19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

niye yalan söylesin ki okudum tabi dicek kocam değil misin sende benimkini oku benim saklım yok ama senin varmış!!!!!

yani ben olsam öyle derim ama koca tipini bilemiyoruz geçen bi arkadaş yazmıştı kocamın feysindeki msjları okudum msj attım kocasıda akşam gelince gösteririm falan kadın baya korkmuştu öle bi şeyse diye dedim ama velhasıl hesap sormak istese her türlü sorar ama kadının umrunda değil biz burda parnak yoruyoz işde

Neymiş bacılar yetişemedim :)) ne olmuş , nası öyle rahatmış parçalayacağına kk ya neden sormuş ? Araları okuyamadım çatladım :44::44::44: Hesap fake miymiş ?

Konu sahibi nerde tüh kaçırdım muhabbeti

Onun yaşadıklarını bir kendisi bir Allah bilirmiş, sabırlı bir insanım rahat değilim diyor kısaca. Eşi evli bir kadınla buluşmuş ama arkadaş olgun davranmalıyım eşimi o kadından nasıl koparmalıyım yardım edin diyor. Bazı arkadaşlar sen nasıl bu kadar rahat olabilirsin diye sinir krizi geçirdi neredeyse Hesabın fake olduğunu düşünen ve bunun üzerine yorum yapan arkadaşların hepsi banlandı. Konu sahibi de kayıplara karıştı.

Konuya gelirsek Allah yardımcın olsun arkadaşım...

tşk ederim arkadaşım çok saol resmen aydınlandım

, bende hiç bişy anlamadım ,anaaamm ortalık fena karışmış ozaman ,
bende bi başına baktım konunun bi sonuna aynı şeyler hiç bişy belli değil, benmi anlamadım diye düşünmüştüm.

neyse baaaalım hayırlısı diyeyim artık

değil başka kadın... arkadaşı dahi olsa asla buluşamazlar !!! ben mi kıskanç yada geniş düşünceli değilim bilmiyorum arkadaş dahi kabul etmem !!

Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.

Konu sahibesinin ve konunun gerçek olabileceği hiç aklınıza gelmedi değil mi?
Niye mi yazmıyor çünkü büyük ihtimalle üye dalga geçilmesine kırıldı.
Konu sahteyse? Dalga geçip konu dışı yazmak yerine yönetime bildirim yaparsınız incelenir ama size eğlence lazım.

Kusura bakmayın eğlenecekseniz geyik bölümüne gideceksiniz...

Konu umarım gerçek değildir zira bu kadarı çok fazla
Ben 21 sayfadaki o birkaç yorumunuzu okuyunca bile delirdim doğrusu.
Facede yazışmaları ilk gördüğünüzde sormalıydınız bu kim diye.
Hadi o kadar yazışmasına dayanabildiniz sabırla.
Kalkıp ne için, hangi cüretle geliyor diyebilmeliydiniz bu da bir fırsattı eşinize gerçekleri anlattırabilmek için.
Hele erkek arkadaşımla buluşacağını söylediğinde hiç mi çakmadınız yahu.
Buraya gelip yardım edin, dua edin ne yapayım diyorsunuz.
Yapmanız gereken şeyleri yapmamışsınız zaten bundan sonra yapılması gereken belli de siz böyle ciddi bir durumda kavgayı bile göze almıyorsunuz ki.
Daha fazla yazmayalım bedduada yemişiz durduk yere

hatayı nerde yapmışsın bılıyor musun
bunca zaman susmakla
o mesajları gördüğün an hemen soracaktın eşıne ne bunlar dıye
adam bırde senın telefonundan yazışıyor hıç mı korku yok bu erkeklerde yaa
Kocan geldı mı yoksa hala dışarda mı? Al karşına konuş olmaz kı böyle

Bu konu yüzünden ne kadar kişi ban yemiş.
Arkadaşlar konu sahteyse bile KİB yapın yeter.
Değer mi bir konu için ban yemeye.

Canım sen böyle bişeye neden susuyorsun peki ?

yani insan böyle bişeyi nasıl kabul ederki tepki versen

konu sahibi burda görünüyo ama yorum yapmıyo
son durum ne acaba merak ettim
mesela kocan eve geldi mi

Arkadaşın yorumlarını okuyamadım son durum ne :26:

Sorun asiri rahatligi , cogu kisi de bosuna ban yedi :26: kadin memnun halinden bence yoksa buraya konu acacak kadar sakin olamazdi , pes dogrusu daha neler okuyacagiz esin eve gelince suratina nasil bakcaksin nasil ayni yastiga bas koyucaksin hangi mideyle boyle bir seyi hangi kadin hazmedebilir konu sahibi sinirlerimizi bozdu bos yere :26:

Yuuuuhhhhh.... Sizi seviyormu??? Suan bulusmadamis farkindasiniz degilmi... Tek konuyu okudum ve inanamiyorum... Eve bile almazdim... Eee yuh yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…