19 haftalık olduk hala Midem bulantılarım devam ediyorrrrr napcazzz???

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
arkadaslarım canlarım sizinde basınıza gelmiş olabilir bu mide bulantısı sorunu .ilk ayda 10 kılo vermiş biriyim.seumlar falan derken haftalar gerçti 19.haftadayım hala bulantıalrım devam edıyor.kokular etkılıyor pek yıyemıyorum gunduzlerı. zaten pek farklı bişi yıyemıyorum .ne zman geçti sizin bulantılarınız ne öneririrsiniz?

9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş biri olarak Allah yardımcın olsun diyorum. Ayva, havuç ve yağsız (çok az yağlı da olabilir) patlamış mısır beni biraz olsun rahatlatıyordu. Ben mide bulantısı için sürekli ilaç kullandım. Akşamları da erken yatmaya dikkat ediyordum. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

baya kılo vermıs olmalısın.bende ılac kullanıyorum ılac kullamazsan fenayım.yınede cok sukur.ayva yıyorum aksamları kusmadan uyuyorum erkenden senın dedıgın gıbı.senın bebiş ne kadarlık oldu?

baya kılo vermıs olmalısın.bende ılac kullanıyorum ılac kullamazsan fenayım.yınede cok sukur.ayva yıyorum aksamları kusmadan uyuyorum erkenden senın dedıgın gıbı.senın bebiş ne kadarlık oldu?

Ben ilk 3 ayda 3-4 kilo vermiştim. Zaten toplamda 13 kilo aldım. Resmen kilo almak için uğraşıyordum. Bizimki 6,5 aylık oldu. Doğumdan sonra insanın canı herşeyden yemek istiyor ama bu sefer de bebiş izin vermiyor ne yazık ki. İnşallah seninki hamilelik süresince devam etmez. İnsan bir şeylere aşermek istiyor ya

bende 9 ay boyunca çektim o bulantıları toplamda 7 kilo aldım çok kotuydu o günler benim için bebegim 3300 gr dogdu çokta saglıklı benim depolardan yemiş hep:)dogumdan 3 gün sonra falan tartılmıştım 0 kilo kaldı bende korsede giydim şuan 11 aylık bebegim hiç dogum yapmamış gibiyim çok şükür

merhaba,

10 kilo çok ciddi bir rakam çok üzüldüm canım ya kendine iyi bakmalısın, benim bir arkadaşım primabella kullanmıştı, ilaçsız bir şey, çok iyi geldi ona, ben de çevremde bundan muzdarip arkadaşlara tavsiye ediyorum, ben de çok hamile kalmak istiyorum, mide bulantısı çekiyim ama bir bebeğim olsun istiyorum

canım Allah yardımcın olsun bende hamılelıklerımde 3 ay boyunca cektım neler denedım olmuyo ıns cabucak gecer zor gunler burda okumustum bıde kuru hurmayı dene Alaah yardımcın olsun...

canm tavsıyen için teşekkür ederim.senin neden olmuyor inşallah en kısa zamanda seninde olur .

.

zor bir süreçten sonra sana maşallah diyorum.En büyük artısıda kılo problemi yaşamamıs olman sanırım.ve bebişin sağlıklı tekrar maşallah diyeyim.

ben çok çektim bulantı şuan 19 haftalık benimde ama azaldı kokular hala rahatsız ediyo.o geçmiyo sanırım 9 ayağzım çok kötü zehir gibi hepama ben bulantılarım olduğunda daha çok yedim yani ekmek çok yedim geçirir diye hep normal hayatımda hiç ekmek yemem çok yedim hamile kalında 59 kiloydum şimdi 67 kiloyumnormalmi ya çok aldım sanki 19 hafta için((

bende senın gıbı ekmek yıyoeum bu sayade kılo alıyorum ama cok kılo alsakta dogum
dan sonra veırırız dıye dusunuyorum en azından cevremdekı ornekler bana boyle yansıttı.

bana da doktorum bu cihazı önerdi, denedim ve işe yaradı. Evet ilaçsız ve bebeğime zararı yokmuş. bakarken sizin yazılarınızı gördüm ben de yazayım dedim. inşallah kimse mide bulantısı çekmez ama çekenler için de artık çaresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…