- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- 13
- Konu Sahibi emosumveys
-
ben yaptım dün 8 gün önceden net negatif çıktı... artık pazar güü yaparım.Bende 4 gün önce negatif çıkacağını bile bile yaptım çünkü erkendi
BENIMDE 19 EKIM OVULASYON TESTIYLE TAKIP ETTIM DEĞERLENDIRMELER VS.VS. BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISISelam kızlar benim de 19 ekim bat,pek umudum yok ama yinede yerimi alayım burda..Hepimize uğur getirir inş Ekim ayı
Hadi hayırlısı olur inşallahben yaptım dün 8 gün önceden net negatif çıktı... artık pazar güü yaparım.
hiç umudum yok.. ama 8 gün erken dimi test yapıp negatif çıkmam yani gebeysemHadi hayırlısı olur inşallah
Evet daha erken diye biliyorum kana 8 günde ulaşırmış idrarda çıkması ise 15 günü bulurmuşhiç umudum yok.. ama 8 gün erken dimi test yapıp negatif çıkmam yani gebeysem
19 una kadar beklicem. varsa zaten o zaman öğrenirim. bence yok da..Evet daha erken diye biliyorum kana 8 günde ulaşırmış idrarda çıkması ise 15 günü bulurmuş
Bende dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pridictor marka negatif çöktü hayaller umutlar yere düştü gerçi ilk kızımda çıkmamıştı adet günü geçince çıkmıştı19 una kadar beklicem. varsa zaten o zaman öğrenirim. bence yok da..
Ben hiç takip etmedim hatta doğru düzgün değerlendirmedim bile doktor bidahaki adetinde gel tedaviye başlarız demişti bakalım hayırlısıBENIMDE 19 EKIM OVULASYON TESTIYLE TAKIP ETTIM DEĞERLENDIRMELER VS.VS. BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI
benımde bat 19 beklıcem cıkmayınca sınırlerım bozuluyor19 una kadar beklicem. varsa zaten o zaman öğrenirim. bence yok da..
bendede oyle oldu gecen haftalardan beri cok cok erken gögüslerim agrıdıkızlar benim göğüslerim çok sızlıyor aynı durumu yaşayan var mı?Bat 19 ekim
benimde bat 20 bi kasıklarım ağrıyo bir karnım ağrıyo bir belim ağrıyo. 8 gün kala test yaptım salı günü negatif, zaten çıkmazdı diye düşnüyorum kana karışmadan idrara nasıl karışsın sonuçtabenımde bat 19 beklıcem cıkmayınca sınırlerım bozuluyor
KASIKLARININ ARASINA AZ BASTIR DOLUMU AGRIYORMU BAK BAKALIM CUNKU ADETTEN ÖNCE ŞİŞYOR YA BELLİ OLUYRbenimde bat 20 bi kasıklarım ağrıyo bir karnım ağrıyo bir belim ağrıyo. 8 gün kala test yaptım salı günü negatif, zaten çıkmazdı diye düşnüyorum kana karışmadan idrara nasıl karışsın sonuçta
ARKADASIM ASLINDA HEP STRES YAPIYORUZ ONDAN OLMUYOR INAN KI BEN EVLENDIM ILK GECEDN HAMILE KALDIM IKICIYI DUSUNUYORUZ IKI AYDIR OLMUYOR SINIR OLDUM OLUR ZANNEDIYORUM OLMUYORBen hiç takip etmedim hatta doğru düzgün değerlendirmedim bile doktor bidahaki adetinde gel tedaviye başlarız demişti bakalım hayırlısı
nereye basstırayım anlamadım, kız çocuk varsa bişe olmasınKASIKLARININ ARASINA AZ BASTIR DOLUMU AGRIYORMU BAK BAKALIM CUNKU ADETTEN ÖNCE ŞİŞYOR YA BELLİ OLUYR
ALLAH IYILIGINI VERSIN DIZINE DIZINE COCUK VERSIN INSALLAH SEYININ USTUNE İŞTE COK BASTIRMICAN AZ DOKUN MORARMIS GIBI MI AGRI VARMI YOKMU KONTROL ET KENDINInereye basstırayım anlamadım, kız çocuk varsa bişe olmasın
yok bastırınca ağrıALLAH IYILIGINI VERSIN DIZINE DIZINE COCUK VERSIN INSALLAH SEYININ USTUNE İŞTE COK BASTIRMICAN AZ DOKUN MORARMIS GIBI MI AGRI VARMI YOKMU KONTROL ET KENDINI
CANIM ŞİMDİ RGL ZAMANI ORASI DOLU OLUYOR AZ BASTIRINCA ZATEN MORARMIS GIBI HIS OLUYOR EN AZ BIR HAFTA ÖNCE AGRI SIZI BAŞLAMIYORMU RGL DÖNEMİ GEBELIK BELIRTISINDE SANCI OLUYOR AMA ORASI DOLU OLMUYOR UMARIM BEBEK VARDIRyok bastırınca ağrıyani ne oluyo öyle olunca
sen gebe misin ama belimde ağrıyooCANIM ŞİMDİ RGL ZAMANI ORASI DOLU OLUYOR AZ BASTIRINCA ZATEN MORARMIS GIBI HIS OLUYOR EN AZ BIR HAFTA ÖNCE AGRI SIZI BAŞLAMIYORMU RGL DÖNEMİ GEBELIK BELIRTISINDE SANCI OLUYOR AMA ORASI DOLU OLMUYOR UMARIM BEBEK VARDIR
YOK CANIM GEBE FELAN DEGILIM İNŞALLAH OLUR SENINDE TUM ISTEYENLERIN DEsen gebe misin ama belimde ağrıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?