bu kısıye gore degısır36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.İsteğe bağlı sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum sezeryandan sonra hemen ayaktaydım...
Eltşm 10 gün eltimin yengesi 20 gün görümcem 15 gün yattılar normal doğum sonrası vajinal dikişler sebebi ile.
Aynı eltim 12 gün önce sezeryan oldu ve sezeryan gibisi yok diyor.
Korkmayın.
Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.
Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.
34 haftalik ..Rabbim nasil nasip ettiyseKaç aylık hamilesin? Daha döner belki.
Hayirlisi Elbette Rabbim buyukbu kısıye gore degısır
ılk dogumlarınız normal ve kolay oldu dıye bu dogumunuz normal ve kolay olacak anlamı tasımıyor yanı normal dogursam kolaydı sezeryan nasıl zor mu dıye endıselenmeyın dıye soyluyorum hıc bır seyın garantısı yoktu zaten
annem 2 normal dogum yapmıs abımde kolay dogurmus bende rahmını kaybetmıs 18 cm yırtıkla.
sezeryan gerekıyorsa sezeryan olur. onemlı olan saglıkla dogması. 4 amelıyat yasadım ve bunlardan bırı sezeryandı . oyle korkulacak bırsey yok sonucta ıyılesıyoruz :)
Insallah sanciyla doner hayirlisiyla...normal dogumu yasadim ne olacagini biliyorum bicak altina yatmak zor geliyor ama Rabbim buyukNormale göre evet daha kötü fakat başka doktorlarla da görüşün derim. Normal yapmaya çalışın bebek doğum zamanı dönecektir muhtemelen.
Tesekkur ederim insallah kolaylik verir Rabbim yaklastikca endisemde artiyorİsteğe bağlı sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum sezeryandan sonra hemen ayaktaydım...
Eltşm 10 gün eltimin yengesi 20 gün görümcem 15 gün yattılar normal doğum sonrası vajinal dikişler sebebi ile.
Aynı eltim 12 gün önce sezeryan oldu ve sezeryan gibisi yok diyor.
Korkmayın.
Daha çok erken döner merak etme. Korkutma kendini. Dönmezse de hayırlısı buymus, olursun sezaryenini. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı.34 haftalik ..Rabbim nasil nasip ettiyse
Herkes döner diyo doktor soluna yat diyo insallah hayirlisiyla sizin gibi doner yaramaz oglumBenim kız 37. haftada döndü. 38+3 te de doğum yaptım. Ben de sezeryandan çok korktuğum için normal doğurdum. Doktorum suda sıkıntı olmadıkça 41.hafta bitene kadar bekleriz sorun olmaz demişti. Yani sakin kalmaya çalışın. İnşallah sorun çıkmaz, 5 haftada döner o. Benim kız blup diye 3 saniyede döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?