19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

koçiş hamiş göbiş bebiş gibi terimleri hayatıma soktuğu için kk ya sonsuz teşekkurlerimle ve konu çakma demi bi kadın bu durumda bu kadar sakin sakin duramaz hele de 19 gunluk bi evlilikte ya afedersin hangı ara cıktınız yataktan da adam başkalarıyla buluşuyo tobe tobe ya

Eşinin facede bi kadınla yazıştığını gören kadın anında olay çıkarır
Konu sahibi durup izliyo
Buluştuklarını biliyo
Kk ya konu açıyo

Fazla rahat geldi bana
Normalde daha 19 günlük evliyken bunu yapan adam ilerde ohooo neler yapmaz deyip çoktan alnını karışlaması gerekmiyo muydu

nasıl yani.kim ki bu kadın?

Niye yolladınki eşini?

Daha 19 günlük evliyken bu ne rahatlık böyle

19 günlük evliyken bunu yapıyorsa 19 ay sonranızı göremiyorum ki ben
bu ne rahatlık paşaya bak
ailesinin zoruylamı evlendiniz yada zorunda mı kaldınız evlenmeye
eşin seni sevse bunu yapmaz sana kendini eşim de beni seviyor diye kandırma boşuna
al karşına konuş hatta nerde olduklarını biliyorsan baskın ver olay çıkart rezil olsun ama önce resimlerini çek face yazışmalarının kopyalarını al yarın mahkemede gerekecek sana

Son düzenleme:
Yangına körükle gitmeseniz
-------------
esensk,
eşinize görüştüğü hanımı sordunuz mu hiç ? ya da eşiniz bugün buluşacaklarını size söyledi mi? İşin içeriğini bilmeden kafanızda kurup moralinizi bozmak yerine, kadın kim? Yakınlık dereceleri ne öğrenmeniz iyi olur, belki eski bir okul arkadaşı, belki eski bir iş arkadaşı, size söylemeye çekinmişte olabilir, ani çıkışlar yapan tepki veren biriyseniz sizinle tartışmaktan kaçınmış olabilir, önce eşinizle konuşun, durumu anlayın ona göre davranırsınız, şimdi eşinizi basmaya giderseniz ve okul arkadaşıysa utanmakta var işin ucunda.

Ben sabirli bir insanim herseyen once. Benm sevgimi cok iyi bilior. Oda soyluyor. Iste bende anlam veremiyorum. Evde hersey olmasi gerektigi gibi. Sadece face takilio onun onune gecemiyorum. nasil ogrendigime gelince. Face sifreni ogrendim. Surekli mesalastigi icin dikkatimi cekti. Ve kendi telefonu bozuldu surekli bnm telden yazisiyor . Ben de takip ettim. Sizden fikir bekliyorum. Elbette kadin olarak hazmedileck bisi degil. Ama Allaha sigindim. Ve eli kolu bagli oturmk istemiyorum. Yolun basindayken ipi ucunu vermemeliyim. Esimin bana katsi sevgisini percinlemeliyim. Kadin resmen kocami ayartti. Ama bu muhabbeti kadin uzatirsa kocasina sikayeti edicemi soylicem. Ben boyle soguk kanli gorunebilirim ne cektigimi bir ben birde Allah bir d yasayan bilir.gittikleri yeri bilmuyorum. Keske bilsem. Ama esime mesajlar atiyorum ariyorum. Evde yalniz huzursz oldugumu agladigimi bilior. Ama neden olrak evde onsuz yalnuz kaldigim icin olgunu bilior. Lutfen bayanlar. Kocamn sevgisini muhabbetini bana cevirmk icin napmaliyim. Su an onemli olan nasil oldu oyle olur mu demek yerine careler bulmaliyim. Vakit kaybetmemeliyim. Anlatabiliormuyum.? Icim cok yanio. Onun ters haraket etmemesini saglayacak bisi yapmaliyim. Ben simdi soyle boyle desem sen bnm mesajlarimami bakiosun dedektif gibi bni mi takop ediosun vs sozler tartisma olmadan saglam halletmeliyim. Olgun kadin gibi davranmaloyim. Anlatabildim mi?

