- 5 Kasım 2017
- 703
- 2.275
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
kızlar sorum başlıkta aslında yoruldum artık insan yerine konmamak aşağılanmak itilip katılmaktan bu gün çıkışımı verdim , aldığımda bir banka borcumu kapattım azdı zaten geri kaldı 3 banka bir telefon borcu, derken kolej görüşmesine gittim ve kabul ettim bunu yeni açılacakmış sizce ahmaklık mı oldu sözleşme de imzaladım çünkü ama üzerinde ücret yazan yer boşta idi doldurun dedim doldurmadılar cv ye yazdığım rakam bizim için resmî dediler sustum aptal gibi , ama o fotoları da çektim telefona ne olur ne Olmaz diye tabi, ctesi pazar YÖK , yazın 1 ay sömestır tatil, resmî ve dini bayramlar tatil , servis mesafesi uzun sadece AGiyi sormadım sonra unuttuğumu farkedip aradım , salı günü yetkiliyle konuşup döneriz dediler , ama sözleşme yapıldı tabi. Agi siz Zaten 2019 da asgari altı olmuş olacak nasıl geçineceğim dedim , sanırım maaş içinde denildi . Ama döneceğiz denildi. Bakalım ne olacak bular da Naz’a çekip Olmaz derse sıkıntı. Akıl verin
once atansaydınız belkı bukadar kıymetı olmazdı:))))once zorluktan sonra gelen rahatlık daha guzel oluyor..Oyyy yıllat evvel 2013 de 1250 almistim kadrom vardi kolejde...hayatimin en yorucu en agladigim ve en hakkettigiminalmadigim.senesiydi..haftasonları yok dendi okuma bayramlari veli toplantiai hic bitmedi nerdeyse her haftasonu gittim.
22 saat ders ile anlastik 30 saate cikardilar..haftada 2 gun nobet koydular...
Birbirlerinin arlasindan dedikodu yapanlar..velilerin bizi robot gormesi okul idaresinin bizi segil para icin veliyo her daim savunmasi benim hastalik sahibi etti..tum vucudum.strese bagli sismeye basladi..benimki buyuk bi okuldu istanbulda..resim ogretmeniydim..hersey bana bakiyordu..susleme pano..anasiniflari..yok sahne suslemesi yok dersler...
Oyy inan yazinca bile tuhaf hissettim.
Sonra o kolejjden sonra deli gibi kpss ye calisip atandim..simdi yarim gun calisiyorum..hergun okulum yok ayrica..ogretmene saygi duyulan bi yere atandim cok mutluyum..dilerim darisi basiniza olsun.
Maas cok az ne yazikki..ama kpss yi dusunun hayatiniz kurtulacak
once atansaydınız belkı bukadar kıymetı olmazdı:))))once zorluktan sonra gelen rahatlık daha guzel oluyor..
kızlar sorum başlıkta aslında yoruldum artık insan yerine konmamak aşağılanmak itilip katılmaktan bu gün çıkışımı verdim , aldığımda bir banka borcumu kapattım azdı zaten geri kaldı 3 banka bir telefon borcu, derken kolej görüşmesine gittim ve kabul ettim bunu yeni açılacakmış sizce ahmaklık mı oldu sözleşme de imzaladım çünkü ama üzerinde ücret yazan yer boşta idi doldurun dedim doldurmadılar cv ye yazdığım rakam bizim için resmî dediler sustum aptal gibi , ama o fotoları da çektim telefona ne olur ne Olmaz diye tabi, ctesi pazar YÖK , yazın 1 ay sömestır tatil, resmî ve dini bayramlar tatil , servis mesafesi uzun sadece AGiyi sormadım sonra unuttuğumu farkedip aradım , salı günü yetkiliyle konuşup döneriz dediler , ama sözleşme yapıldı tabi. Agi siz Zaten 2019 da asgari altı olmuş olacak nasıl geçineceğim dedim , sanırım maaş içinde denildi . Ama döneceğiz denildi. Bakalım ne olacak bular da Naz’a çekip Olmaz derse sıkıntı. Akıl verin
Bence az.. özel okullar çok yoruyor öğretmeni.. en az 2000 olmalıydı ders ücreti hariç ..
Çok teşekkür ederim insanın mecburiyetlerini ve piyasanın durumunu kullanarak Zengin olanlar da bitince ne olacak merak ediyorum ZatenSektörünüzden değilim sadece Allah yardımcınız olsun demeye geldim, çünkü cidden düşük bir maaş, insan mecburiyetleri olunca boyun eğiyor , umarım zaman içerisinde düzelir
Güya 40 ders üstü yasak diyorlar o kadar tutmayız normal düzen 17:30 onu yapacağız diyorlar ama bakalımben de 5 sene küçük bi ilcede kolejde çalıştım. Ilk girdiğim yil stajyersin diye 1250 verdiler son ayrildigim yil (gecen sene) maasim 2000 civariydi. Ama geçtim cumartesiyi resmi tatillere bile etüt koyuyorlardi, gecelere kadar etutler, toplantilar filan canimdan bezdim ayrildim. Simdi bana resmi tatiline, yaz tatiline dokunmam, sabah 9 aksam 5 mesai maas 2000 deseler uça uça giderim ama öyle bi kolej bulamadim henüz
İnşallah olur öyle Benin de agiyi sordum ekstra veriyorlar mı salı haber ederiz dediler agi içinde olabilir dediler iyice moralim bozulduHic moralinjzi bozmayin. Sozlesmeyi imzalamissiniz zaten bu saatten sonra artilarini gorun. 1 sene çalışırsiniz baktiniz olmadi ayrilirsiniz onu dert etmeyin. Benim tanidgimda devlette soz. den koleje gecti ilk yil bu maasla basladi hem de cumaryesi de çalışıyordu ana sinifiydi bransi. Her sene zam aldi ve suan 4. Yılı iyi bir seviyede maasi. Siz de insallah memnu olursunuz.
Hayır değil 7 şubesi olan bir kolej kolejlerde öğretmenlere baskı yapıyorlar maaşı yüksek diyeceksiniz diyeBence fiyat çok çok kötü mantıksız bir rakam asgari ücret bir öğretmene yakışmıyor benim kızımın kolejide yeni açılmıştı İzmir şubesi olarak ama öğretmenimize sorduğumda maaşım harika ötesi demişti kendi çocuğuda ücretsiz faydalaniyordu ekstra olarak yemekte üç ogundu bu nasıl bir kolej merdiven altı bir yer demek
Yok değil , 3. Senem öğretmenlikteEger ogretmenlikte ilk seneniz ise malesef ozelde ucretler bu sekilde basliyor. Bransiniza da bagli olarak tecrube kazandikca yukseliyor fiyatlar.
Fabrika işçisi bile bu rakamı almıyor Zaten biliyorum , ama bıktım dediğim gibi bir yandan iş yapıp özel sektör kurtları ile uğraşmaktan bir yandanbnm esimin yaninda calisan vasifsiz eleman bu maasi aliyor. beni yanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum.
ama yillarca emek verip okullar bitirip sinav streslerine girip egitimci olan birine nasil bu maasi layik gorurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?