18 yıl boyunca dost sanmışım.

Eski nisanlina gulsum ile o gece neler yasadigini msj olarak yaz oda msj olarak yazarsa o msjlarin ekran resmni cek. Gulsumede wastsptan yaz tum herseyi bildgini o gece onu kandirdigini onla yasadiklarini nisannlinn itiraf etttgini yaz ondanda onayi al onuda kaydet... sonra gulsume caze olarak bnlari ailene okutacagim benim nisanlmla arami bozdun die tehtit et. Ama.ailesine atma ona o korku yetsn biraz korkut ... kurtldgnda dua et onune bak hayatni yasa

Eski nisanlina gulsum ile o gece neler yasadigini msj olarak yaz oda msj olarak yazarsa o msjlarin ekran resmni cek. Gulsumede wastsptan yaz tum herseyi bildgini o gece onu kandirdigini onla yasadiklarini nisannlinn itiraf etttgini yaz ondanda onayi al onuda kaydet... sonra gulsume caze olarak bnlari ailene okutacagim benim nisanlmla arami bozdun die tehtit et. Ama.ailesine atma ona o korku yetsn biraz korkut ... kurtldgnda dua et onune bak hayatni yasa

Yol o kızı, net.
sonra da bunu bilip de susan dilsiz şeytanları da hayatından çıkar.

Gülsümün suratına tukurup nişanlıyı tokatlamak isteyenler likelasın

Ayy ben lisedeyken çocukluk arkadaşıma birinden hoşlandığımı söylemiştim hatta göstermiştim ,kız 1 hafta sonra teklif etti ona bir süre birlikte oldular ,hala gelir aklıma

Yüzsüzlüğün bu kadarı...
bence hiç intikam peşinde falan koşmayın. Bırakın kendi haline, kendi pisliği ona yeter Zaten.
İnşallah karşınıza iyi insanlar çıkar...
inşallah dualarım bu yönde bazen geliyor susamıyor insan içim çok doldu hergün sızlıyor içim fazlasıyla.

Ağız burun dağıtmak lazım aslında anca o zaman sinirini atarsın ikisi birbirini bulmuş gevşekler nisanlinda az deil
ikisinide yerden yere vurasım geliyor elime geçse kızı bir bulamadım kaç gün oldu

Kizim yatmislar nasil.mesefa bu elbet yaninda oyle olacak
kendime yediremiyorum bukadar rolcü olmakta üstlerine yok ama o kız fazlasıyla kuyruk sallamış şimdi düşünüyorum da Allah belalarını versin

Yarabbim ettiklerinin fazlasını başına dolasın bukadar yıkıntı ağır geliyor heryer anı dar geliyor heryer

Kadının düşmanı gene kadın.

Bazısının gözü hiçbirşey görmüyor konu erkek olunca

Benim bile paralayasım geldi.Çok haklısın.

Kendini yiyip bitirme.Elbet o dönecek, gelecek.

Bu dünya bana da kalmaz ama görmeden ölmek istemiyorum bunu

AMin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu acı nasıl azalır bilmiyorum içim soğumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…