- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi sevgideniz
-
10.30 gibi yatırıyorum 2 saat de bir kalkıyor sabah da 7.30 da kalkıyor. Uyku düzenimiz hiç yok ben hala meme emmesine bağlıyorum ama ne o uykusunu alıyor ne de ben.
gece hiç kalmıyo mu kızlar
benm kız gece 11 30 12 00 gibi yatıyo gece en az 3 kez kalkıyoruz ve buna ragmen sabahta 8 de ayaktayız gündüz de 3 saat uyyo
beniim oğlum 13,5 aylık 1 yaşından itibaren akşam 9-10 arası uyur ben 12 gibi yatmadan önce onu beslerim 120 cc kadar süt içer birde sbh 8 gibi uyanır acıktığı için yine 100 cc civarı süt içer ve sbh
10 u bulur uyanması gündüzde 2 civarı uyutuyırum 4 gibi kalkıyor
evet cnm inek sütü emmeyi 6,5 ayda bıraktığı için yaşından itibaren inek sütüne başladıkslm,,
oğlunuzun içtiği süt normal inek sütümü acaba?:26:
evet cnm inek sütü emmeyi 6,5 ayda bıraktığı için yaşından itibaren inek sütüne başladık
öncelerde keçi sütü denedim asla içmedi aptamil juniır denedim içmedi sadece pınarım 1 yaş üzeri ballısını içiyordu şimdilerde normal pınar veriyorum bazen içine 1 çay kaiığı bal katıp
geçen gün aptamil denedim içti arada değişiklik yapıyorum
Bebeğiniz gündüz mu uyuyor yanifi tarihinden kalma konuyu hortlatayım
maşallah 19 aylık olmayanların güzel uyuduğunu öğrendik. benim oğlum aştı artık, 10-11 arası uyuyan bebeğim son 3 haftadır gece 2.00-3.30 arası uyuyor. günde 10-11 saat uyuyor. artık kafayı yemek üzereyim. Lütfen uykusuz bebek anneleri, çocuklarınız büyüdüyse bana düzeldiğini söyleyin, bu durum geçici deyin, nefes almıyorum. 20. aydan sonra düzelir deyin mesela. Lütfen
gündüzleri 1,5 - 2 saat uyuyor bazen onu da uyumuyor, 9 saatle günü tamamlıyorBebeğiniz gündüz mu uyuyor yani
hayalimdeki uyku düzeniAkşam 21:00 en geç 21:30 da yatıyor sabah 09:00 da kalkıyor 14:00 14:30 gibi yatıyor 17:00 de kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?