Et yiyemiyorum, o yüzden kendime uygun başka bir diyet bulamadım... Karatayda da et varmış, onu da uygulayamayacağım o yüzden.Karatay yapın, kalori hesabı yapmadan sağlıkla kilo verirsiniz, üstelik geri almadan.
Hayır canım, maddi imkanı olmayanlar ya da vejetaryen olanlar vs. protein yerine geçen diğer yiyecekleri yiyerek protein ihtiyacını karşılıyor. Mesela mercimek, yumurta gibi.Et yiyemiyorum, o yüzden kendime uygun başka bir diyet bulamadım... Karatayda da et varmış, onu da uygulayamayacağım o yüzden.
Pek alternatifi olmadigi icin protein bakimindan bilemedim ki simdi... Her gun mercimem mercimek nereye kadarHayır canım, maddi imkanı olmayanlar ya da vejetaryen olanlar vs. protein yerine geçen diğer yiyecekleri yiyerek protein ihtiyacını karşılıyor. Mesela mercimek, yumurta gibi.
Cokkk tesekkur ederimCanim benim umarim yeni yaşina formda girersin.
been şuan 90 ım nasıl başardın öyle zayıflamayı gerçekten çok hüzel ❤❤❤Selam kızlar. ben de 2 ocakta 19a giriyorum. ve mezunum. 12.sınıfta acayip kilo almıştım.74 kilolardan 81.5a çıktım. sonra ben de senin gibi karar verdim ve dedim ki yeni yıla yeni yaşa boyle girmek istemiyorum. bu yaz lysden sonra başladım. şu an 65 kiloyum. 16.5 kilo vermişim ve devam da ediyorum. hedefim 55. seninle de konusmak yardımcı olmak ısterım cunku kendıme benzettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?