18 yil sonra dogum

ikisinin de ayrı zahmeti var eninde sonunda senin yapacağın bir şey yok. düşünmeyi bırakmalısın. çocukların da büyük ne güzel yardımcı olurlar daha ne istiyorsun
 
Ben normal doğum istiyordum fakat olmadı.Sezaryenden çok korkuyordum fakat hiçte korktuğum kadar yokmuş o gün biraz ağrıı oluyor o kadar
 

Normal doğumdan sonra yatanıda ilk kez duyuyorum. Ben hiç yatmadım. Dikişlerimde vardı.
 
Normal dogum yapmadim. Kendi istegimle sezeryan oldum.
Hemsire yürüttükten sonra bir daha hic yatmadim. Dayanilmaz agrim falan da olmadi. Her isimi kendim yaptim. Kendinizi korkutmayin. Her dogum kendine ozeldir.
 
38 yaşında 18 ve 16 yaşlarında iki kızım var benimde
13 haftalık gebeyim
siz yazınca korktum
ikiside normal doğumdu
sezeryanda doğumdan sonra iğleşme süresi daha uzun onun dışında normal doğumdan daha kolay heralde
nebileyim işte yaşanacaklar varsa yaşanır diyeyim
 
Benim de normal doğumdan sonra dikiş oldu. İlk gün çok iyiydim, ayaktaydım, kimse de yat demedi ama dikişlerim yırtıldı fazla hareketten dolayı. Ondan sonra 1 hafta yatmak durumunda kaldım. Ağlaya ağlaya hareket edebiliyordum.

Bazen olabiliyor gerçekten.
 
Kesinlikle normal dogumu yasadiktan sonra bunca yil sonra sezaryan korkutuyor..hayirlisi diyelim sizde benim gibi iyi cesaret etmissiniz yillar sonra .Rabbim yardimcimiz olsun
 
Amin insallah
 
Dikiş o kadar mi oluyor gercekten? Supermis. Ben daha fazla zannediyordum. Vajinaya atılacağına karnima atılsın dikis valla. Bende sezeryan düşünüyorum her dakika odaya girip bi yerimi elletmeye niyetim yok ebelere doktora falan. Zaten tup bebek surecinde yeterince oynadilar. Tobe Yarabbim.
 
Herkesin sezeryani ne kadar iyi geçmiş ben kolezete zor oturup kalkiyodum hatta annem gelip ellerimden tutup kaldırmıştı acaba benim neden böyle olmuştu :)
 
Sizin tüp bebekse riske atmazlar zaten sezeryana alırlar benimde rahatsizliklarim olduğu için sezeryana almışlardı.Serçe parmaginin yarısı kadar yerden bebek gecemez ki ben 2019 da doğum yaptım 1 karış dikiş oluyor
 
Tesekkur ederim insallah kolaylik verir Rabbim yaklastikca endisemde artiyor
bebegim ters durdugu icin 39+1 de planli sezaryan oldum.her gittigimde dondu mu diye bakildi.eger sancilari bekleseydik sezaryani yapacak doktor olmayabilirdi o yuzden bi tarih vermek zorundaydi doktorum.birkac hafta agri sizi oldu.ama abartilacak kadar degildi.dogum sancisi hic yasamadim keyifle gittim uyuttular dogum oldu.2 gece kalip eve gectik.hayirlisi olsun hakkinizda.oglum 17 aylik olacak bu arada.
 
Sezeryana karşiyim sonuna kadar bi sikinti olmadikca neden normal doğum olmasinki
Normalde iki gunde ayaktasin sezeryanda yat yat dur dikis acisi dikis izide cabasi
İlk dogumum asiri zor gectigi icin esim sezeryan ol diye tutturdu
Ben karnimi destirmem dedim birde bebeğin bağışıklığı açısından da önemli
Zaten apandist izi sinirimi bozuyor bide o eklenseydi nolurdu bilmiyorum
 
bir sezeryan doğum yaptım. aynı gün mecburen ayaktaydım. tektim çünkü, refakatçim yoktu.. devlet hastanesinde tektim. hatta uyanır uyanmaz bebeğimi kucağıma bırakıp gittiler aşağımı hissetmiyordum. ama ağrım olmadı benim hiç.. çok kolay geçti o süreç.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…