Ben ara sıra sıfırlıyorum başa dönüyor kız:)
Bana sorarsanız evlilik güzel derim amma bdv ye sorarsanız olmz orda evliler boşanmaya ikna ediliyor:)Bende daha sıfırlamaya kalmadan vazgeçiyorum ya :)
Cok doğruBana sorarsanız evlilik güzel derim amma bdv ye sorarsanız olmz orda evliler boşanmaya ikna ediliyor:)
Bana sorarsanız evlilik güzel derim amma bdv ye sorarsanız olmz orda evliler boşanmaya ikna ediliyor:)
Evet onu konuyu gordum ama isin icine yurtdiisi isi de girince bilmedigim icin sustumAşkitom berinili arkadaşımız yeni katıldı.
Yeni ailesi aracılığla tanıştırdığı çocuk için konuştuk:)
Ben bankaya gittim tam bi çocuk ayarlamışken elimde patladı :)
Nana da evlilikle ilgili bikaç tüyo verdi.
Günü sapsap kapattık :)))
Evet onu konuyu gordum ama isin icine yurtdiisi isi de girince bilmedigim icin sustum
Digerlerini de gordum
Ay herseyi gormusum
Amma elif oldun bugün tek kapandı felan hala sap sapsınız yaniOnun dışında bi ekşın yoktu :))
Sakin gün geçirdik .
Bizim diğer kızlarda günü tek kapadı öyle yani :)))
Amma elif oldun bugün tek kapandı felan hala sap sapsınız yani
PekisiOnun dışında bi ekşın yoktu :))
Sakin gün geçirdik .
Bizim diğer kızlarda günü tek kapadı öyle yani :)))
Ayyy niyekiEvet onu konuyu gordum ama isin icine yurtdiisi isi de girince bilmedigim icin sustum
Digerlerini de gordum
Ay herseyi gormusum
Sap saplarla çatçatlar yarışıyorBaşlık çok ilgi çekici arkadaşlarBurada napıyorsunuz?
Başlık çok ilgi çekici arkadaşlarBurada napıyorsunuz?
Yani konunun icerigini tam bilmedigim icin sustum canim:)Ayyy niyeki
İyiyiz allh a şükür canım kızlar uyudu bende kocamla film izliycem tam komşunun aile kavgasından izleyemedik oturduk onları dinliyoruz :) sen nasılsın naptın bugün
Sıkıcı ve yoruucu bir gündü,çay içiyorum simdiA
İyiyiz allh a şükür canım kızlar uyudu bende kocamla film izliycem tam komşunun aile kavgasından izleyemedik oturduk onları dinliyoruz :) sen nasılsın naptın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?