1800 maaşla kolej öğretmenliği kabul etmek çok mu ahmaklık oldu ?

Tecrube edinirsin olsun varsin.
Genelde bu sekilde az maasa calisip tecrube edinip sonra baska okullara yuksek maaslara baslayanlar biliyorum.
Hayirlisi olsun

Saka gibi bir rakam bazen diyorumki iyiki Tukiyede yasamiyorum...Senelerce oku egitimfkultesini bitir diplomani al 1800 ogretmenlik yap!Yanlis anlasilmasinda evlere temizlige giden kadinlar daha fazla para kazaniyorlar...Kanada da aslinda minimum ucret 1500 dur insanlar saat basina para alirlar,ama yine gecim sikintisi yasarlarsa ekstra devlet yardim eder,cocuk parasi verir hatta bu paralardan haric calisan anne isen okul kres parasi icin ekstra para verirler...

Şaka gibi maalesef..
2 senelik tecrübenize göre biraz düşük kalmış aslında..
Ama kendi kurumlarındaki başlangıç olduğu için düşük tutmuş olabilirler.
Mutluluklar ve başarılar..
Evet aynısını dedi ederiniz fazlası ama sabit bir başlangıç var onu aşarsam bana sorarlar dedi

Malesef tam da dediğiniz gibi şu an başka teklifler de var daha yüksek teklif eden ama dediğim gibi irkildim artık aşağılanmaktan azarlanmakta ezilmekten insan olduğumu bilerek yaşamak istiyorum

Gerçekten çok ayıp özel okulların yaptığı.hic böyle bilmezdim.bir öğrenci için bile aylık bu rakamın üstünde oduyoruz

Tecrube edinirsin olsun varsin.
Genelde bu sekilde az maasa calisip tecrube edinip sonra baska okullara yuksek maaslara baslayanlar biliyorum.
Hayirlisi olsun
İnşallah ama branşım Dar çerçevede olduğu için sıkıntılı biraz yoksa ben de kabul etmezdim , bir de servis mesafesi de o kadar varken

1800 çok az nerde burası ben geçen yıl 2000 e çalışıyordum üstelik haftaici de yarım gündü

Eh o zaman okul da küçükse fazla vermezler zaten istanbul yakınsa bir dahaki sefere istanbuldan bakmanızı öneririm
Ama en az 1 saat uzaklık o da çekilmez kesinlikle ve zaman kaybı değmez ki çocuğa benden başka bakan bayan yok malesef, İstanbul imkansız yani , okul 5 katlı yaklaşık 1000 öğrencilik

bnm esimin yaninda calisan vasifsiz eleman bu maasi aliyor. beni yanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum.
ama yillarca emek verip okullar bitirip sinav streslerine girip egitimci olan birine nasil bu maasi layik gorurler.

Teşekkür ederim yorumunuz için iyi mi fiyat diyorsunuz Yani enayi yerine konmadım değil mi
Bence fiyat çok çok kötü mantıksız bir rakam asgari ücret bir öğretmene yakışmıyor benim kızımın kolejide yeni açılmıştı İzmir şubesi olarak ama öğretmenimize sorduğumda maaşım harika ötesi demişti kendi çocuğuda ücretsiz faydalaniyordu ekstra olarak yemekte üç ogundu bu nasıl bir kolej merdiven altı bir yer demek

Hic moralinjzi bozmayin. Sozlesmeyi imzalamissiniz zaten bu saatten sonra artilarini gorun. 1 sene çalışırsiniz baktiniz olmadi ayrilirsiniz onu dert etmeyin. Benim tanidgimda devlette soz. den koleje gecti ilk yil bu maasla basladi hem de cumaryesi de çalışıyordu ana sinifiydi bransi. Her sene zam aldi ve suan 4. Yılı iyi bir seviyede maasi. Siz de insallah memnu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…