Napıcağım bilmiyorum
Niaşnlım çok mesafeliydi gülsümle sevmezdi de hep terslerdi ama bunları başından gelip bana söyleseydi böyle şeyler olmayacaktı..Boyu devrilesice gulsum... ben mic mic arkadas koca nisanli iliskisine sicak bakmiyorum malesef o kadar insan olani gormedim mevcut zamana gelirsek kizin yaninda gulmesine yada erkegin yaptigi en kucuk hareketi aska cekecek kadar man.ak insanlar var gidin birine sadaka verin seref.izlerden kurtuldun sonra ben ya.sak yazinca balaniyorum :)
Bilenler nasıl göz yummuş bu duruma? Hiç mi söylemeyi düşünmemişler?Çok zor durumdayım hayatımda ilk kez bir dostum var dediğim anda hayal kırıklığına uğradım
Geçen 2 hafta bütün hayatımı yerle bir etti gülsüm adında bir dostum var sanıyordum lise arkadaşlarımızla yaptığımız yemek toplantısında birlikte katılmamız her şeyin sonunu getirdi.Ben evliliğin eşiğinden döndüm nişanın son evresinde karşı tarafın fesi ile sonlandırdım. Ben sanıyordum ki benden bunalmış ve olmayacağını düşünüyor yani bir ömür geçirmek için erken davrandık falan demişti.Gülsümle biz liseden tanıştık yıllarca arkadaşlığımız ilerledi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nişanlımla alakalı konuya gelirsek.Yemekte lisede bir arkadaşım beni kenara çekti ve siz nasıl hala arkadaşsınız kızım bu gurursuz kızı niye yanında gezdiriyorsun deyince konuyu irdeledim.Öğrendim ki bu Gülsüm eski nişanlıma aşıkmış defalarca teklifte bulunmuş ve bunu herkes biliyormuş bir ben bilmiyormuşumBenim hakkımda nişanlı olduğumuz dönemler yazmış çizmiş en son bir gün biz çok büyük kavga ettik nişanlımla o gün çok oranda alkol almıştı kapıma geldi kovdum Gülsümü çağırıyorum yok gelemem hastanedeyim yok annem hasta diyor ama nişanlımı teselli edip onu yoldan çıkarmaya çalışıyormuş anlattığına göre kızın öpüşmüşler ilerisi olduğunu anlatmış gülsüm diğer arkadaşa.Eski nişanlımı aradım geçen hafta 'Yüzüne bakıcak halim yok kendime yediremedim hatırladığım sadece öpüştüğümüz gerisini hatırlayamıyorum' dedi .Gülsüm 1 haftadır yok kaçtı kız resmen memleketine gitti ona hesap sormak istiyorum çıldıracağım
Ne yapacaksın, 2 kişiliksizden de kurtulduğuna şükredip önüne bakacaksın. İnşallah düzgün biri çıkar ilerde karşınaNapıcağım bilmiyorum
Lisedeki arkadaşlarıma anlatmış kimseyle görüşmediğimden cesaret aldı sanırım bana aşık beni seviyor demiş nişanlımdan için onlar ayrıldılar Dilan da razı geldi bu duruma demiş.Bilenler nasıl göz yummuş bu duruma? Hiç mi söylemeyi düşünmemişler?
Neyseki kurtulmuşsunuz ikisinden de...
İnşallah hırsımdan duramıyorumNe yapacaksın, 2 kişiliksizden de kurtulduğuna şükredip önüne bakacaksın. İnşallah düzgün biri çıkar ilerde karşına
Yüzsüzlüğün bu kadarı...Lisedeki arkadaşlarıma anlatmış kimseyle görüşmediğimden cesaret aldı sanırım bana aşık beni seviyor demiş nişanlımdan için onlar ayrıldılar Dilan da razı geldi bu duruma demiş.
Kizim yatmislar nasil.mesefa bu elbet yaninda oyle olacakNiaşnlım çok mesafeliydi gülsümle sevmezdi de hep terslerdi ama bunları başından gelip bana söyleseydi böyle şeyler olmayacaktı..
Allah'tan bulsunlar , zaten onlar da dağılmış baksana. Kızmakta haklısın ama emin ol gün gelecek sen onlardan çok daha iyi olacaksın . Kişi başkasına yaptığı kötülüğü kendine yapar aslındaİnşallah hırsımdan duramıyorum
İnşallah hırsımdan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?