Canım görücü usulü mü evlendiniz?
Bu kadın yeni mi çıktı, yoksa önceden beri varmıydı?
Önce bunu bi araştır, sonra otur eşinle açık açık konuş.
Yapacağın tek şey bu.
Eşin seni seviyor olsaydı emin ol bunu yapmazdı.
Üstelik yeni evlisiniz.
Madem öğrendin, keşke o kadınla buluşmaya giderken takip etseydin de suç üstü bassaydın.
Elinde delil bulundur mutlaka.
Allah yardımcın olsun.
yaw kızlar birinizde çıkıp kızın derdini anlamak istememiş.
farkında mısınız kız daha 19 günlük evliyim demiş.birinizde çıkıp sormamış kaç yaşındasın, nasıl evlendin, bunu ögrendiginde ve ortalıgı ayaga kaldırdıgında cevrenden ve eşinden ne gibi tepki alacaksın.
kız şu an şokda gibi bişey kim 19 günlük kocasından böyle bişey bekler kim kocasına kondurabilir evet gözüyle görmüş yazılanları ama kız caresize benziyo biyer bilmiyo anlaşılan gitmek istese ha deyince gidebilecegi yer yok gibi.
allah aşkına burda senelerce evli olan bayanlar bile toz konduramıyo eşlerine aldattıgı halde yok o beni seviyo diyo bu kız daha yeni evli eşini bu kısa zamanda nasıl tanıyacak hiç düşündünüzmü veyada sorma geregi duydunuzmu.
yazık valla güzellikle söylemeniz gereken şeyleri bile dalgaya almışsınız.
herkes bi dünya soru sormuş cevap verilmemiş herkes dalgaya alır tabi gerçek olmadını düşünür doğal olarak gel buraya çoğu insanın inanamıyacağı bi konu açsora yok ol insanların düzgün cevap vermesini bekle.
konu gerçekse o kadın kim gizli gizli konuştuna göre normal bir arkadaşı değil ve daha 19 günlük kocan bu kadınla buluşmaya gidiyor sende öyle izliyosun nediyelimki
sevgili kibar feyko,
herşeyi gayet normal bir şekilde anlatmışsın. demekki sakin birisin. benim tavsiyem git yanlarında otur. bu arada inanmadığım konu sahiplerine kibar feyko diye isim takıyorum.
Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.
ne biçim insansın sen yaa!! neden beddua ediyosun ki anlamadım
burda insanlar sana "giyin süslen kocanı baştan çıkart, sana dönsün" diye akıl mı vereceklerini sandın?
burda kocandan hesap sormak yerine millete çatma bence
konu açıyorsan eleştirilere de açık olacaksın kusura bakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?