18 yaşındayım ama..

Çocuksun bi heves evlenmssn oyun sanmışsın şimdi boşanmak istiyorsun çok normal bosan ve 30 + olana kadar evlenme bence

Bizim sıkıntımız aynı evin içinde yaşamaktan dolayı değil aslında, hakaretvari laflar duymaktan sürekli sinirle yaklaşılmasından bıktım, saygı olmadığı için sevgi de bitti.

Kesinlikle öyle. Şimdiki aklım olsa 25 yaşından önce evlilik falan asla düşünmezdim. Yaşanacak şeyler varmış diyorum...
Canım yaşanacak şeyleri destek alarak evliykende yapabilirsin.
Eşinle konuş anlaşmaya çalışın aileleriniz sizi zorla evlendirmemiştir.
Haklılar biraz çaba harcamalisiniz.

K
Canım yaşanacak şeyleri destek alarak evliykende yapabilirsin.
Eşinle konuş anlaşmaya çalışın aileleriniz sizi zorla evlendirmemiştir.
Haklılar biraz çaba harcamalisiniz.

Kendimi yokluyorum bu konuda, devam etmesini istiyor muyum çaba gösterebilir miyim diye ama asla istemiyorum. Tiksinti geldi diyebilirim herşeyinden. Böyle olsun diye evlenmemiştim tabii ki.. Ama buna devam etmek istemiyorum

Bizim sıkıntımız aynı evin içinde yaşamaktan dolayı değil aslında, hakaretvari laflar duymaktan sürekli sinirle yaklaşılmasından bıktım, saygı olmadığı için sevgi de bitti.
Canım bak iyi bir evlilik terapistine gidin böyle kestirip atmayın.Sonra gerçekten birbirinizi özlersiniz,pişman olursunuz.
Tanıdığım bir çift sizden daha beterlerdi iyi bir Aile terapisti buldular terapi gördükleri süreçte 20 gün kadar ayrı kaldılar.
Ve şuan çok çok iyiler yani o terapist onlarla ne konuştu bilemiyorum ama çok güzel bir iş başardı.
Yani burda birçok kişi size boşan der
Ama siz ve aileleriniz bu durumları yaşıyorsunuz. Biraz ayrı kalın,iyi bir doktora gidin bakın belki toparlarsiniz

Dileğim evliliğinizin mutlu , huzurlu , sağlıklı şekilde bir ömür devam etmesi . Eşinizle sakince konuşmayı denediniz mi ? Karşılıklı beklentileriniz , şikayetleriniz nedir dile getirin , sohbet eder gibi ama suçlama yapmadan . Orta yolu nasıl bulabilirsiniz bunları konuşmayı deneyin . Biraz zaman tanıyın kendinize , eşinize . Ilımlı yaklaşmaya çalışın bakalım karşılığı aynı şekilde olacak mı ? Sonrasında duruma göre karar verin .
Fakat babanızın söylediklerine insan olarak üzüldüm . Neden mecbur kalıp boşanıp baba evine dönünce evin bereketi kaçsın , nerde yazıyor bu . İnsanı hayattan soğutan hurafeler bunlar hiç ciddiye almayın , üzmeyin kendinizi evliliğiniz nasıl huzurlu hale gelir bunun çözüm yollarına odaklanın şimdilik .

Konuştuk aslında. Çok kısa süre iyi gidip bi şekilde hemen bozuluyor. Bu gitgeller beni çok soğuttu. Ailelerimiz de çok konuştu bizimle, nasihat ettiler. Dediğim gibi, sevgi saygı olsa düzelmeyecek şey yok. Ama o beni birey olarak bile görmüyor ki saygı duysun...

Sen başın dik duruşunu belli edersen bişey demez sen onların canısın nolursa olsun yanındalar merak etme ben de boşandım şanslısın çocuğun yok ve bidaha onu görmek zorunda kalmayacaksın. Üstelik te sevmiyorsun kolay atlatırsın eğitimine devam et canım senin yaşındakiler daha yeni sınavagiriiyolar hiç bişey için geç değil bu da sana tecrübe oldu sürekli hata yaptım diye kendini asla suçlama bilseydin zaten evlenmezdin. Sen kendini ezdirmedikçe kimse bişey yapamaz Allah yardımcın olsun tatlım

sakin hamile falan kalma hayallerinin pesinden kos egitimlewrini tamamla hayatina önüne bak olan olmus simdi yapacaklarina konsantre ol sen gecmis olsun diyelim canim

Size dogru gelen neyse onu yapin. Bugun bunlari soyleyen yapan insan ilerde cok sey yapar emin olun. Bildiginiz yolda ilerleyin. Allah yatdimciniz olsun.

İnsanogluyuz hepimiz hatalar yapiyoruz. Uzmeyin kendinizi tamiri mumkun olmayan bir evlilikse surdurmenin anlami yok, ailenize yasadiklarinizi sakince anlatin arkamda durun kararim kesin diyin. Yapacak birsey yok Allah yardimciniz olsun

Eşinizden boşanıp eksik kalan eğitiminizi tamamlayın. Meslek sahibi olup kendi ayaklarınız üzerinde durmadan da bir daha evlilik işlerine girmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…