19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

seni seven erkek evli bir kadınla ilgilenmez üstelik daha cicim günlerindeyken...o kadın nasıl bir evli kadınki izmirden istanbula gidiyor..bu kadının kocası yokmu...ayol ben market evimize iki adım oraya bile zor çıkıyorum evden..senin durum enteresan..şaka mı bu..bu kadınlar kulübüne yazanların hepsi doğruyumu yazıyor acaba...diyorum ben..

konu dışında cahilliğimi bağışlayın ne olur.. ban yedi ne demek ????

eşini al karşına açıkça konuş arkadaşım.
sabırla düzeleceğini sanmıyorum.
eğer evlenmeden önce flört ve nişanlılıkta da böyle konuşmaları buluşmaları var ise şimdi de vazgeçeceğini düşünmüyorum.

Merhaba arkadaslar. .:126: Buraya yeni kayit oldum Henuz 19 gunluk evliyim esimi deli gibi cok seviyorum. Oda seviyor ama face bir kiz var surekli onunla konusuyor gizli sakli yazismalarini okuyorum. Kadin da evli ustelik Kadin izmirde biz istanbuulda ve gecen gun sirf esimi gormek ucin kalkti geldi. Su an bulustular.

Bisiler soyleyin nolur :92:

Son düzenleme:
yaw kızlar birinizde çıkıp kızın derdini anlamak istememiş.
farkında mısınız kız daha 19 günlük evliyim demiş.birinizde çıkıp sormamış kaç yaşındasın, nasıl evlendin, bunu ögrendiginde ve ortalıgı ayaga kaldırdıgında cevrenden ve eşinden ne gibi tepki alacaksın.
kız şu an şokda gibi bişey kim 19 günlük kocasından böyle bişey bekler kim kocasına kondurabilir evet gözüyle görmüş yazılanları ama kız caresize benziyo biyer bilmiyo anlaşılan gitmek istese ha deyince gidebilecegi yer yok gibi.
allah aşkına burda senelerce evli olan bayanlar bile toz konduramıyo eşlerine aldattıgı halde yok o beni seviyo diyo bu kız daha yeni evli eşini bu kısa zamanda nasıl tanıyacak hiç düşündünüzmü veyada sorma geregi duydunuzmu.
yazık valla güzellikle söylemeniz gereken şeyleri bile dalgaya almışsınız.

haklısınız ya ben kendimden utandım.. gerçekten ha deyince boşanamıyorki insan.. kaçıp evlendise geride dönemesse.. bilemedim ben ya.:26::26:

daha kızın ilk mesajından sonra başlamış dalga gecmeler kimse dogru düzgün sormamış ne oldugunu valla anlamıyorum bizim bu kadınlarımızı neden bu gibi durumlarda insanların şoka ugrayıp ne yapacagını bilememezlik ve elinin ayagının baglanıp başka kşilerden yardım beklemesi normal bişey ve bu insanların yrdım bekledigi insanlarından da bu gibi dalga gecmelerini görmek insanları çıkmaza sokabiliyo.
tamam normal bi durum degil belki ama her insanda aynı tepkiyi verecek degil.

haklısınız ya ben kendimden utandım.. gerçekten ha deyince boşanamıyorki insan.. kaçıp evlendise geride dönemesse.. bilemedim ben ya.:26::26:

işte bunu söylemek istiyorum bazı insanlar güle oynaya evlenmiyo. yaw bazısı için kolay olabilir boşanmak ama bazısı için imkansız hç mi görmedik mecburiyetten koca evinde kalan insanlar.
bide 19 günlük evli bi insan nasıl kabul eder kocasının onu aldattıgını nasıl kondurur 19 günlük kocasına bunu gözüyle bile görse insan konduramaz başkasında arar sucu aynı konu sahinin aradıgı gibi

haklısınız.. ben kendimi onun yerine koyuyorumda.. kocam gerçektan aldatıyorsa bile.. yook aldatmıyordur yaa bi açıklaması vardır derdim. buraya konu açıp sormazdım bile gelince sorardım ama kiminle buluştun günün nasıldı falan derim yanıtlarında kendimi teselli edecek sözler arardım..

üzüldüm canım umarım düşündügün ıbı degıldır... cok yenı evlısın...bence kocanla otur konus.. gercek er geç su yüzüne cıkar... ve hiç bı yalan sonsuza dek gizlı kalmaz

tek bir noktaya takıldım "o da seviyor" demişsiniz ya, hayır o sevmiyor, seven insan aldatmaz, seven erkek başka bir kadına yan gözle bile bakmaz, flört etmek, dokunmak istemez, erkeklerin de bizim gibi duyguları var, olmasa hayvanlardan bir farkları kalmaz zaten, insan bunlar unutmayın farklı bir türden sözetmiyoruz... erkekler de tıpkı bizim gibi aşık olduklarında gözleri başkasını görmüyor... yıllarca kandırmışlar kadınları, erkeğin elinin kiriymiş, aldatmayan erkek yokmuş, birini sever diğerleriyle gönül eğlendirirmiş falan filan, yok böyle bir şey! onlar çapkın erkekler tarafından, evdeki (yani cepteki) kadını kaybetmemek için uydurulan masallar... evdeki yemeğini temizliğini ütüsünü yapmakla, cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmekle görevli, dışardakiler de aşk olur eğlence olur her şey olur böyleleri için...

eşinizi "o kadın"dan kurtarsanız bile başka bir kadın çıkacak, sonra başkası, başkası... eşinizin daha 19. günde aklı başkasındaysa onu asla değiştiremezsiniz... size düşen ya ayrılmak, ya da şu an yaptığınız gibi sessizce oturup kabullenmek...

24 sayfayı üşenmeden okudum,arkadaşım ne kadar rahatsın ya ,o kadın izmirden boşuna mı geldi buraya ,çay bahçesinde çay içmeye değil elbet,söyleyeceğim şey içini acıtacak belki ama aklın başına gelir belki ,sen bunları yazarken kocan belki sevişiyor bile olabilir o kadınla ,son sayfaya kadar baktım belki eşin gelmiştirde hesap sormuisundur diye ,ama yazmamışsın ,ee ne yapmayı düşünüyorsun ?

insan onun yerine koyunca kendini anlayabiliyo ama bizim egomuz yüksek oldugu için yok şöylesin yok böylesin demeye başlıyoruz. tamam kimse bunu kabullenemez ama bazı insanlar yavaş yavaş hazmeder olanları yavaş yavaş delilleri toplayıp yüzüne carpar bi anda ortalıgı ayaga kaldırıp üzülen olmak yerine üzen olmak ister

Allah sonumuzu hayır etsin. Bu tür erkekler sizi hala seviyorlar evet tabi yüzde yüzzz.. Körlük kötü bir şey vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…