- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Teşekkür ederim yorumunuz için iyi mi fiyat diyorsunuz Yani enayi yerine konmadım değil miYorum yazan olmamıs ama çevremden duydugum kadarı ile kolej özel okul fiyatlar hep böyle diye duyuyorum.
Aslında bol bol para verip çocuğunu koleje gönderen veliler okumalı bunu. Parayı eğitime değil de özel okul sahibini zengin etmek için veriyoruz. Keşke herzaman hakeden kazansa
Fiyat iyi demiyorum. Bence değil kesinlikle. Ama çevremde bu şekilde oldugunu duydum.Teşekkür ederim yorumunuz için iyi mi fiyat diyorsunuz Yani enayi yerine konmadım değil mi
TekirdağMerhaba. İnanılmaz az bi rakam.hangi şehirdesiniz umarım büyükşehir değildir
Seneye 150 tl zam yapsalar zaten maaşım asgari olmuş olacak malesef , borçlarım var ayda 1500 mecbur kalmasam gururumu incitirdi bu maaşÖzelde ayrıca agi veren duymadım ben. Muhtemelen dahildir. 2019da asgari altına kalmazsiniz belki zaman yaparlar. ahmaklık diyemem. Öğretmen için az bir para ama issizlik ve yokluk zamanı insan mecbur kalıyor işte. Kendi şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz.
Çevrenizde var mı kolejde çalışan öğretmenler onlar da mı hala 2000 altıFiyat iyi demiyorum. Bence değil kesinlikle. Ama çevremde bu şekilde oldugunu duydum.
Hayır 2 yıl yaptım ama kolej ilk kez açılıyor burda şubesini sur diye bir kolej , devlet teşvik destekli firma , öğrenci ücretsiz geliyor devlet ödüyor Yani meslek lisesiBence bayagi az ama sanirim ilk tecrubenizse bu sekilde baslaniyor.
Sonraki yillarda artiyor diye biliyorum.
Seneye 150 tl zam yapsalar zaten maaşım asgari olmuş olacak malesef , borçlarım var ayda 1500 mecbur kalmasam gururumu incitirdi bu maaş
Zaten senelerdir cebimde 200 300 kalarak çalışıyorumAyda 1500 borcunuz varsa nasıl gecineceksiniz?
Çalışkanlığımdan şüphem YÖK deneyimsiz de değilim ama branşım felsefe Zaten adam kimyacıya 1600 sesi ve kabul etti şaka gibiStajer öğretmen maaşı başlangıçta özelde bu civarda olur diye biliyorum.
Mezun olmadan son sene gönüllü olarak kolejde haftanın yarısı bulunanlar.
Mezuniyette daha iyi bir ücretle başlangıç yapabiliyor sadece..
İşsizlik durumunda siz kabul etmeseniz eden çok olurdu maalesef düzen böyle..
Yine de ücretli öğretmenlikten iyidir diye düşünüyorum.
Hiç değilse ilerleyen süreç için özelde bir kadro edinme imkanın oluyor.
Kendinizi gösterip çalışkanlığınızla ön plana çıkarsanız.
Seneye iki katı ile anlaşırsınız.
Zaten senelerdir cebimde 200 300 kalarak çalışıyorum
Çalışkanlığımdan şüphem YÖK deneyimsiz de değilim ama branşım felsefe Zaten adam kimyacıya 1600 sesi ve kabul etti şaka gibi
O zaman kolejle alakali bir durum.Hayır 2 yıl yaptım ama kolej ilk kez açılıyor burda şubesini sur diye bir kolej , devlet teşvik destekli firma , öğrenci ücretsiz geliyor devlet ödüyor Yani meslek lisesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?