+18 KULÜBÜ ÇILGIN SAATLER :)

Bana öyle deseydi ben birsaha yüzüne bakmazdım :))

Bak nasılda biliyor beni
Bende aynini yapmayi dusunuyodum ama soyle bisey var benim ailede baskici ya nedense ona bir an yardim etme istegi uyandi bende aileleri oyuna getirmek gibi o yuzden dun yazdim...
Bugunde hic konusmadim ben yazmam zaten yazarsa kendi cevap.veririm ama niye yazmadin sen derse su kurudgu cumleyi hatirlatmayi dusunuyorum

Kuzum yanlış anlama birşey sorcam.
Hani çocuk yurtdışına gelebilmek için bir anda u dönüşü yapmış olabilir mi?

Kuzum yanlış anlama birşey sorcam.
Hani çocuk yurtdışına gelebilmek için bir anda u dönüşü yapmış olabilir mi?
Oyle bi ihtimal yok canim... ben bu cocuk bana bakmaz etrafinda bir suru guzel kiz var, ben onlarin yaninda daha kendi halinde biri gibi kaliyorum :) egriye egri dogruya dogru, bizim aileden daha üstünler !

Muhtemeln bu is olursa zaten tr de yasiycaz.... cocuk fabrikator

Bende de ne güven sorunu varmış

baya konuşma olmuş ziyaretlerim vardı okuyamadım da .hayır abla kendisi 47 yasında. kızı 23 :)
Anlamadim tam ben simdi kizi kadinin 23 yasinda hem evlenmis hem bosanmos bir kiz degil mi?

Bende de ne güven sorunu varmış
Yok be canim onlari bende dusundum sen bi girsen benim kafadaki deli sorulari şüpheler i dolanan tilkileri sen melek ilan edersin kendini

Anlamadim tam ben simdi kizi kadinin 23 yasinda hem evlenmis hem bosanmos bir kiz degil mi?

Yok be canim onlari bende dusundum sen bi girsen benim kafadaki deli sorulari şüpheler i dolanan tilkileri sen melek ilan edersin kendini

Eee napcaksın şimdi

yok hayır kendisi evlenen boşanan . ben bu lafı söyleyen görmüş geçirmiş derken açıklamak için söyledim 1 kızı olup evliliğinden vazgecen bir anne diye .

yok hayır kendisi evlenen boşanan . ben bu lafı söyleyen görmüş geçirmiş derken açıklamak için söyledim 1 kızı olup evliliğinden vazgecen bir anne diye .
Hii simdi anladim :)

Eee napcaksın şimdi
Valla bende bilemiyorum...
Yazarsa cevap veririm niye yazmadin derse o konuyu acar acikliga kavustururuz belki benimde kafamda soru isareti kalmaz boylece....
Yok olmadi konuyu simdi acamazsak geldiginde gorustugumuzde ikinci cumlem o konu hakkinda olucaktir

Biraz kendini geri çek bakalım napıcak.
Çabalarsa iyi.
Sana neden böyle davrandığını sorduğu an bunu söylersin.

Biraz kendini geri çek bakalım napıcak.
Çabalarsa iyi.
Sana neden böyle davrandığını sorduğu an bunu söylersin.
Aynen aynen oyle yapicam zaten.....
Dunku konusmayi falan inceledim baktim yazismalara hani o surekli sicak davranmaya calismis bense soguk ve itici biraz ( niye yaptiysam normalde kimseyle oyle konusmam)
Birde mesajlarin sayisina falan baktim benim yazdigimin 2 kati fazlasini yazmis yani o 2-3 mesajina ben 1 mesaj
Normalde ben boyle davranamam kimseye ya ne oldu bana acep

O zaman normal ol.
Bunu sorucağın zamanı bekle.
Şimdi aklında bu konu var ya ondan.
İlk fırsatta yazdığında sor.
Aklıma birşey takıldı diyerek konuya gir.

O zaman normal ol.
Bunu sorucağın zamanı bekle.
Şimdi aklında bu konu var ya ondan.
İlk fırsatta yazdığında sor.
Aklıma birşey takıldı diyerek konuya gir.
Dun demek istedim de ayip olur diye demedim :/ ama bana sitem ederse sen yazmiyorsun diye yada laf atarsa derim demezsede yuz yuze olunca sorup ifadeyi analiz etmek istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…