1800 maaşla kolej öğretmenliği kabul etmek çok mu ahmaklık oldu ?

Canm öncelikle daha doğru cvp vermek adına soruyorum. Kaç mezunusun yada kaç yıllık öğretmensin. 5 yldr özel kolejde çalışıyorm. Birde ilkokul/ortaokul/lisede çok olmasada farkediyor. Branşta önemli tabi

Iyi bir maas degil ama kolejlerde oyle baslaniyo ilk diye biliyorm. Annemin arkadasinin kizi ankarada oda ilk bu civar bir maasla basladi. Simdi 4000 5000 civari aliyor. Performansiniza bagli fiyat degisebiliyor

Arkadaşım Ankara da resim öğretmeni sabah 9akşam 6 ya kadar haftada 6gün çalışıp 1800 verdiler kabul etmedi.A101 deki kasiyerler 1900 alıyor 6gün çalışıp.Yanlış anlamayın lütfen.Özelde maaş vermiyorlar fazla.Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben 5 yıllık öğretmenm kolejde çalışıyorum. Türkiye geneli bi kolej. İlk yıl haftada 4 gün sabah 9-15.30 arası çalıştım 1400 ile başladım+agi+kırtasiye(senede bir kere verilir 950 tl)
Sonraki sene 2000 oldu yine agi filan hariç. Simdi mebdekilerin ek ders ücretiyle toplam aldığı maaşa denk geliyor maaşım.
Önemli olan maaşı kaç ay alacaksn sözlşmende kaç aya imza attın. Bazı kurumlar 10 ay filan veriyor aman haaa dikkat etseydin. Özelde aylık ücret*kaç ay alacağın yani yıllık ücretin yazar. Atıyorm 2bin*12=24 bin üzerinden anlaşırsın. Sonraki sene toplamın üzerinden genelde yüzde 10 zam teklif ederler ama sevilen ve branşında iyi öğretmensen pazarlıkla yükseltirsim filan.

Senin için yıl olmuş 2018 bence düşük olmş bu ücret ama agi vermezlerse kesinlikle borcunu filan dinleme hakkını ara çünkü onu sana devlet veriyor onlar depil. Maaşa dahil filan derse başta belirtmedilerse rest çek. O sözleşmelerin pek hükmü yok korkma

masınız az evt...ama su var belkı sevıleceksınız...ders anlatısınız begenılecek...seneye belkı maas anlasmasında rakamı belırleyen siz olacaksınız...uzulmeyın...biryerlerden baslamak herzaman ıyıdır..belkı ozel ders verme ımkanınız olur...siz maasınızın az olusuna odaklanmayın...kendinizi gelıştırebılecegınız cevre edınecegınız bir basamak olarak dusunun...Allah borclarınızı odeme kolaylıgı versın...enayı gibide hissetmeyın kendinizi..şuan şartlar bu ...yarın ne olur bilinmez.

Az ama ilk iş tecrübenizse biraz sabredin. İş bulmak eskisi kadar kolay değil artık. Ben öğretmen değilim ama ilk işimde ben de asgari ücretin bir tık üstünü alıyordum. Şimdi dolgun sayılabilecek bir maaşım + kurumun bana tahsis ettiği arabam var. Her yerin kazandırdığı bir tecrübe var, bence bu mesleğinizde ilerleyecekseniz sabredin.

Oyyy yıllat evvel 2013 de 1250 almistim kadrom vardi kolejde...hayatimin en yorucu en agladigim ve en hakkettigiminalmadigim.senesiydi..haftasonları yok dendi okuma bayramlari veli toplantiai hic bitmedi nerdeyse her haftasonu gittim.
22 saat ders ile anlastik 30 saate cikardilar..haftada 2 gun nobet koydular...
Birbirlerinin arlasindan dedikodu yapanlar..velilerin bizi robot gormesi okul idaresinin bizi segil para icin veliyo her daim savunmasi benim hastalik sahibi etti..tum vucudum.strese bagli sismeye basladi..benimki buyuk bi okuldu istanbulda..resim ogretmeniydim..hersey bana bakiyordu..susleme pano..anasiniflari..yok sahne suslemesi yok dersler...
Oyy inan yazinca bile tuhaf hissettim.
Sonra o kolejjden sonra deli gibi kpss ye calisip atandim..simdi yarim gun calisiyorum..hergun okulum yok ayrica..ogretmene saygi duyulan bi yere atandim cok mutluyum..dilerim darisi basiniza olsun.
Maas cok az ne yazikki..ama kpss yi dusunun hayatiniz kurtulacak

Kolej öğretmeniyim lise kademesinde maaşım 3 bin ekim ayında 4 bin yatıyor. Yaz mevsiminde temmuz ağustos 2400

Yıllık kazancım ortalama 36 bin. Haftada 5 tam gün çalışıyorum. Çok yorucu her gün her saatim neredeyse dolu Meslekte 6. Yılım.

Öyle bir ücret olamaz. Olmamalı.

once atansaydınız belkı bukadar kıymetı olmazdı:))))once zorluktan sonra gelen rahatlık daha guzel oluyor..

Asgari ücret artınca zam yapmazlar.

En az 2000 talep etmeliydiniz, 2 sene önce 1800'den açıyorlardı...

ben de 5 sene küçük bi ilcede kolejde çalıştım. Ilk girdiğim yil stajyersin diye 1250 verdiler son ayrildigim yil (gecen sene) maasim 2000 civariydi. Ama geçtim cumartesiyi resmi tatillere bile etüt koyuyorlardi, gecelere kadar etutler, toplantilar filan canimdan bezdim ayrildim. Simdi bana resmi tatiline, yaz tatiline dokunmam, sabah 9 aksam 5 mesai maas 2000 deseler uça uça giderim ama öyle bi kolej bulamadim henüz

Sektörünüzden değilim sadece Allah yardımcınız olsun demeye geldim, çünkü cidden düşük bir maaş, insan mecburiyetleri olunca boyun eğiyor , umarım zaman içerisinde düzelir

Sektörünüzden değilim sadece Allah yardımcınız olsun demeye geldim, çünkü cidden düşük bir maaş, insan mecburiyetleri olunca boyun eğiyor , umarım zaman içerisinde düzelir
Çok teşekkür ederim insanın mecburiyetlerini ve piyasanın durumunu kullanarak Zengin olanlar da bitince ne olacak merak ediyorum Zaten

Güya 40 ders üstü yasak diyorlar o kadar tutmayız normal düzen 17:30 onu yapacağız diyorlar ama bakalım

İnşallah olur öyle Benin de agiyi sordum ekstra veriyorlar mı salı haber ederiz dediler agi içinde olabilir dediler iyice moralim bozuldu

Hayır değil 7 şubesi olan bir kolej kolejlerde öğretmenlere baskı yapıyorlar maaşı yüksek diyeceksiniz diye

bnm esimin yaninda calisan vasifsiz eleman bu maasi aliyor. beni yanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum.
ama yillarca emek verip okullar bitirip sinav streslerine girip egitimci olan birine nasil bu maasi layik gorurler.
Fabrika işçisi bile bu rakamı almıyor Zaten biliyorum , ama bıktım dediğim gibi bir yandan iş yapıp özel sektör kurtları ile uğraşmaktan bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…