19 20 21 22 23 24 BAT TOPLAAAN, kimlerin Bebişlerrrr geliyoooo

Son adetin kaçta başlamıştı peki canım ? Yani son adetinin bitiminden kaç gün sonra yumurtladın ? Benim yumurtlamam da mı sorun var acaba
Kuzum ben 24 Eylül de adet oldum sonra 2 Ekim'de bitti 5 Ekim 6 Ekim yumurtlama 7 si çatlama gördüm canım

Son adetin kaçta başlamıştı peki canım ? Yani son adetinin bitiminden kaç gün sonra yumurtladın ? Benim yumurtlamam da mı sorun var acaba
Yok kuzum ya her ay değişiyor bazen 15 günde bazen 20 gününde bir problem yoktur merak etme

Kuzum ben 24 Eylül de adet oldum sonra 2 Ekim'de bitti 5 Ekim 6 Ekim yumurtlama 7 si çatlama gördüm canım
Bende 24eylülde oldum. Bu ayında 24ü. 30-31günde bir oluyorum senin gibi. Kaçıncı denemeniz canım ?

Bende 24eylülde oldum. Bu ayında 24ü. 30-31günde bir oluyorum senin gibi. Kaçıncı denemeniz canım ?
benim bat 20 şuan sadece hafif bel ağrım ve uykum var :) onun dışında 4 gün önce adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı şimdi ise hiç bişeyim yokkk sanki olmakla olmamak arasında değişiyorum :))

5 gün kalmış sizin 5 gün sonra bi test yaparsınız belki erken gebelik testi. Hadi inşallah bu ay olmuştur Senin yine belirtin var canımm. Benim hiç yokk

5 gün kalmış sizin 5 gün sonra bi test yaparsınız belki erken gebelik testi. Hadi inşallah bu ay olmuştur Senin yine belirtin var canımm. Benim hiç yokk
çok hafif oda bel ağrısı ya ama çok hafif :) suan yapsam cıkmaz dimi varsa daha kana bile karışmamıştır :)

çok hafif oda bel ağrısı ya ama çok hafif :) suan yapsam cıkmaz dimi varsa daha kana bile karışmamıştır :)
Ya çok araştırdım okudum 8-9 gün önce öğrenen bile var.
Ben erken gebelik testi aldım. Onda 6gün önceden sonuç diyor. Sizin yarın 4 gün kalmış oluyor. Erken gebelik testi deneyebilirsiniz. Ama negatif çıksa üzülücez işte

1 yıldır istiyorumm 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım canım ben yeni evli iken bir daha da olmadı

hayırlısı. ben hayatımda da cok sabırsız bir insandım. şuan allah bana onun dersini veriyor resmen adet gunlerımı çok ciddi bir sabırla bekliyorum ama inanıyorum bu ay olmayacağım İNANIYORUM

hayırlısı. ben hayatımda da cok sabırsız bir insandım. şuan allah bana onun dersini veriyor resmen adet gunlerımı çok ciddi bir sabırla bekliyorum ama inanıyorum bu ay olmayacağım İNANIYORUM
Bende aşırı sabırsızım hiç bekleyemem. Nasıl dayanıcaz bakalım

Bende aşırı sabırsızım hiç bekleyemem. Nasıl dayanıcaz bakalım
bende aşırı sabırsızım aşırı ama beklicez. ben normalde çok aşırı sabırsızım hiç birşeye sabır edemem allah bana bğyğk bir ders veriyorrr bu aralarrr

Kızlar test mi bozuk ? Yoksa ben uyduruyor muyum ? Çizgi varmış gibi mi ? Lütfen söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…