seni seven erkek evli bir kadınla ilgilenmez üstelik daha cicim günlerindeyken...o kadın nasıl bir evli kadınki izmirden istanbula gidiyor..bu kadının kocası yokmu...ayol ben market evimize iki adım oraya bile zor çıkıyorum evden..senin durum enteresan..şaka mı bu..bu kadınlar kulübüne yazanların hepsi doğruyumu yazıyor acaba...diyorum ben..Merhaba arkadaslar. Buraya yeni kayit oldum. Benmde bir derdim var. Henuz 19 gunluk evliyim esimi deli gibi cok seviyorum. Oda seviyor ama face bir kiz var surekli onunla konusuyor gizli sakli yazismalarini okuyorum. Kadin da evli ustelik. Kadin izmirde biz istanbuulda ve gecen gun sirf esimi gormek ucin kalkti geldi. Su an bulustular. Ve ben buhranlar geciriyorum. Ne olur bana yardim edin. Kocami bu kadindan koparmaliyim. Bisiler soyleyin nolur. Dayanacak gucum yok.
konu dışında cahilliğimi bağışlayın ne olur.. ban yedi ne demek ????
konu dışında cahilliğimi bağışlayın ne olur.. ban yedi ne demek ????
Ayvayı yedi demek:) Belirli bir süre bu foruma yorum yazamıyor demek :)
hımm:) yönetim tarafından değil mi sanırım :) biz de yemeden kaçalım buradan :) konu sahibine ne olduysa artık :)
Merhaba arkadaslar. Buraya yeni kayit oldum. Benmde bir derdim var. Henuz 19 gunluk evliyim esimi deli gibi cok seviyorum. Oda seviyor ama face bir kiz var surekli onunla konusuyor gizli sakli yazismalarini okuyorum. Kadin da evli ustelik. Kadin izmirde biz istanbuulda ve gecen gun sirf esimi gormek ucin kalkti geldi. Su an bulustular. Ve ben buhranlar geciriyorum. Ne olur bana yardim edin. Kocami bu kadindan koparmaliyim. Bisiler soyleyin nolur. Dayanacak gucum yok.
yaw kızlar birinizde çıkıp kızın derdini anlamak istememiş.
farkında mısınız kız daha 19 günlük evliyim demiş.birinizde çıkıp sormamış kaç yaşındasın, nasıl evlendin, bunu ögrendiginde ve ortalıgı ayaga kaldırdıgında cevrenden ve eşinden ne gibi tepki alacaksın.
kız şu an şokda gibi bişey kim 19 günlük kocasından böyle bişey bekler kim kocasına kondurabilir evet gözüyle görmüş yazılanları ama kız caresize benziyo biyer bilmiyo anlaşılan gitmek istese ha deyince gidebilecegi yer yok gibi.
allah aşkına burda senelerce evli olan bayanlar bile toz konduramıyo eşlerine aldattıgı halde yok o beni seviyo diyo bu kız daha yeni evli eşini bu kısa zamanda nasıl tanıyacak hiç düşündünüzmü veyada sorma geregi duydunuzmu.
yazık valla güzellikle söylemeniz gereken şeyleri bile dalgaya almışsınız.
Konu sahibesinin ve konunun gerçek olabileceği hiç aklınıza gelmedi değil mi?
Niye mi yazmıyor çünkü büyük ihtimalle üye dalga geçilmesine kırıldı.
Konu sahteyse? Dalga geçip konu dışı yazmak yerine yönetime bildirim yaparsınız incelenir ama size eğlence lazım.
Kusura bakmayın eğlenecekseniz geyik bölümüne gideceksiniz...
haklısınız ya ben kendimden utandım.. gerçekten ha deyince boşanamıyorki insan.. kaçıp evlendise geride dönemesse.. bilemedim ben ya.:26::26:
işte bunu söylemek istiyorum bazı insanlar güle oynaya evlenmiyo. yaw bazısı için kolay olabilir boşanmak ama bazısı için imkansız hç mi görmedik mecburiyetten koca evinde kalan insanlar.
bide 19 günlük evli bi insan nasıl kabul eder kocasının onu aldattıgını nasıl kondurur 19 günlük kocasına bunu gözüyle bile görse insan konduramaz başkasında arar sucu aynı konu sahinin aradıgı gibi
Merhaba arkadaslar. Buraya yeni kayit oldum. Benmde bir derdim var. Henuz 19 gunluk evliyim esimi deli gibi cok seviyorum. Oda seviyor ama face bir kiz var surekli onunla konusuyor gizli sakli yazismalarini okuyorum. Kadin da evli ustelik. Kadin izmirde biz istanbuulda ve gecen gun sirf esimi gormek ucin kalkti geldi. Su an bulustular. Ve ben buhranlar geciriyorum. Ne olur bana yardim edin. Kocami bu kadindan koparmaliyim. Bisiler soyleyin nolur. Dayanacak gucum yok.
haklısınız.. ben kendimi onun yerine koyuyorumda.. kocam gerçektan aldatıyorsa bile.. yook aldatmıyordur yaa bi açıklaması vardır derdim. buraya konu açıp sormazdım bile gelince sorardım ama kiminle buluştun günün nasıldı falan derim yanıtlarında kendimi teselli edecek sözler arardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?