Aralarında yaş farkı yok ne demek , baya baya fark var. 18 yaşında çocuğun yeri nikah masası değil üniversite sıralarıdır.Kızlar merhaba her yaştan kadınlar olduğu için size bişey danışmak istiyorum.ailesini de oğlunu çok sevdiğim bir aile var ve kızıma talipler.oglanın maddi durumu çok çok iyi..yani oldukça zenginler..Zenginliğin dışında çocuğun çocukluğunu bile biliyorum elimde büyüdü desem yeridir ahlaklı ve beyfendi bir çocuk.Çocuk kızımla evlenmek istiyor.Kızım da istiyor evlenmeyi.Ama bana göre sıkıntı şu ki çocuk 27 kızım 18 yaşında..dışardan bakınca aralarında yaş fark yok.ama bu kadar rahat bir ev hayatında yedi önünde yemediği arkasında olan kızımın evlenmesini istemiyorum.sizce de 18 yaş çok küçük değil mi ya da aralarında ki yaş farkı sorun olmaz mı.akıl akıldan üstündür diyerek sizlere sormak istedim.Ve evet sırf bu yüzden kadınla kulübüne üye oldum
Açtığı konuya bakarsak anneside senle aynı fikirdeAralarında yaş farkı yok ne demek , baya baya fark var. 18 yaşında çocuğun yeri nikah masası değil üniversite sıralarıdır.
Önemli olan “oldukça zengin” olmaları canım zaten.Açtığı konuya bakarsak anneside senle aynı fikirdezengin koca varken hem ne gerek var okusun etsin
çocuğun çocukluğunu bile biliyorum elimde büyüdü
yani elimde buyuduyse cocuk 17 yasindayken 6 yasindaki kızanla yanyanaydi. 22 yasinda evine geldiginde 13 yasinda kizini görmüştü.çocuk 27 kızım 18 yaşında
Buna yorum yapmak boynum borcu.hanımefendi ne yazdığımı dikkatli okuyun lütfen.kızım istiyor ve bu durum bana zaten yanlış hem kızımın yaşı küçük hem de yaş farkından dolayı ben zaten istemiyorum.benim Allahın izni ile zaten maddi durumum çok çok iyi hatta evlenmek isteyen çocukdan da çok iyi.günümüz Türkiye’sini bildiğim için maddi sıkıntı zaten yaşamayacak diye zengin olduğunu ifade ettim sadece yoksa kızımın bunların hiç birine ihtiyacı yok.sadece kızım istediği için nasıl bir yol çizebilirim diye buraya danışmak istedim27-18 siz kafayî yediniz heralde Allah anneninde hayırlısını versin
Aralarında yaş farkı var dedim yok demedimAralarında yaş farkı yok ne demek , baya baya fark var. 18 yaşında çocuğun yeri nikah masası değil üniversite sıralarıdır.
Hanımefendi anlamadığınız yazıları bir kaç defa okuyun lütfen ben istemiyorum kızım istiyor yaşı küçük ve yaş farkı var evinde rahat rahat otursun diye anlattım yazımdaGerçekten inanılmazsınız, daha ergenlik çağındaki çocuğumun başını kendi ellerimle nasıl yakabilirim diye konu açsaydınız daha uygun olurdu.
Tam da benim düşüncelerim bunlar teşekkür ederim.gez toz eglen hayatın tadını çıkar diyorum kızıma bu evlilik eninde sonunda zaten olacak erkenden bir erkeğin sorumluluğunu alma diyorum.kızınız daha çocuk aklıyla bir hevesle evlenecek ama en fazla iki yıl sonra aklı üniversite okuyan yaşıtlarının hayatlarına kayacak ya da gezen eğlenen yurt dışı seyahati eden arkadaşlarına imrenecek ve evlilikten nefret edecek evlenmek için çok erken önce üniversite hayatı görsün sonra işini eline alsın biraz kendi parasının keyfini çıkarsın
Ee ama muhtemelen burada yazılanlar kızının fikrini değiştirmeyecek. Yine de yazayım ben olsam kızıma " evlilik için daha çok erken, gez toz eğlen, gençliğinin tadını çıkar, bir meslek sahibi ol. Ondan sonra hala evlenmek istiyorsanız evlenirsiniz" derim.Hanımefendi anlamadığınız yazıları bir kaç defa okuyun lütfen ben istemiyorum kızım istiyor yaşı küçük ve yaş farkı var evinde rahat rahat otursun diye anlattım yazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?