18 yıl boyunca dost sanmışım.

Allaha haval et resmen ayrılmana neden olmuş belkide güzel bir evliliğiniz olabilirdi kendinden uzak tut o kızı kim bilir daha arkandan neler çevirmiştir o kız

Ezik gülüsm...! Ezik nişanlı.! Boşveeer eziklikleriyle bir ömür gün yüzü görmezler zati...kurtulduğuna şükret ve ya bi sadaka ver ya da git bir çocuk sevindir.. Resmen köprüden önceki son çıkışı bulmuşsun daha ne istiyorsun.. Hiççç muhattap olup onların seviyelerine inme.. Hanfendiliğini koru.. Sağlam durursan bulaşmazsan inan onlar yerin 77 kat altına girerler:)

Yedi düvele anlat yaptıklarını susma ben olsam öyle yapardım

vuuv Harikasın gülsüm dayan kızım az kaldı az daha zorla.......
Neyse ban yemekten korkuyorum gülsüme içimden yazdıklarımı dışıma vuramiycaaaam....
Ama söyle yapabiliriz
Sevgili Gülsüm munasebetsiz bi taraflarınıza isot mu döktüler yavrum o kadar mı alev almıştı........

Var böyle serefsiz haysiyetsiz mahlukatlar. O Gülsümün yüzüne benim İçinde tükür. Bir dahada insan yerine koyup yüzüne bakma. Eski nişanlınlada sorun Gülsüm yüzündendi büyük ihtimalle, alttan alta seni kötülemiş olabilir, eski nişanlında yaptığını gururuna yedirememiş yüzüne bakamamıştır ama artık Gülsüm'ü hayatından çıkardığına göre aranızda bir engel yok. İçim sızladı yeminle, umarım nişanlınla barışırsın. Ayni durumu o Gülsüm denen kız yaşasa inadına mutlu olur seni hiç umursamazdı. Sende kimseyi düşünme, kendini düşün taşın inadına mutlu ol

onlara ne yapsan ne söylesen faydasız.
tükürsen, yağmur yağıyor diye sevinecek kadar berbat kişiler.

Allah kurtarmış seni. ikisine 1 TL gönder, büyük belalardan kurtulmamın sadakası de.

Nasıl kaçtı ya?
O etkinlikten mi kaçtı? Çünkü o an saçına yapışman lazımdı?

gerisini hatırlayamıyorum' dedi

O zaman gerisi de var demek ki.

Yapacak bir şey yok ki artık. Nişanlı zaten eski, kızla da bütün muhabbeti kesersin. Hadi kız adi, ya diğer her şeyi bilen arkadaşların? Niye anlatmamışlar. Hiçbiri gercek dost değilmiş demek ki. Önceden bilen herkesle muhabbeti kes bence

Yuh ya! Rabbim düşmanımın başına vermesin. Benimde bir arkadaşım var 4buçuk senelik ve bende bu aralar sinirliyim normalde mesaj atmayan kız sevgilim yanımdayken mesaj atıp duruyodu, ve beni sevgilime kötülüyo o hep olumsuz düşünüyo vs.diye kimseyle bu kadar yakın olma devir kötü.

Hic cildirma.kiza msj yaz helal olsun ikinci kadin olabilmeyi kabul etmek her kadinin harci degildir.benim parmagima yuzuk takmis ailesini kapima getrimis senide otele goturmus yaz bide bunu koy.

Pislikler. İyi ki birileri söylemiş valla.
Nişanlınız nasıl sevmiyormuş Gülsüm'ü, sizle kavga edip soluğu onda almış ya? Yok mu başka konuşacağı arkadaşı da ona gidiyor.

Ay o gulsumu ben de tanıyor olabilir miyim acaba ? Hangi şehirde yaşıyor bu kız ya ? Buna benzer karakterde bir gülsüm var biz sizinle tanışıyor olabiliriz :)

Ben nişanlı değildim..
Herhangi bir duygu yoğunluğum da yoktu..
Ama arkadasimin bana hisleri vardı.
Ve Benim de liseden arkadaşım .
Benimle ilgili ne iftiralar ne yalanlar söylemiş..
Hemde bir değil bir kaç kişiye.
Gelip durumu anlattılar filan..
Ama ben o kadar safim ki hala yapmaz,etmez diyorum..
Sonra bu kız, beni arıyor arıyor acmiyorum ..
En son mesaj atti.."konuşmak istemiyor isen soyle bu ne çocuk gibi diye "
Bende herşeyi bildiğimi, konuşmaya degmeyecegi için konusmadigimi söyledim.
Yüzlerce kez aradi.
Acmadim..
Sizde onunla kavga edip, onu sevindirmeyin..
Iki kelime söyleyin.
Yeter.
Öyle insanlar için,ağzımı açıp ugrastigimA değmez..
Nişanlıniz da en az onun kadar suçlu..
Madem kız arıyor soruyor.
Niçin size soylemiyo?
Onun da hoşuna gitmiş.
2 kız tarafından begenilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…