- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversiteye git bulursun.Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden
Keşke evde kalsaydımYaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden
O yaşta başka derdin mi yok... Mesela babam istediğim tlfnu almıyor, hiç kiyafetim yok bir tane bile gibi...Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden
Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden
Ay lutfen boyleleri uzak olsun universiteden. Bos yere kontenjan isgal etmesinler.Üniversiteye git bulursun.