19.haftada çatı agrısı yasayan varmı çok erken degilmi

sedefbxl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
336
136
23
Mrb kızlar catis Ağrı'sından oluyorum ya sağ tarafımda yatandan kalkamıyorum yürüdüğümü cok acıyo Nasıl gececek

Cati agrisi dedigin pelvis kaslari mi ne o dimi?
15 haftadan beri inanilmaz agri cekiyorum hatta bigun okadar agridiki sabah sismisti oram ( yolda agridan farketmeden orami tutucam diye korkuyorum ://
Yurudukten sonra oturmak,yatinca saga sola donmek cok aci veriyor
arastirdim hep normal yaziyor sali gunu dr.a sorucam bisey derse yazarim
sizinde pelvis kadlarindan ic bacaga ordanda kalcaya dogru gidiyor mu agriniz
**yatarken bacak arasina yastik koymak biraz iyi geliyor

bende de oldu çok korktum açılmam mı var yoksa filan diye 5 6 kişiye sordum hemşire ebe doktor doğum yapmış kadınlar filan hepsi çok normal ağrır dediler doktorumda bu ağrı olur normal ama senin kendini yorduğunu gösterir dedi korkmayın yani normal ama dinlenin bol bol

tamda dedıgın gibi Can'ımdan tarafımda özellikle cok yurudummu agridan duramıyorum sımdı azaldı hamıle yastigi aldım o baya bı azalttı yine acıyo ama cok degil

Haklısın cok yordummu acayip agriyor dinlenince geciyor

Haklısın cok yordummu acayip agriyor dinlenince geciyor
benimde ilk kızımda hiç olmamıştı, bunda 12. haftadan beri hissediyorum, hatta açılıyorda doğum başlıyor gibi bir kasılma hissediyorum ama öyle yatağa yatıracak kadar olmadı, vücudun değişimi diye düşünüyorum

Evet Can'ım vücut degısıyor bende cok ayakda kaldımmı acayip agriyor sağ sola döneniyorum hıc yatarken sımdı iyi gibi ama cok koyu agrisi

Ayyyyy Allah korusun ben öyle bir Ağrı çektim 2 gun ölüyorum fln sandım ağrıdan sancıdan bir tek uzanınca Yada oturunca geçiyordu bol bol su içtim her tuvaletimde yavaş yavaş azaldı aslında ilk iltihaptan şüphelendim ama çok şükür temiz cıktı demek ki rahim Büyüdükçe bu sancılar olucakmış bana doktorum magnezyum diasporal vermişti sabah akşam sonra rahatladım

Aynen gulum bende hayatım boyunca boyle bı acı ne gördüm ne cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…