19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

Kocam şuanda biriyle buluşuyo olacak ben de evde deliricem. Ayy düşünemiyorum bile.

aldatıyo adam seni.

peki bu kadın evliyse izmirden istanbula bi kaç gün önce gelmiş onun eşi sormuyor mu acaba hatun nereye gidiyorsun ne yapacaksın diye?

ben olsam buraya konu açmak yerine eşimi sevgilisi ile yakalamayı tercih ederdim daha mantıklı olurdu.sonrada o suratını görmek isterdim.

Bi de diyo ki bu kadından kocamı koparmalıyım..

Sanırsın 3 yaşında bi çocuğu şekerle kandırıp kaçırıyolar..
Adamın aklı var fikri var kendi rızasıyla gidiyo, kadın silah zoruyla buluşmuyo ki.

biliyorsunuz gizli gizli yazıştıkarını ve kavga ÇIKARMIYORSUNUZ garip bide üstüne dışarda buluşmalarına göz yumuyırsunuz yakın arkadaşlarsa sizi de götürmesi lazım değilse niye buluşuyor kadını koparma cümlesi de garip kocanız hiç suçsuz kadın yapışmış gibi kocanızda bu rahatlık varken bunu koparsanız başkası yapışır güzelce oturup konuşun böyle şşeylerden hoşlanmadığınızı siz yapsanız hoşuna gidermi sorun

Yok artık ya daha neler duyacağız.

19 günlük evlisiniz, eşiniz nette bir bayanla yazışıyor, kadın uçağa binip bulunduğunuz yere gelip eşinizle buluşuyor ve sizinde herşeyden haberiniz olmasına rağmen evde oturmuş bekliyorsunuz.

Garip hemde çok garip.

hah verdiniz gazı kavga çıkartmaya gitti konu sahibi

Bekara Koca/Karı boşamak kolay derler ama bu durumda hayatta affetmem
Tek yapman gereken şey boşanmak yani aldatıyor sonuçta, bir bayan olarak
bu kadar ezdirmeyelim kendimizi hata var hata var sonuçta aldatmanın affı olmaz
Herşeyi bi ihtimal affedebilirim de aldatmayı aşkından ölsem de affetmem..

Son düzenleme:
Ah bu kocişler ...........

Bence konu çakma
İkinci bi ihtimalde ne olursa olsun, adam terk edilmeyeceğinden emin
Baksana adam netten aşkı ile buluştuğunu bildiği halde, rahatsız etmek istemeyen bi eşi var
Ama hep o kadın yüzündenmiş, yoksa onun kocişi yapmaz

Benim kocam faceden yazışacak, gidip buluşacak ve benim haberim olucak, bende burada konu açıcam. Ya sizde evliya sabrı var yada başka birşey, bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…