedip akil aliym :)
Beni dayimlar gecen gun biriyle tanistirdiler... belki bileniniz vardir yakinda 1 ay olucak sevgilimden ayrildim ailem cok caba sarfetti arkamdan is falan cevirdi ayrilayim diye ben sonradan ogrendim bunlari direttim kendime ama olmadi ayrıldık cocuk zaten iyi biri degilmis neyse ailem biliyoki onlarin yuznden ayrildim...
Neyse bu cocukla tanistik gecen gun konusurken bana bir cumle soyledi " babam cok israr etti bu yuzden geldim " bu cumle sizce ne anlama geliyor ?
Babasi ile dayim ortak is yapiyolar... siz bu cumle hakkinda bir fikirlerinizi soyleyin bende sonra devamini... olaylari cozemedim ben hala
Bunları yapıyorum zaten
Bence canım dayak istiyor
Kizlar ya hazir burdasiniz size biseyden bahsedip akil aliym :)
Beni dayimlar gecen gun biriyle tanistirdiler... belki bileniniz vardir yakinda 1 ay olucak sevgilimden ayrildim ailem cok caba sarfetti arkamdan is falan cevirdi ayrilayim diye ben sonradan ogrendim bunlari direttim kendime ama olmadi ayrıldık cocuk zaten iyi biri degilmis neyse ailem biliyoki onlarin yuznden ayrildim...
Neyse bu cocukla tanistik gecen gun konusurken bana bir cumle soyledi " babam cok israr etti bu yuzden geldim " bu cumle sizce ne anlama geliyor ?
Babasi ile dayim ortak is yapiyolar... siz bu cumle hakkinda bir fikirlerinizi soyleyin bende sonra devamini... olaylari cozemedim ben hala
Bende aynen oyle dedim bizimkilere :) cok kızdım cocuga bisey diyemedim o an aslinda tam da o gun dayima dedim bak boyle bisey olmasin falan diye yok yok dedi oda neyse ....K
Uzak dur bence babsı istemiş sizi
Telefon geldi yarim kaldi konu devam ediyorum.....
asil şoku dun yaşadım...
Cocuk bana yazdi...
Konustuk biraz ilgili gibi davrandi ama ben anlamadim ne oldu ya
Bana öyle deseydi ben birsaha yüzüne bakmazdım :))Yok yok ben sizi simdi can sıkıntısından kurtaracagim benim olaylarla bir el atin bana
Bak nasılda biliyor beniDur cips ve mısır alıp yanına gelim
Bilemiyorum canim ya iyi hos cocuktu akilli duzgun ama bilmiyorum su kurdugu cumleBiraz kendini geri çek bakalım.
Napıcak.
Etkilendin mi sen o çocuktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?