- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Kendini koruması gerektiğini anlatıyorum ama o masum çocukların bunları öğrenmek zorunda olmaları gerçekten çok korkunç.Ama burada asıl mesele sizin çocuğunuzu aşırı korunaklı ve sanki herkes çok iyi biriymiş gibi yetiştirmeniz..
Kötü insanların olduğunu, kötülük yapabileceklerini öğreterek büyütmeliyiz ki iyiliği ayırtedebilsinler..
Ben oğluma seçtiğim hikayelerde içeriğinde salt iyi karakterler olsun diye uğraşmıyorum mesela.
Biz sokakta büyüdük ve annelerimiz tarafından sıkça tembihlenirdik kimseye güvenmemek ve kendimizi korumamız konusunda.
Kötü şeyler de duyardık etraftan. Hatırladığım kadarıyla çocuk yaşlarda 3 yetişkinin olası tacizinden kendi muhakeme yeteneğim sayesinde kurtuldum..
İnsanı hayata hazırlayan sadece iyilik değil kötülüktür de. Kendilerini korumayı öğrenmeleri şart..
Yine kadın suçlu... Sustuğu için, neden zamanında söylemediği için. Neden hala boşverip gidemediği için. Hemde benzer şeyleri yaşamış bir hemcinsi tarafından da suçlanıyor ya lanet olsun bize
Kendini koruması gerektiğini anlatıyorum ama o masum çocukların bunları öğrenmek zorunda olmaları gerçekten çok korkunç.
Benimde başıma geldi küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım en yakınım tarafından korkudan kimseye söyleyemedim çünki aynısını kuzenimede yapmıştı öz amcam tarafından taciz edildim öğrenince herkes ne oldu delil yetersizliği şuan babamın annesi kardeşleri babamla konuşmuyor herkes ne halt olduğunu bildiği halde yani yapanın yanına kalıyor bu ülkede adelet denen bise yok böyle cahil insanlar yüzünden suçsuz olam bizler bastiriliyoruz biz sevince adımız kötüye çıkıyor ama öz yigenine kızına tacizde tecavüzde bulunan şerefsiz insanların arkasında duruluyor zihniyet bu örümcek kafa beyni yapanı desteklemiyorum ama yanına kalıyor ülkede adelet sistemi doğru çalışmıyor yaşadığım tramvalari bir ben bilirim bir de AllahNe kadar iğrenç bir zihniyet bu ya.ne demek o zaman cahildi sonra dinine bağlandı bilmem ne.sizin çoluğunuzun cocuğunuzun başına gelseydi böyle konuşmazdınız.bir benzeri benim başıma geldi ve mağduru anlayabiliyorum.adamın bunu yapıp sonra dinden imandan bahsetmesi insanlarında buna alkış tutması ne kadar sinir bozucu biliyor musunuz?aile içinde olan birşeyi sindirip şikayet etmek kolay değil kaldı ki baskıya uğrayan insanlarda var aile tarafından duyulmaması için.keşke beklemeseydi ama böyle günahları işle insanların hayatını mahvet sonrada pişman ayağına dindar geçin insan utanır o paylaşımları yapmaya.
İnanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum hemcinsim olarak belki pişman demene.18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
bunları yaşayıp nasıl böyle düşünüyorsun?bunu anlamıyorum işte.şimdi o adam pişman dinine sarıldı diyelim senin acıların son bulacak mı?konuşmazlarsa konuşmasınlar böylelerinin insana faydası olmaz.Ülkede adalet tam olarak işlemiyor malum sebeplerden ama yanlarına da kalmasın.zamanında şikayetçi olunsa ceza da alırlar.elden birşey gelmiyorsada olsun pişmanmış,dinine sarılmış,cahilmiş vs diyecek değiliz Allah belalarını versin deyip.inşallah ölmeden ilahi adalet yerini bulsun diye dua edeceğiz.Benimde başıma geldi küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım en yakınım tarafından korkudan kimseye söyleyemedim çünki aynısını kuzenimede yapmıştı öz amcam tarafından taciz edildim öğrenince herkes ne oldu delil yetersizliği şuan babamın annesi kardeşleri babamla konuşmuyor herkes ne halt olduğunu bildiği halde yani yapanın yanına kalıyor bu ülkede adelet denen bise yok böyle cahil insanlar yüzünden suçsuz olam bizler bastiriliyoruz biz sevince adımız kötüye çıkıyor ama öz yigenine kızına tacizde tecavüzde bulunan şerefsiz insanların arkasında duruluyor zihniyet bu örümcek kafa beyni yapanı desteklemiyorum ama yanına kalıyor ülkede adelet sistemi doğru çalışmıyor yaşadığım tramvalari bir ben bilirim bir de Allah
