19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

esensk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
10
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Buraya yeni kayit oldum. Benmde bir derdim var. Henuz 19 gunluk evliyim esimi deli gibi cok seviyorum. Oda seviyor ama face bir kiz var surekli onunla konusuyor gizli sakli yazismalarini okuyorum. Kadin da evli ustelik. Kadin izmirde biz istanbuulda ve gecen gun sirf esimi gormek ucin kalkti geldi. Su an bulustular. Ve ben buhranlar geciriyorum. Ne olur bana yardim edin. Kocami bu kadindan koparmaliyim. Bisiler soyleyin nolur. Dayanacak gucum yok.

Evli biri değilim fakat bu durumdan rahatsız olduğunuzu ve o bayanla samimiyetini sordunuz mu?

Nasıl yani???
Kocanla görüşüyor,buluştular.Senin nasıl haberin oldu.Kocan mı söyledi,kendin mi deşifre ettin..Sen elin kadınını koparmak yerine,kocanla bu işi çöz bence.Açıklaması ne sana.

kimi seviyor kadını mı senimi bu durumda
adam seni sevse o kadınla buluşur mu

Nasıl yani ben anlamadım simdi; onlar buluşacaklarını size söylediler mi, siz tesadüfen mi öğrendiniz?

canımmm yaa valla belki eski bi arkadaşıdır

buluştular ..siz biliyorsunuz ve hiçbir şey yapmıyorsunuz.....ben olsam kıyamet kopartırım...ailesine söylerim oğlunuz neler yapıyor diye..kadına hele neler neler yaparım.....kocasına söylerim vs vs artık tazminat bile açıp kazanabiliyor insanlar 2.kadınlara...valla siz iyi duruyorsunuz.Allah kolaylık versin ne diyim..

madem haberin var git yanlarına ne olacaksa olsun yani seviyosa bunu yapmaz çünkü

nasıl yani.kim ki bu kadın?

niye yolladınki eşini?

daha 19 günlük evliyken bu ne rahatlık böyle

Kesin buluştuklarını nereden biliyorsunuz..

buluştuklarını biliyorsun ve sen hala oylece duruyor musun? fırla git nerde olduklarını biliyorsan ve sakin bir tavırla tesadüfen karşılarına çıkar gibi yap . ve eşine sor bakalım kimmiş o kadın diye. ama sakın kadına saldırıp kendini rezil etme. varsa bütün sorumuluk kocandadır. Eğer verecek cevabı varsa dinle. Ama yoksa kendini daha fazla üzme derim.

19 günlük evlisiniz ve kocasiniz baska bir kadinla bulusmaya mi gitti?
Ben tam olarak anlamadim gercekten, peki siz böyle birseye nasil tepkisiz kaldiniz?

şaka mısın sen? yada duygularını tam ifade edememişsin canım daha 19 günlük evlisin
bunun 19 ayı var 19 yılı var şimdiden böyleyse eşin işin çok zor, bence eşinle konuşmalısın
tavrını kesin ve net koymalısın ortaya Allah yardımcın olsun.

herkes aynı soruyu sormuş.konu sahibi açıklık getir olaya kim bu kadın.sen ne kadar rahatsın

Ne kadar sakinsiniz
Eşiniz şu an netten yazıştığı bi kadınla buluşuyo, siz bunu biliyosunuz
Eşinizin alnını karışlayacağınıza kk ya eşimi seviyorum fakat diye bi konu açıyosunuz bende ufak bi uyumsuzluk var sanmıştım başlığı okuyunca..

çilingir çağır evin kilidini değiştir alma eve boşanma davanı da aç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…