- 12 Şubat 2016
- 12
- 5
- 1
- 42
- Konu Sahibi fullmoon14
Merhaba kızlar forumu yıllardır takip ediyorum fakat üyeliğim yeni. Neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Neredeyse 4 yıllık evliliğim var. 19 aylıkta dünayalar güzeli kızım var. Ewliliğimizin ilk zamanlarından beri tartışmalarımız olurdu ama abartılacak kadar çok değil fakat uzun süreli küslükler olurdu her defsasında. Eşim küser ben yanına gidip barışana kadar da konuşmazdı kesinlikle daha 1 aylık evliyken 10 gün küs durduğumuz olurdu. Eşimin işi çok yoğun ve stresli ben devlet memuruyum. Onun yoğunluğunu ve stresini anlayabilmem biraz zaman aldı. Her tartışmamızda bana o anda cevap vermememi sinirinin çabuk geçtiğini cevap verdiğim zaman uzadığını söyledi. Ben de artık sinirlenince susuyorum o konuşuyor ama son zamanlarda sesini yükseltiyor direkt. Ev konusunda çok titiz sürekli düzen istiyor ben de yetişemiyorum açıkçası birde mizaç olarak daha rahatım. Onun kadar titiz değilim tabiki pasaklıda değilim. Ama benim gözüme batmayan şeyler onun gözüne batıyor ve bir anda çok öfkelenebiliyor. Doğumdan sonra tamamen değişti ilişkimiz bir keresinde çok büyük kavga ettik sonrasında zaten herşey çok değişti. Ondan sonra sürekli sesini yükseltir oldu. sürekli eleştiriyor bir şeyi unuttuğumda hakaretvari şeyler söylüyor. Çok yoruldum anlayacağınız. O varken diken üstünde iş yapıyorum doğal olarakta hepten sarpa sarıyor. Unutmak çok insani bir şeykenken ben de neredeyse salaklık boyutuna geliyor. Kızım tüm gece emerek uyuyor bir nevi yalancı emzik niyetine kullanıyor beni. Zaten gece 12 den önce uyumaz. 2 senedir kesintisiz 3 saat uykuya hasretim. Doğal olarak yorgunluk uykusuzluk işlere olan konsantrasyonumu azaltıyor ama gelde anlat bunu herdefasında bahaneni bulmuşsun diyor. Çok uzattım farkındayım asıl sıkıntım artık son zamanlarda akrabalarımın yanında da sesini yükseltir küçümser şekilde konuşur oldu bu durumu hiç hazmedemiyorum. Çok doldum buraya yazmak istedim belki başka bir bakış açısı iyi gelir diye. Çok uzattım kusura bakmayın