19 20 21 22 23 24 BAT TOPLAAAN, kimlerin Bebişlerrrr geliyoooo

Merhaba kizlar benimde 19 ekim hicbir belirtim yok suanda insallah hepimiz guzel haberler aliriz benm normalde de regl oncesi hicbir belirtim olmuyor gogus agrisi yasamadim hic bugune kadar belki hamile olsam o fark eder dedm ama o da yok malesef beklemedeyiz

Benim de bat 20 ekim. Normalde hep sırt ağrısı yaşarım ama 2 gündür sırt ağrım hafifledi acaba bende ters etki mi yapıyor aşırı derecede halsizlik ve uyku hali var sabahları uyanınca ayaklarım sızlıyor daha erken diye test yapmaya korkuyorum

Hadi inşallah son denemenizde bir mucize olsun Allahım.
Günler geçmiyor yaa
Kaç yaşındasınız

Hadi inşallah son denemenizde bir mucize olsun Allahım.
Günler geçmiyor yaa
Kaç yaşındasınız
yaş 28 henüz, sebepsiz olmadı ama yani herhangi bir sebebi yok en son 4 tane yumurta topalntı 3 tanesi aa kalite 5.gün embriyosu oldu. suan doğal olduysa oldu yoksa 5 kasım transferr

yaş 28 henüz, sebepsiz olmadı ama yani herhangi bir sebebi yok en son 4 tane yumurta topalntı 3 tanesi aa kalite 5.gün embriyosu oldu. suan doğal olduysa oldu yoksa 5 kasım transferr
Yaşında gençmiş hiç moralini bozma. Bu ay olucak inşallah. Beraber sayarız günleri

bat 18 ekim. ilk klomen tedavim 20 veya 22 mm yumurta vardı 30 eylül çatladı. 11 ekimde kan verdim negatifti regl olacağm gibi ama son umut olarak bugün veya hafta sonu kaset test deneyeceğim

bat 18 ekim. ilk klomen tedavim 20 veya 22 mm yumurta vardı 30 eylül çatladı. 11 ekimde kan verdim negatifti regl olacağm gibi ama son umut olarak bugün veya hafta sonu kaset test deneyeceğim
regl gunun gelmeden test yapma kuzum ya, çok sıkıntı. beta kana karıştıysa bile idrara gecmesı bazen adetten sonrayı bile buluyor

regl gunun gelmeden test yapma kuzum ya, çok sıkıntı. beta kana karıştıysa bile idrara gecmesı bazen adetten sonrayı bile buluyor
ayy keşke o kadar sabırlı olabilsemm çok hevesliydim bu ay klomenle ilk denemede hamile kalanları okudukça umut doldum ama bu hafta hep mutsuzdum negatifi görünce 1-2 çıksa yine umutlanırdım ama 0 çıkmıştı

ne zamandı bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…