- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Evet aynısını dedi ederiniz fazlası ama sabit bir başlangıç var onu aşarsam bana sorarlar dediŞaka gibi maalesef..
2 senelik tecrübenize göre biraz düşük kalmış aslında..
Ama kendi kurumlarındaki başlangıç olduğu için düşük tutmuş olabilirler.
Mutluluklar ve başarılar..
Saka gibi bir rakam bazen diyorumki iyiki Tukiyede yasamiyorum...Senelerce oku egitimfkultesini bitir diplomani al 1800 ogretmenlik yap!Yanlis anlasilmasinda evlere temizlige giden kadinlar daha fazla para kazaniyorlar...Kanada da aslinda minimum ucret 1500 dur insanlar saat basina para alirlar,ama yine gecim sikintisi yasarlarsa ekstra devlet yardim eder,cocuk parasi verir hatta bu paralardan haric calisan anne isen okul kres parasi icin ekstra para verirler...
İnşallah ama branşım Dar çerçevede olduğu için sıkıntılı biraz yoksa ben de kabul etmezdim , bir de servis mesafesi de o kadar varkenTecrube edinirsin olsun varsin.
Genelde bu sekilde az maasa calisip tecrube edinip sonra baska okullara yuksek maaslara baslayanlar biliyorum.
Hayirlisi olsun
Aynen öyle öyle olmasa nasıl zengin olacaklar ki ZatenGerçekten çok ayıp özel okulların yaptığı.hic böyle bilmezdim.bir öğrenci için bile aylık bu rakamın üstünde oduyoruz
1800 çok az nerde burası ben geçen yıl 2000 e çalışıyordum üstelik haftaici de yarım gündükızlar sorum başlıkta aslında yoruldum artık insan yerine konmamak aşağılanmak itilip katılmaktan bu gün çıkışımı verdim , aldığımda bir banka borcumu kapattım azdı zaten geri kaldı 3 banka bir telefon borcu, derken kolej görüşmesine gittim ve kabul ettim bunu yeni açılacakmış sizce ahmaklık mı oldu sözleşme de imzaladım çünkü ama üzerinde ücret yazan yer boşta idi doldurun dedim doldurmadılar cv ye yazdığım rakam bizim için resmî dediler sustum aptal gibi , ama o fotoları da çektim telefona ne olur ne Olmaz diye tabi, ctesi pazar YÖK , yazın 1 ay sömestır tatil, resmî ve dini bayramlar tatil , servis mesafesi uzun sadece AGiyi sormadım sonra unuttuğumu farkedip aradım , salı günü yetkiliyle konuşup döneriz dediler , ama sözleşme yapıldı tabi. Agi siz Zaten 2019 da asgari altı olmuş olacak nasıl geçineceğim dedim , sanırım maaş içinde denildi . Ama döneceğiz denildi. Bakalım ne olacak bular da Naz’a çekip Olmaz derse sıkıntı. Akıl verin
Maşallah allah daha çok versin ama zaten diğer yıl iyi bir artış olmaZsa köşeme çekilmeyi düşünüyorum artıkO zaman kolejle alakali bir durum.
Bizim arkadasin kolejde 3. Yili 3000e yakin aliyordu en son gorustugumuzde.
İfşa olmak istemem adını vermesem1800 çok az nerde burası ben geçen yıl 2000 e çalışıyordum üstelik haftaici de yarım gündü
Adından değil küçük bir ilçede falansa çok vermezler o yüzden dedimİfşa olmak istemem adını vermesem
Yani İstanbul değil ama İstanbul’a yakın evet küçük aslında 230 bin nüfuslu bir ilçeAdından değil küçük bir ilçede falansa çok vermezler o yüzden dedim
Eh o zaman okul da küçükse fazla vermezler zaten istanbul yakınsa bir dahaki sefere istanbuldan bakmanızı öneririmYani İstanbul değil ama İstanbul’a yakın evet küçük aslında 230 bin nüfuslu bir ilçe
Ama en az 1 saat uzaklık o da çekilmez kesinlikle ve zaman kaybı değmez ki çocuğa benden başka bakan bayan yok malesef, İstanbul imkansız yani , okul 5 katlı yaklaşık 1000 öğrencilikEh o zaman okul da küçükse fazla vermezler zaten istanbul yakınsa bir dahaki sefere istanbuldan bakmanızı öneririm
Eger ogretmenlikte ilk seneniz ise malesef ozelde ucretler bu sekilde basliyor. Bransiniza da bagli olarak tecrube kazandikca yukseliyor fiyatlar.Tekirdağ
Bence fiyat çok çok kötü mantıksız bir rakam asgari ücret bir öğretmene yakışmıyor benim kızımın kolejide yeni açılmıştı İzmir şubesi olarak ama öğretmenimize sorduğumda maaşım harika ötesi demişti kendi çocuğuda ücretsiz faydalaniyordu ekstra olarak yemekte üç ogundu bu nasıl bir kolej merdiven altı bir yer demekTeşekkür ederim yorumunuz için iyi mi fiyat diyorsunuz Yani enayi yerine konmadım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?