+18 KULÜBÜ ÇILGIN SAATLER :)

Annemin ark oğlu gördüm evlencem dedim ben bununla 1 haftada tanıştık söz nişan derken 5 hafta evlendik aman millet 30 yılda tanıyamıyor ki 4 yıl sevgili olduğum adamı tanıyamadım bunu da uzatmym dedm
Iyi yapmissin ya bende mi oyle yapim

A
i
Aman hiç sorun etmiyorum bi süre sonra önmsiz oluyor yüzük
Bilemiyorum ki baksana bu gunki bdv konusunda anaokulu ogretmeni konusuna

Dogru ya haklisin ama ben severim mesela yuzugu falan cok ben kullanirimda karsi tarafi bilemiycem
Kendi bilir... zaten olacagi varsanyuzuklede olur yuzuksuzde

Kizlar ya hazir burdasiniz size biseyden bahsedip akil aliym :)

Beni dayimlar gecen gun biriyle tanistirdiler... belki bileniniz vardir yakinda 1 ay olucak sevgilimden ayrildim ailem cok caba sarfetti arkamdan is falan cevirdi ayrilayim diye ben sonradan ogrendim bunlari direttim kendime ama olmadi ayrıldık cocuk zaten iyi biri degilmis neyse ailem biliyoki onlarin yuznden ayrildim...

Neyse bu cocukla tanistik gecen gun konusurken bana bir cumle soyledi " babam cok israr etti bu yuzden geldim " bu cumle sizce ne anlama geliyor ?

Babasi ile dayim ortak is yapiyolar... siz bu cumle hakkinda bir fikirlerinizi soyleyin bende sonra devamini... olaylari cozemedim ben hala

K
Uzak dur bence babsı istemiş sizi

Bunu dile getiriyorsa kendisi pek gönüllü değil gibi.
Görüşme bence

K

Uzak dur bence babsı istemiş sizi
Bende aynen oyle dedim bizimkilere :) cok kızdım cocuga bisey diyemedim o an aslinda tam da o gun dayima dedim bak boyle bisey olmasin falan diye yok yok dedi oda neyse ....
O gecede kuzenim bizmleydi ben eve gidince aradi ne dusunuyosun dedi dedim boyle boyle dedi olsun dedi sen ne dusunuyorsun bagirdim cagirdim lan anlamadinmi dedim kapattim teli evdekiler duydu tabi bende aldim anahtarlari ciktim evden aksam 3 gibi geldm uyudum ( uyumak icin ilac alsim ama uyuyamadim duzgun )
sabah kalktim baktim dayim ben şok kahvalti yapmamisti daha kimse bende aldim anahtarlari arabayi ciktim ayni saatlerce gelmedim eve... kimseyi gormek istemiyordum beni dusurdukleri durumdan dolayi

Eve geldm aksam annem geldi dayin aradi sen yanlis anlamışsın dedi ben guldum odadan cikardim anniskoyu

Aksam disari ciktim yemek icin geldim.eve baktim dayi bey orda gordu beni niye kaciyosun diyor benden beni dusurdugunuz durumdan dolayi size kizginim dedim...

Durum oyle degil cocuk senen hoslanmis falan filan diyo ben guluyorum.tabi hihi dedim oyledir niye dedim iletisime gecmedi o zaman ?
O bizi biliyor benim agirligimi falan o yuzden dir dedi iyi dedim goruruz. Konuyu kapattim gittim yanlarindan

Telefon geldi yarim kaldi konu devam ediyorum.....

asil şoku dun yaşadım...
Cocuk bana yazdi ...
Konustuk biraz ilgili gibi davrandi ama ben anlamadim ne oldu ya

Biraz kendini geri çek bakalım.
Napıcak.
Etkilendin mi sen o çocuktan
Bilemiyorum canim ya iyi hos cocuktu akilli duzgun ama bilmiyorum su kurdugu cumle

Bide dun iste " haftaya geleyim diyorum" dedi bana... bana mi soruyo acaba diye dusundum

Soyle bisey var kendisi tr de suan ben yurt disinda babasi baski yapti diycem yine ama babasi burda
Bide cocuk 32 yasinda... ben bile baskiya direnirken o boyun egebilirmiki bide hic oyle tipe benzemiyor rahat bir tip.....

Aklimda deli sorularla ben bi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…