Bende nötr
Bende nötr
Saat 12 de askeriyenin önünde buluşuyoruzyada banka önü mü olsa milletin çıkışını beklesek
Neymiş
Adımız sapsaptan başka yöne doğru gidiyo uyarmadı demeyin
Ezginin Günlüğü - Kanto ( bana bir koca lazım) :)
Ama bunu hızlıca söyleyen bi ekip var bilmiyorum ismini youtube dan bakıverin
Bankaya bulaşmayın derim , şahsen ben bankadayım bunlar olmaz şekerler. 6 yılda 4 şube değiştirdim . Baya etrafm var hepsi yalancı . Ne mesaileri bitiyor , ne müşteriye giderken çıkarılan alyansları.. oooo ..bulaşmayın derim. He çok düzgünleri var o ayrı . Bulursanız ne âla
Ahımı alıp evde kalmazsınniye koca mı bulcaksın bana
Adımız sapsaptan başka yöne doğru gidiyo uyarmadı demeyinbu aralar favorim İsmail yk Geber
Laaaannn insan inş boşanırsın der mi cins tombak seniÇok ayıphiç demiyo eltimin oğlu yada kaynım bekar diye... yaptığı hareketlere bak inş bı gindi sıp kılırsınız
Birde onu mu çıkarmış Allah belanı versinden sonra
Eşim bi evin bi oğlu şekrm bi de çok sakin görümcem var ama yok gibi
Yok beeee boşanırsın demedimLaaaannn insan inş boşanırsın der mi cins tombak seni
Sizin hakkınızı onlar almış bcm grdüğünüz yerde saçlarını yolun:)Yok beeee boşanırsın demedimsen kocayı bulmuşsun kal öyle. Zaten milletin iki üç sevgilisi var birde sen rakip olma bize
Nana çok kafamı bozuyorlar çokSizin hakkınızı onlar almış bcm grdüğünüz yerde saçlarını yolun:)
Sabahtan beri ağzından hayırlı kısmet duası duymadım sizdeb boyuna beddua evde kalırsınız tabiNana çok kafamı bozuyorlar çokhep kaynak yapıyorlar araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?