- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- 13
- Konu Sahibi emosumveys
-
inşallah yaaaaaaa. ümitlendim kızYOK CANIM GEBE FELAN DEGILIM İNŞALLAH OLUR SENINDE TUM ISTEYENLERIN DE
İNŞALLAH CANIM OLUR BASKA BIR FIKRIM YOK CANIM INSALLAH 19 EKIMDE OLMAYIZZZZ REGLinşallah yaaaaaaa. ümitlendim kızDDD başka nasıl anlıyoruz suan ağrı yok hafif bel ağrısı va
var mı sende belirti.dİNŞALLAH CANIM OLUR BASKA BIR FIKRIM YOK CANIM INSALLAH 19 EKIMDE OLMAYIZZZZ REGL
sankı rgl olacam gıbı offfvar mı sende belirti.d
20 benimmmmmmmm inşallaaaahhhhhhhhhh olmayızzzBAT 24 ekim. Var mı başka 23-24 ekim ?
Ayyy canım kaçıncı denemeniz20 benimmmmmmmm inşallaaaahhhhhhhhhh olmayızzz
valla benim 12Ayyy canım kaçıncı denemeniz
neren ağrıyoosankı rgl olacam gıbı offf
Hadi inşallah son denemenizde bir mucize olsun Allahım.valla benim 121.5 senedir evliyiz olmadı. tüp bebek tedavisi gördük işte tranferim iptal edildi doktor belki doğal olabilir son kez deneyin dedi en son 25 mm olmuştu yumurtalarım. sonra ne oldu bilmiyorum son 6 gün kaldı ..
yaş 28 henüz, sebepsiz olmadı ama yani herhangi bir sebebi yok en son 4 tane yumurta topalntı 3 tanesi aa kalite 5.gün embriyosu oldu. suan doğal olduysa oldu yoksa 5 kasım transferrHadi inşallah son denemenizde bir mucize olsun Allahım.
Günler geçmiyor yaa
Kaç yaşındasınız
Yaşında gençmiş hiç moralini bozma. Bu ay olucak inşallah. Beraber sayarız günleriyaş 28 henüz, sebepsiz olmadı ama yani herhangi bir sebebi yok en son 4 tane yumurta topalntı 3 tanesi aa kalite 5.gün embriyosu oldu. suan doğal olduysa oldu yoksa 5 kasım transferr
regl gunun gelmeden test yapma kuzum ya, çok sıkıntı. beta kana karıştıysa bile idrara gecmesı bazen adetten sonrayı bile buluyorbat 18 ekim. ilk klomen tedavim 20 veya 22 mm yumurta vardı 30 eylül çatladı. 11 ekimde kan verdim negatifti regl olacağm gibi ama son umut olarak bugün veya hafta sonu kaset test deneyeceğim
regl sancısı gelıyor ara ara benım ılk hamılelıgımde de regl sancısı cekmıstım bırturlu olamamıstım kekık adacayı felan ıcmıstım olmadım sonra ogrendım kı hamıleymısım belkı buda boyle olurneren ağrıyoo
son 6 gün :) her gün dua dinliyorum. ama suan hafif bel ağrım dısında agrım yok. 3 gün önce felaket kasık bel karın ağrım vardıYaşında gençmiş hiç moralini bozma. Bu ay olucak inşallah. Beraber sayarız günleri
ayy keşke o kadar sabırlı olabilsemm çok hevesliydim bu ay klomenle ilk denemede hamile kalanları okudukça umut doldum ama bu hafta hep mutsuzdum negatifi görünce 1-2 çıksa yine umutlanırdım ama 0 çıkmıştıregl gunun gelmeden test yapma kuzum ya, çok sıkıntı. beta kana karıştıysa bile idrara gecmesı bazen adetten sonrayı bile buluyor
ne zamandı batayy keşke o kadar sabırlı olabilsemm çok hevesliydim bu ay klomenle ilk denemede hamile kalanları okudukça umut doldum ama bu hafta hep mutsuzdum negatifi görünce 1-2 çıksa yine umutlanırdım ama 0 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?