- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Bizim sıkıntımız aynı evin içinde yaşamaktan dolayı değil aslında, hakaretvari laflar duymaktan sürekli sinirle yaklaşılmasından bıktım, saygı olmadığı için sevgi de bitti.Evlilik için biraz erken davranmışsıniz ya birbirinizi sevmeden evlenmişsiniz yada ikinizde gecimsizsiniz.
Aileler haklı ayrılmayın evliliğin ilk 5 yılı biraz sıkıntılı olabiliyor.Aynı evde birbirinize alışmaya çalışıyorsunuz bu biraz zaman alabilir.
Öncelikli tavsiyem 5 yıl kadar korunun
Eğitiminize evliyken de devam edebilirsiniz
Ehliyeti de aynı şekilde.Yeter ki yapmak isteyin.
Evliliğiniz için de terapi alabilirsiniz,ailelerinizden destek alabilirsiniz.
Belkide... En azından tecrübe kazandırdı... Düşüncelerim çok değiştiÇocuksun bi heves evlenmssn oyun sanmışsın şimdi boşanmak istiyorsun çok normal bosan ve 30 + olana kadar evlenme bence
Canım yaşanacak şeyleri destek alarak evliykende yapabilirsin.Kesinlikle öyle. Şimdiki aklım olsa 25 yaşından önce evlilik falan asla düşünmezdim. Yaşanacak şeyler varmış diyorum...
Canım yaşanacak şeyleri destek alarak evliykende yapabilirsin.
Eşinle konuş anlaşmaya çalışın aileleriniz sizi zorla evlendirmemiştir.
Haklılar biraz çaba harcamalisiniz.
Canım bak iyi bir evlilik terapistine gidin böyle kestirip atmayın.Sonra gerçekten birbirinizi özlersiniz,pişman olursunuz.Bizim sıkıntımız aynı evin içinde yaşamaktan dolayı değil aslında, hakaretvari laflar duymaktan sürekli sinirle yaklaşılmasından bıktım, saygı olmadığı için sevgi de bitti.
Dileğim evliliğinizin mutlu , huzurlu , sağlıklı şekilde bir ömür devam etmesi . Eşinizle sakince konuşmayı denediniz mi ? Karşılıklı beklentileriniz , şikayetleriniz nedir dile getirin , sohbet eder gibi ama suçlama yapmadan . Orta yolu nasıl bulabilirsiniz bunları konuşmayı deneyin . Biraz zaman tanıyın kendinize , eşinize . Ilımlı yaklaşmaya çalışın bakalım karşılığı aynı şekilde olacak mı ? Sonrasında duruma göre karar verin .Dün babam aradı konuştu baya, insanlar boşanabilir ama bi sebebi olur sizinki saçmalık vs dedi, boşanmış dul kadın olarak eve dönersen evimizin bereketi kalmaz başımız öne eğilir falan dedi çok üzüldüm zoruma gitti ağladım ama normalde babam olmuyosa olmuyo gelirsin geri o zaman diyordu. Sanırım boşanmaktan vazgeçiyim diye öyle dedi bilemiyorum
Dileğim evliliğinizin mutlu , huzurlu , sağlıklı şekilde bir ömür devam etmesi . Eşinizle sakince konuşmayı denediniz mi ? Karşılıklı beklentileriniz , şikayetleriniz nedir dile getirin , sohbet eder gibi ama suçlama yapmadan . Orta yolu nasıl bulabilirsiniz bunları konuşmayı deneyin . Biraz zaman tanıyın kendinize , eşinize . Ilımlı yaklaşmaya çalışın bakalım karşılığı aynı şekilde olacak mı ? Sonrasında duruma göre karar verin .
Fakat babanızın söylediklerine insan olarak üzüldüm . Neden mecbur kalıp boşanıp baba evine dönünce evin bereketi kaçsın , nerde yazıyor bu . İnsanı hayattan soğutan hurafeler bunlar hiç ciddiye almayın , üzmeyin kendinizi evliliğiniz nasıl huzurlu hale gelir bunun çözüm yollarına odaklanın şimdilik .
Sen başın dik duruşunu belli edersen bişey demez sen onların canısın nolursa olsun yanındalar merak etme ben de boşandım şanslısın çocuğun yok ve bidaha onu görmek zorunda kalmayacaksın. Üstelik te sevmiyorsun kolay atlatırsın eğitimine devam et canım senin yaşındakiler daha yeni sınavagiriiyolar hiç bişey için geç değil bu da sana tecrübe oldu sürekli hata yaptım diye kendini asla suçlama bilseydin zaten evlenmezdin. Sen kendini ezdirmedikçe kimse bişey yapamaz Allah yardımcın olsun tatlımDün babam aradı konuştu baya, insanlar boşanabilir ama bi sebebi olur sizinki saçmalık vs dedi, boşanmış dul kadın olarak eve dönersen evimizin bereketi kalmaz başımız öne eğilir falan dedi çok üzüldüm zoruma gitti ağladım ama normalde babam olmuyosa olmuyo gelirsin geri o zaman diyordu. Sanırım boşanmaktan vazgeçiyim diye öyle dedi bilemiyorum
Size dogru gelen neyse onu yapin. Bugun bunlari soyleyen yapan insan ilerde cok sey yapar emin olun. Bildiginiz yolda ilerleyin. Allah yatdimciniz olsun.Merhaba hanımlar. Direkt konuya geçmek istiyorum. 1 sene kadar nişanlı kaldım. Yaklaşık iki aydır da evliyim. Ama boşanmak istiyorum. Eşimi seviyordum. Ancak evlendikten sonra artarda sıkıntılar yaşamaya başladık. Sorumluluklarını yapmıyor doğru düzgün işi bile yok. Nasıl bi körlük benim ki bilmiyorum. İnsan yaşadıktan sonra anlıyormuş çok üzgünüm. Bana sürekli herşeyin haberini vermem gerektiğini söylüyor. Hep onu razı etmeliymişim. İzinsiz hiçbişey yapmaya müsade yok. Ben onun için nelerden vazgeçtim. En ufak tartışmalarda bana aptal gerizekalı iğrenç bi insansın insanın başına gelebilecek en kötü şeysin vs diyor. Bi kaç kez tartışma anında çenemi tutup itti falan. Hep tartışıyoruz ve saçma sebeplerden dolayı. Sevgim saygım tamamen bitti. Aileler de bunları biliyor. Bitmesin diye uğraşıyolar. Artık herşeyi gözüme batıyor. Çocuk gibi görüyorum onu. Ayrılmak istiyorum aslında o da bıkıp ayrılmak istediğini söylüyor. Annem kendini suçlayıp ağlıyor. Ben evlendikten sonra dedimki nasıl oldu bu evlilik sanki hiçbişey benim irademle olmamış gibiydi... Psikologla da görüştüm. Onu sevmiyorum ciddi anlamda. Napacağımı bilemiyorum. Ailem istemiyor normal olarak boşanmamı. Ama olursa da yanımdalar. Ben hayaller kurmaya başladım eğitimimi tamamlarım ehliyet alırım kendimi geliştiririm diye, bu hayallerin içinde asla o yok... Eski hayatıma dönmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?