- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
- Konu Sahibi emosumveys
-
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunAminn hayırlı cumalar canım benim. Aynı anda verelim güzel haberi inşallah
Bizim aynıydı bebeğim. 24 ekim.Amin inşallah kuzum Allah razı olsunbat kaç
İnşallah hayırlı haberlerle canım 20 de test yapmayı düşünüyorum benim yumurtlama erken olduBizim aynıydı bebeğim. 24 ekim.
Ayın 11inde yumurtladım ben. Senin kaçında oldu yumurtlamaİnşallah hayırlı haberlerle canım 20 de test yapmayı düşünüyorum benim yumurtlama erken oldu
6 da canım 2 gün sürdü pikli hattaAyın 11inde yumurtladım ben. Senin kaçında oldu yumurtlama
Son adetin kaçta başlamıştı peki canım ? Yani son adetinin bitiminden kaç gün sonra yumurtladın ?6 da canım 2 gün sürdü pikli hatta
Kuzum ben 24 Eylül de adet oldum sonra 2 Ekim'de bitti 5 Ekim 6 Ekim yumurtlama 7 si çatlama gördüm canımSon adetin kaçta başlamıştı peki canım ? Yani son adetinin bitiminden kaç gün sonra yumurtladın ?Benim yumurtlamam da mı sorun var acaba
Yok kuzum ya her ay değişiyor bazen 15 günde bazen 20 gününde bir problem yoktur merak etmeSon adetin kaçta başlamıştı peki canım ? Yani son adetinin bitiminden kaç gün sonra yumurtladın ?Benim yumurtlamam da mı sorun var acaba
Bende 24eylülde oldum. Bu ayında 24ü. 30-31günde bir oluyorum senin gibi. Kaçıncı denemeniz canım ?Kuzum ben 24 Eylül de adet oldum sonra 2 Ekim'de bitti 5 Ekim 6 Ekim yumurtlama 7 si çatlama gördüm canım
benim bat 20Bende 24eylülde oldum. Bu ayında 24ü. 30-31günde bir oluyorum senin gibi. Kaçıncı denemeniz canım ?
5 gün kalmış sizin 5 gün sonra bi test yaparsınız belki erken gebelik testi. Hadi inşallah bu ay olmuşturbenim bat 20şuan sadece hafif bel ağrım ve uykum var :) onun dışında 4 gün önce adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı şimdi ise hiç bişeyim yokkk sanki olmakla olmamak arasında değişiyorum :))
çok hafif oda bel ağrısı ya ama çok hafif :) suan yapsam cıkmaz dimi varsa daha kana bile karışmamıştır :)5 gün kalmış sizin 5 gün sonra bi test yaparsınız belki erken gebelik testi. Hadi inşallah bu ay olmuşturSenin yine belirtin var canımm. Benim hiç yokk
Ya çok araştırdım okudum 8-9 gün önce öğrenen bile var.çok hafif oda bel ağrısı ya ama çok hafif :) suan yapsam cıkmaz dimi varsa daha kana bile karışmamıştır :)
1 yıldır istiyorumm 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım canım ben yeni evli iken bir daha da olmadıBende 24eylülde oldum. Bu ayında 24ü. 30-31günde bir oluyorum senin gibi. Kaçıncı denemeniz canım ?
hayırlısı. ben hayatımda da cok sabırsız bir insandım. şuan allah bana onun dersini veriyor resmen adet gunlerımı çok ciddi bir sabırla bekliyorum ama inanıyorum bu ay olmayacağım İNANIYORUMYa çok araştırdım okudum 8-9 gün önce öğrenen bile var.
Ben erken gebelik testi aldım. Onda 6gün önceden sonuç diyor. Sizin yarın 4 gün kalmış oluyor. Erken gebelik testi deneyebilirsiniz. Ama negatif çıksa üzülücez işte
Bende aşırı sabırsızım hiç bekleyemem. Nasıl dayanıcaz bakalımhayırlısı. ben hayatımda da cok sabırsız bir insandım. şuan allah bana onun dersini veriyor resmen adet gunlerımı çok ciddi bir sabırla bekliyorum ama inanıyorum bu ay olmayacağım İNANIYORUM
bende aşırı sabırsızım aşırıBende aşırı sabırsızım hiç bekleyemem. Nasıl dayanıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?