18 yaşında evlilik

Mina87_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
6
0
1
38
Kızlar merhaba her yaştan kadınlar olduğu için size bişey danışmak istiyorum.ailesini de oğlunu çok sevdiğim bir aile var ve kızıma talipler.oglanın maddi durumu çok çok iyi..yani oldukça zenginler..Zenginliğin dışında çocuğun çocukluğunu bile biliyorum elimde büyüdü desem yeridir ahlaklı ve beyfendi bir çocuk.Çocuk kızımla evlenmek istiyor.Kızım da istiyor evlenmeyi.Ama bana göre sıkıntı şu ki çocuk 27 kızım 18 yaşında..dışardan bakınca aralarında yaş fark yok.ama bu kadar rahat bir ev hayatında yedi önünde yemediği arkasında olan kızımın evlenmesini istemiyorum.sizce de 18 yaş çok küçük değil mi ya da aralarında ki yaş farkı sorun olmaz mı.akıl akıldan üstündür diyerek sizlere sormak istedim.Ve evet sırf bu yüzden kadınla kulübüne üye oldum

Merhaba. Anne olarak kaygılarınızı tahmin edebiliyorum. Bence hem kızınız çok küçük. Hem yaş farkı fazla. Yani belki kızınız daha büyük olsa bu yaş farkı sorun olmazdı ama bence çok küçük kızınız. Ben 28 yaşında evlendim onu bile bazen erken buluyorum.

Kızınız çok küçük daha fikirleri değişir bu yaşta evlenmek yerine ilerisi için kendine yatırım yapsın eğitim iş ne bilim kendini gelistirsin.Zenginlik bı depreme bı hastalığa bakar Allah korusun bu sebeple önce kendi ayakları üzerinde duracak mesleği olsun

Siz bu zengin cocugun dadisi miydiniz? Zengin diye 18 yasinda evlendirmek bana mantikli gelmiyor disardan beyefendi bilmem ne gorunebilir ikili ilişkiler çooook farklidir.
Beni buyuten annem bile (beni tanir) ikili iliskilerdeki her şeyimi bilemez her şeyi tahmin edemez.

Aralarında yaş farkı yok ne demek , baya baya fark var. 18 yaşında çocuğun yeri nikah masası değil üniversite sıralarıdır.

Aralarında yaş farkı yok ne demek , baya baya fark var. 18 yaşında çocuğun yeri nikah masası değil üniversite sıralarıdır.
Açtığı konuya bakarsak anneside senle aynı fikirde zengin koca varken hem ne gerek var okusun etsin

kızınız daha çocuk aklıyla bir hevesle evlenecek ama en fazla iki yıl sonra aklı üniversite okuyan yaşıtlarının hayatlarına kayacak ya da gezen eğlenen yurt dışı seyahati eden arkadaşlarına imrenecek ve evlilikten nefret edecek evlenmek için çok erken önce üniversite hayatı görsün sonra işini eline alsın biraz kendi parasının keyfini çıkarsın

27-18 siz kafayî yediniz heralde Allah anneninde hayırlısını versin
Buna yorum yapmak boynum borcu.hanımefendi ne yazdığımı dikkatli okuyun lütfen.kızım istiyor ve bu durum bana zaten yanlış hem kızımın yaşı küçük hem de yaş farkından dolayı ben zaten istemiyorum.benim Allahın izni ile zaten maddi durumum çok çok iyi hatta evlenmek isteyen çocukdan da çok iyi.günümüz Türkiye’sini bildiğim için maddi sıkıntı zaten yaşamayacak diye zengin olduğunu ifade ettim sadece yoksa kızımın bunların hiç birine ihtiyacı yok.sadece kızım istediği için nasıl bir yol çizebilirim diye buraya danışmak istedim

Gerçekten inanılmazsınız, daha ergenlik çağındaki çocuğumun başını kendi ellerimle nasıl yakabilirim diye konu açsaydınız daha uygun olurdu.
Hanımefendi anlamadığınız yazıları bir kaç defa okuyun lütfen ben istemiyorum kızım istiyor yaşı küçük ve yaş farkı var evinde rahat rahat otursun diye anlattım yazımda

Tam da benim düşüncelerim bunlar teşekkür ederim.gez toz eglen hayatın tadını çıkar diyorum kızıma bu evlilik eninde sonunda zaten olacak erkenden bir erkeğin sorumluluğunu alma diyorum.

Hanımefendi anlamadığınız yazıları bir kaç defa okuyun lütfen ben istemiyorum kızım istiyor yaşı küçük ve yaş farkı var evinde rahat rahat otursun diye anlattım yazımda
Ee ama muhtemelen burada yazılanlar kızının fikrini değiştirmeyecek. Yine de yazayım ben olsam kızıma " evlilik için daha çok erken, gez toz eğlen, gençliğinin tadını çıkar, bir meslek sahibi ol. Ondan sonra hala evlenmek istiyorsanız evlenirsiniz" derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…