Ayyy bunlari konusup gundem bile etmeyin gereksizleri kendileri bu soylemlerle kamuoyunu tabiri caizse azdirip akilda kalarak bi yerlere gelmeye calisiyorlar zatenZihniyete bakın yahu ülkenin profesörü bu daha ne diyelimYTÜ Profesörü Bedri Gencer'den skandal 'deprem' paylaşımı
Yıldız Teknik Üniversitesi profesörü Bedri Gencer, Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği depreme ilişkin skandal bir paylaşıma imza attı. Gencer, depremin Elazığ'ı vurmasını çocuk yaşta evliliğin yasaklanmasına yordu.www.birgun.net
Eee bunu yasayip nasil belki pisman olmustur dinine donmustur diyebiliyorsun herkes yapsin sonra 2 namaz kilsin 1 oruc tutsun kendini aklasin varmi oyle bi muhabbet yaBenimde başıma geldi küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım en yakınım tarafından korkudan kimseye söyleyemedim çünki aynısını kuzenimede yapmıştı öz amcam tarafından taciz edildim öğrenince herkes ne oldu delil yetersizliği şuan babamın annesi kardeşleri babamla konuşmuyor herkes ne halt olduğunu bildiği halde yani yapanın yanına kalıyor bu ülkede adelet denen bise yok böyle cahil insanlar yüzünden suçsuz olam bizler bastiriliyoruz biz sevince adımız kötüye çıkıyor ama öz yigenine kızına tacizde tecavüzde bulunan şerefsiz insanların arkasında duruluyor zihniyet bu örümcek kafa beyni yapanı desteklemiyorum ama yanına kalıyor ülkede adelet sistemi doğru çalışmıyor yaşadığım tramvalari bir ben bilirim bir de Allah
Yohh artık.18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Sizde böyle olmuş veya genelde böyle bir şey olmuş diye söylenenler yüzünden insanlar açılamıyor zaten.Benimde başıma geldi küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım en yakınım tarafından korkudan kimseye söyleyemedim çünki aynısını kuzenimede yapmıştı öz amcam tarafından taciz edildim öğrenince herkes ne oldu delil yetersizliği şuan babamın annesi kardeşleri babamla konuşmuyor herkes ne halt olduğunu bildiği halde yani yapanın yanına kalıyor bu ülkede adelet denen bise yok böyle cahil insanlar yüzünden suçsuz olam bizler bastiriliyoruz biz sevince adımız kötüye çıkıyor ama öz yigenine kızına tacizde tecavüzde bulunan şerefsiz insanların arkasında duruluyor zihniyet bu örümcek kafa beyni yapanı desteklemiyorum ama yanına kalıyor ülkede adelet sistemi doğru çalışmıyor yaşadığım tramvalari bir ben bilirim bir de Allah
Cok sasirdim suan..Sizde böyle olmuş veya genelde böyle bir şey olmuş diye söylenenler yüzünden insanlar açılamıyor zaten.
Şunu da şu forumda ilk defa yazıyorum ama bende yakın akraba tarafından suistimal edildim yıllarca sustum ama o kişinin yeğenleri olunca aynısını yaşamasınlar diye söyledim.
Yıllar geçtiği için hukuki bir şey yapılamadı belki ama aileden dışlandı o çocuklardan uzaklaştırıldı bu kişi.
Bir kişi kurtarsak kârdır.
Kimse susuyor diye bu kişilere kızamaz ama bilerek de sindirmek çok yanlış.
18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Ne saçmalıyorsunuz siz ya. Ne CAHİLCE bir yorum. Üstelik bir bayansınız.18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Hem pedofil hem ensestNe saçmalıyorsunuz siz ya. Ne CAHİLCE bir yorum. Üstelik bir bayansınız.
Bu bir pedofiliktir ve kendi kendine geçmez. Pişman oldum bidaha yapmayacağım diye bir şey yok.
Yurtdışında bu tip hastalar hapishaneden çıktıntan sonra bile yaşadıkları yerdeki komşularına bu sapık hakkında bilgi veriliyor. Çünkü bunlar potansiyel suçludur ve birdaha yapma olasılığı çok yüksektir.
18 yıl susmanın bi sebebi olmamalı benceMerhabalar nasıl anlatayım bilemiyorum benim erkek kuzenim 18 yıl önce o zamanlar 6 7 yaşındaki diger kuzenime tecavüz ediyor gizliden şikayet edebilirmiyiz yani adımız belli olmadan sapık kuzen şuan 36 yaşında evli iki çocugu var hep din iman dan falan bahsediyor sosyal medya da istismara ugrayan kuzenim çok rahatsız naapması lazım teşekkürler
Sinirim bozuldu valla yaHem pedofil hem ensest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?