Son 3 günde aldatmalar aldı başını gitti.
Birde garip konu açımında acayip bi artış oldu.
Kıyamet alameti mi ne

Ben evli olmadığım halde sevgilimin başkasıyla yazışıp buluşucağını öğrenicem ve gelip buraya konu açıcam akıl alıcam..
Benim o an en son aklıma gelen şey olur heralde konu açıp hatta en son gelicek şey bile konu açmak olmaz..
İlk iş hazırlanıp yola koyulmak olur..

yazık eşine :2:

O olgun bi erkek gibi mi davranıyo sence ?

Bana erkek arkadadi ile bulysaccagini soyledi. Elim kolym kalkmio suan yazamiorum. Sadece ne yapmaliyim vakit kaybetmeden bunu dusunuorum. Onu cok sevdigimi bildigi halde ve ona bu hayatta zarar verecek tek kisi oldugumu soyledigi halde neden boyle birsey yapar insan anlam veremiorum

evde oturup kocamı o yelloz kadından nasıl kurtarırım !!! diye düşüneceğinize takip edip,buluştukları yerde çingenelik yapıp,kadının saçını başını,o kocanın yüzünü tırmalayıp içinizdeki hıncı atsaydınız keşke,bak bakalım o rezilliğin üstüne birde karakolluk olunca gizli gizli aşna fişne yapıyorlarmııı

Bu pek olgun değil rahat kadın davranışı. Sanki kadın kocanızla değil de X insanla konusuyor.

Bi kere aldatmanın günü olmaz.. Bu durum beklemez yani.. Gelince herşeyi anlat bildiğini falan tepki göster hesap sor diycem ama belli ki çok ta bunları yapacak bi yapın yok. Sonunu görüyorum ama söylemek istemiyorum bu işin.

Ne yaparsa yapsın ondan vazgeçmeyeceğinizden fazlasıyla emin
Ve daha 19 günde bunu kötüye kullanmaya başlamış

he annem kadın kocanı ayarttı oysa ki kocan melek gibi adamdı..ah bu kadınlar.hemen şikayet et kocasına karınız benim masum pıtırcık kocamı aldattı de boşasın karısını sende kocanı affet mutlu meust yaşayın ta ki bi dahaki aldatmasına kadar..

bazı aldatılan kadınların kocasını aklama mantığına hastayım

Bilmedigim bir yrre nasil gidicem ben

Sana erkek arkadaşımla buluşacam demiş, sen o kadınla buluşacağını biliyosun
Takip etmek yerine kk ya konu açıyosun
Sence de tuhaf değil mi

Adamı görsek biz bile takip ederdik herhalde
Sen bi de eşisin..

Bu pek olgun değil rahat kadın davranışı. Sanki kadın kocanızla değil de X insanla konusuyor.

olan yanlız kadına oluyor yine,ayartan yuva yakın hep o kötü kaka kadın

koca ise 19 günlük taze aşık

kocasını nasıl boşayacağını düşünmek yerine,eve nasıl bağlarım diyen bir hemcinsime ne diyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim

Eşiniz şu an o kadınla mu buluştu yaniiii
Konunun tamamını okuyamadım.
19 gün evlisiniz kaç ay öncesine dayanıyor bu kadınla münasebeti ki ? Diyecek bişey bulamadım madem akıllarına başka biri var niye yuva kuruyorlar niye ümit veriyorlar.

Düşününce üzülüyorum bu tip bayan profillerine yaa.. Sen oturup evde ağlarken dışlarda neler var neler.. Sen saf saf kocanı korurken o nelerin planında programında kim bilir.. Sen seviyorum diye kendini kandırırken o iş peşinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…