- 29 Kasım 2019
- 99
- -10
- 96
- 43
- Konu Sahibi xxxcananxxx
Hamile kalmiyorum sizce neden 2 çocuğum var zaten en buyuk çocuğum 2002 diğeri 2003 bitane daha istiyom gebe kalmiyorum bakmam lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35’ten sonra iş zorlaşıyor. Uzun süredir korunduğunuz için de halk arasında yumurta tembelliği denilen şey olmuş olabilir.Hamile kalmiyorum sizce neden 2 çocuğum var zaten en buyuk çocuğum 2002 diğeri 2003 bitane daha istiyom gebe kalmiyorum bakmam lazim
Ikinci evliliğim ve ondan bi çocuğum olsun aşırı istiyorum35’ten sonra iş zorlaşıyor. Uzun süredir korunduğunuz için de halk arasında yumurta tembelliği denilen şey olmuş olabilir.
Ne güzel büyümüş çocuklarınız, bu kadar yık sonra neden istiyorsunuz ?
Yaa ne güzel. İnşallah hayırlı zamanda olurIkinci evliliğim ve ondan bi çocuğum olsun aşırı istiyorum
Kelimeni duyduğumda direk kullanımını sizceYaa ne güzel. İnşallah hayırlı zamanda olurdoktora gitseniz destek tedavi başlayabilir. Klomen, femara gibi ilaçlarım faydası oluyor
Ikinci evliliğim ilkinde küçüktü hic bisey anlamadim cocuk buyutmektenKarışmak haddimize değil ama tam rahata ermişken neden istiyorsunuz ?
Yaştan dolayıdır, adetlerimiz falan düzenli mi? Belkide eşinizin değerleri dusmustur.
Çocuğunuz olursa bundan da bişey anlamayacaksınızIkinci evliliğim ilkinde küçüktü hic bisey anlamadim cocuk buyutmekten
Anlayamadım ?Kelimeni duyduğumda direk kullanımını sizce
Klomen ne zamn kullanılıyorsa kullanıp denedinmi sizceAnlayamadım ?
Gene anlaşılmadiKlomen ne zamn kullanılıyorsa kullanıp denedinmi sizce
Deneyeyimmi klomeniKlomen ne zamn kullanılıyorsa kullanıp denedinmi sizce
Doktora gitmeniz lazım. Önce eşinizin sperm sonuçlarına bakar, ona göre kullandırır.Klomen ne zamn kullanılıyorsa kullanıp denedinmi sizce
Soru edatı olan “mi”yi ayrı yazmadığınız için klavye saçmalıyorDeneyeyimmi klomeni
Ne zamn hamile kaldınız peki yumurta gelişiminden sonraDoktora gitmeniz lazım. Önce eşinizin sperm sonuçlarına bakar, ona göre kullandırır.
Klomen bana ağır gelmişti. O ay 10 tane yumurtam gelişti.
Doktora gidin.Deneyeyimmi klomeni
Klavye hayatıma girme önemli bi konu buSoru edatı olan “mi”yi ayrı yazmadığınız için klavye saçmalıyor
Doktor ilacı yazıyor, yumurta gelişmiş mi diye bakıyor, çatlatma iğnesi vurduruyor ve söylediği saatte ilişki oluyor. Doktora gitmeden kullanılacak bir ilaç değilNe zamn hamile kaldınız peki yumurta gelişiminden sonra