19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

sayfa 6.
sakız kutusu çok güzel sorular sormuş. kimse sormamış demişsinizde ,arkadaş güzel sorular sormuş. görmediniz bu mesajı sanırım.
bu soruların cevabını bende merak ettim.

Son düzenleme:
yazık ya 19 gunluk evlılıkte ıhanet ahhhhhh su erkekler ALLAH cezanızı verıcek

herkes bi dünya soru sormuş cevap verilmemiş herkes dalgaya alır tabi gerçek olmadını düşünür doğal olarak gel buraya çoğu insanın inanamıyacağı bi konu açsora yok ol insanların düzgün cevap vermesini bekle.

konu gerçekse o kadın kim gizli gizli konuştuna göre normal bir arkadaşı değil ve daha 19 günlük kocan bu kadınla buluşmaya gidiyor sende öyle izliyosun nediyelimki

bence konuyu açtı cvp yazamadan olaylar oldu.. belki fikir değiştirdi gitti onları bastı.. ne zor durum yaa dönüp buraya yazsa da olayı anlasak..

Dalga geçmem ama bu konu resmen sahte. Bir kadın 19 günlük evli kocası face te yazışıyor ve kadınla buluşacak ve sessiz kalacak. Yazıştığı kadınla neden görüşüyor cinsellik olabilir mi neden. En inançlı, en sabırlı bir kadın bile çıldırır, nasıl bana aşık olur demez. İnanılası bir şey mi durumu? Üstelik adamın telefonu bozulmuş karısının telefonundan diğer kadınla yazışıyor mümkün mü bu? Ben sevgilimin telefonundan başka adamla yazışacağım oldu ki öğrendi duvardan parçalarımı toplarlar. Aynı şekilde ben de mahvederim onu. Kim cesaret eder böyle bir şeye. Belki sahte değildir ama Durum çarptırılmış da anlatılmış da olabilir. Kesinlikle böyle olamaz.

sanki barbie yle ken in aşk hayatını anlatıyo konu sahibi.uzaktan izler gibi.Haklısınız yaşı,yaşadığı olaylar ve çevresi önemli ama tepkisinide dış dünyaya göre ayarlayamaz ya insan. Tibette mi yaşıyosunuz turuncu çarşafınızla mı bekliyosunuz kocanızı. yazdıklarınızdaki sabrınız ve tepkiniz için şaşkınım..

Son düzenleyen: Moderatör:
konunun ilk sayfasını okurken konu sahibine soracağım soruları aklımda belirlemiştim ki çoktan dalgaya alınmış, konu sahibi cvp vermeyi bırakmış, bir çok kişi banlanmış..

konu sahibi arkadaşım ola ki girersen merak ettiğim şey yazışma tarzları nasıldı? sevgili gibi mi? arkadaş gibi mi? bu çok önemli şayet arkadaşçaysada kocanız neden size yalan söylüyor? mutlaka hesabını sorun.. hesap sormadan bile bile kabullenmek eşinizi elde tutmaya çalışmanız sizi eşinizin gözünde aciz zavallı bi bayan yapabilir.. umarım herşey yoluna girer..girerseniz mutlaka cvp yazın lütfen

neeeee eşin seni evde bırakıp başkasıyla mı buluşuyor? ya inanamıyorum sende sessizmi kalıyorsun valla anında boşanırdım ne bunalıma gircem. Allahım hala şoktayım

sevgili kibar feyko,
herşeyi gayet normal bir şekilde anlatmışsın. demekki sakin birisin. benim tavsiyem git yanlarında otur. bu arada inanmadığım konu sahiplerine kibar feyko diye isim takıyorum.

sevgili kibar feyko,
herşeyi gayet normal bir şekilde anlatmışsın. demekki sakin birisin. benim tavsiyem git yanlarında otur. bu arada inanmadığım konu sahiplerine kibar feyko diye isim takıyorum.

bende okurken bakıyorum konu sahibinin adı kibar feyko mu diye güzelmişşş

benım basıma gelse kı gelebılır..esıme tek dedıgım sen nasıl dısarda dıkkat cekıyor uzrındekı bakıslar hosuna gıdıyorsa sen nasıl genc yakısıklı erkeksen bende genc guzel bır kadınım haberın olsun.dısarda sana bakan kadınlar oldugu gıbı bana da bakan erkekler olucaktır dedım...ve oan kı bakısını unutamıyorum.....ben esımı kıskanmıyorum baskı yapmıyorum kafama takmıyorum.nasıl namuslu kadın varsa ınanıyorum kı namuslu erkekte vardır..sıze bı konudan bahsetmek ıstıyorum.fakat ınce ıslerde calısan bırınden duydugum tek bır soz vardı...dedıkı benım ısım bellı herkes pesımde ama bazı erkeklerde vardır kı yuzume bıle bakmıyorr..ıste ben nasıl olurda bana bakmayanların pesındeyım... dedı...bu soz aklımdan cıkmıyor..arkadasım sen yenı evlısın esını al karsına konus emınım kı duzelır stres yapma..bılmem dusunceme katılır mısın

Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.

ne biçim insansın sen yaa!! neden beddua ediyosun ki anlamadım
burda insanlar sana "giyin süslen kocanı baştan çıkart, sana dönsün" diye akıl mı vereceklerini sandın?
burda kocandan hesap sormak yerine millete çatma bence
konu açıyorsan eleştirilere de açık olacaksın kusura bakma..

Bu dünyada erkek olmak varmış..

Aldat ve kundaklara sarıl..Karşı taraf hep kocanı ayartmış olsun..Ama asla kocana b... sürdürme !

Hep kadın suçludur canına yandığımın dünyasında..Erkek için elinin kiridir ama kadın yaparsa o... !

Biz kadınlar bazı durumlar karşısında eblehce haraket etmeyi bırakmadığı müddetçe gelen vurur anam giden vurur..

Sonra vayy babam bunlar benim başıma niye geldi ? Eh be kadın tabi gelir..Sen daha kendi kadınlık fıtratına dair saygını yitirirmişsin elin oğlu senin gurununu düşünür mü ?

Konu sahibesinin yerinde olsaydım olayın aslını astarını öğrenirdim..Kaldı ki kadından gizlenen bir durum var ortada isterse kundaklıktan arkadaşı olsun buluştugu o kadın...Yarardım kafasını..

Ciddiyim !

Son düzenleme:

aynen canım arkadas hem lafı attı dusuncelerımızı yazdık verdıgı cvb ayıp oldu

konu sahibi arkadaşım artık ne olduğuna dair bir cevap versen üzerinden gece geçti yahu
kocana konuyu açtın mı yoksa için içini yiye yiye onunla aynı yastığa başmı koydun

konu sahibi hiç bi soruya cevap vermemiş mi? bana hiç normal gelmedı netten konustugu kızla 19 gunluk ewlıyken buluşması bıde konu sahıbı kocamı cok severım oda benı yazmıs hey Allah ım kendımızı nası kandırabılıyoruz bız ınsanlar

gerçekten bende dünden beri merak içerisindeyim . belki konu sahibi olanı biteni yazmıştır diye hemen konuya girdim ama nafile. İnşallah herşey yolundadır. Biz yanlış anlamışızdır

Konuyu kapadım sahte olduğundan değil, sahte olduğunu iddia edip alay edildiğinden kapadım, sahteyse sayfalar dolusu yorum yapmak yerine bildirmeliydiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…