18 yıl önce yaşanmış çocuk istismarı

Kendini koruması gerektiğini anlatıyorum ama o masum çocukların bunları öğrenmek zorunda olmaları gerçekten çok korkunç.

Yine kadın suçlu... Sustuğu için, neden zamanında söylemediği için. Neden hala boşverip gidemediği için. Hemde benzer şeyleri yaşamış bir hemcinsi tarafından da suçlanıyor ya lanet olsun bize

Kuzeni şikayet etmek istemiyormuş.
Hak vermiyor değilim. Zira toplum baskısıyla göreceği psikolojik işkenceyi her bünye kaldıramaz.
Aile desteği çok önemli..

Kendini koruması gerektiğini anlatıyorum ama o masum çocukların bunları öğrenmek zorunda olmaları gerçekten çok korkunç.

Bunlar yeni şeyler değil ki hep vardı. Sadece artık daha çok okur veya duyar olduk. Benim kendi anneme anlatmadığım neler var mesela.
Dünyanın her yerinde pedofili ve psikopatlık var.
Çocuk sahibi olmak isterken bunun bilincinde olmak gerek zaten..

Ben de oğlum için endişeliyim her zaman. Sadece pedofili de değil akran zorbalığı, yetişkin zorbalığı vs. gibi şeyler de beni çok endişelendiriyor.

Benimde başıma geldi küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım en yakınım tarafından korkudan kimseye söyleyemedim çünki aynısını kuzenimede yapmıştı öz amcam tarafından taciz edildim öğrenince herkes ne oldu delil yetersizliği şuan babamın annesi kardeşleri babamla konuşmuyor herkes ne halt olduğunu bildiği halde yani yapanın yanına kalıyor bu ülkede adelet denen bise yok böyle cahil insanlar yüzünden suçsuz olam bizler bastiriliyoruz biz sevince adımız kötüye çıkıyor ama öz yigenine kızına tacizde tecavüzde bulunan şerefsiz insanların arkasında duruluyor zihniyet bu örümcek kafa beyni yapanı desteklemiyorum ama yanına kalıyor ülkede adelet sistemi doğru çalışmıyor yaşadığım tramvalari bir ben bilirim bir de Allah

İnanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum hemcinsim olarak belki pişman demene.

bunları yaşayıp nasıl böyle düşünüyorsun?bunu anlamıyorum işte.şimdi o adam pişman dinine sarıldı diyelim senin acıların son bulacak mı?konuşmazlarsa konuşmasınlar böylelerinin insana faydası olmaz.Ülkede adalet tam olarak işlemiyor malum sebeplerden ama yanlarına da kalmasın.zamanında şikayetçi olunsa ceza da alırlar.elden birşey gelmiyorsada olsun pişmanmış,dinine sarılmış,cahilmiş vs diyecek değiliz Allah belalarını versin deyip.inşallah ölmeden ilahi adalet yerini bulsun diye dua edeceğiz.

Ayyy bunlari konusup gundem bile etmeyin gereksizleri kendileri bu soylemlerle kamuoyunu tabiri caizse azdirip akilda kalarak bi yerlere gelmeye calisiyorlar zaten

Eee bunu yasayip nasil belki pisman olmustur dinine donmustur diyebiliyorsun herkes yapsin sonra 2 namaz kilsin 1 oruc tutsun kendini aklasin varmi oyle bi muhabbet ya

Kuzenin suan 36 yasindaysa bu sapkinligi 18 yasinda yapti demekki.
18 yasinda birinin 6 yasindaki cocuga istirmar etmesi cahilliktir diyip gecistirilemez!

Yohh artık.
Nasıl bir kafanız var sizin ?
6-7 yasındaki bir çocuga tecavüz edip aydınlanma yaşayan adam birden dindar olunca cahildi oldu mu diyecegiz.
Evlerden ırak.

Sizde böyle olmuş veya genelde böyle bir şey olmuş diye söylenenler yüzünden insanlar açılamıyor zaten.
Şunu da şu forumda ilk defa yazıyorum ama bende yakın akraba tarafından suistimal edildim yıllarca sustum ama o kişinin yeğenleri olunca aynısını yaşamasınlar diye söyledim.
Yıllar geçtiği için hukuki bir şey yapılamadı belki ama aileden dışlandı o çocuklardan uzaklaştırıldı bu kişi.
Bir kişi kurtarsak kârdır.
Kimse susuyor diye bu kişilere kızamaz ama bilerek de sindirmek çok yanlış.

Cok sasirdim suan..

Zaman aşımı tecavüz davalarını kapsıyor mu bilemiyorum.
Ama mutlaka şikayet ermelisiniz.
Bunu yaşayan kuzeninizin psikolojisini, onunla aynı ortama zorunlu olarak girmesini düşünemiyorum.
Hafızamda böyle bir durumu yaşayan erkeğin, davadan bir şey çıkmayacak diye buhrana girip intihar edişi var.
Gencecik delikanlı kaldıramadı bu ağır yükü, taşıyamadı.
Yazık, günahtır ya çok üzüldüm mağdur kuzeninize.

Pisman olup dine sarilmis diyenler, yaziklar olsun size.Peki bunu söylerken hic empati yapip 6-7 yaslarindaki cocugun kendi cocugunuz oldugunu hayal edin bakalim genede böyle konusabilicekmisiniz.
Kendini dinci gösterip (güya) hem kendi vicdanini, hemde karsisindaki insanlari kandiriyor...AAA omu o cok dindar yapmaz böyle seyler düsüncesini telkin ediyor insanlara.
Hanimlar böyle seyleri engellemek bizim elimizde cocuklarimizi biz yetistiriyoruz.
Böyle alcakligi yapanin hicbir affi olmamali
Kücücük cocugun hayatini karartip kendini kenara cekip hicbirsey olmamis gibi hayatina devam edeceksin!!! Yok böyle bir dünya

Aynı şey sizin çocuğunuza yapılmış olsaydı yine böyle düşünebilecek miydiniz? Pişman olan insan sadece ALLAHtan af dilemez, hakkına girdiği kişiyle de hesaplaşması lazım, ayrıca cahillik başka şey, sapıklık başka.

Ne saçmalıyorsunuz siz ya. Ne CAHİLCE bir yorum. Üstelik bir bayansınız.
Bu bir pedofiliktir ve kendi kendine geçmez. Pişman oldum bidaha yapmayacağım diye bir şey yok.
Yurtdışında bu tip hastalar hapishaneden çıktıntan sonra bile yaşadıkları yerdeki komşularına bu sapık hakkında bilgi veriliyor. Çünkü bunlar potansiyel suçludur ve birdaha yapma olasılığı çok yüksektir.

Hem pedofil hem ensest

18 yıl susmanın bi sebebi olmamalı bence

O yaşta tecavüze uğrayan çocugun ailesi bi gariplik olduğunu hic mi fark etmiyor ? 6,7 yas diyorsunuz mutlaka o yaslarda çocuk hareketlerinden belli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…