• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 19 Haziran- Verdim gitti :)

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Merhabalar Kızlar;
bir aksilik olmazsa 19 Haziran akşamı 6 yıla yakındır bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğüm sevgilim ve ailesi bize beni istemeye geliyorlar.
Biz ailelerle daha önce tanışmıştık, geçen haftada aileler birbirleriyle tanıştılar
cumartesi günüde büyük gün

Elbisem ve ayakkabılar hakkında yorum istiyorum lütfeen buyrunnnnnnnnn

$sın.webp

hayırlı olsun şimdiden canım
ama eğer söz gibi bişi olacaksa kalabalık olacaksanız daha değişik bir elbise giymeni tavsiye ederim

Hayırlı olsun canım..
Ama başlığa çok güldüm.
çok fesatım galiba kaydirigubbakcemile3

:1: :1: :1: :1: ayy çok güldüm walla yanlış anlaşılma olmasın sempatiksalakcinni

hayırlı olsun şimdiden canım
ama eğer söz gibi bişi olacaksa kalabalık olacaksanız daha değişik bir elbise giymeni tavsiye ederim

canım kalabalık olcağız ama söz falan olmucak :bbo:
daha değişik derken ne tarz bişey mesela
bide elbisem resimde pek güzel çıkmıyo
çok cici bi elbise akannehir

elbisen güzel cnım yanlıs anlama ama söz olmayacaksa ideal hani eğer söz fln olacaksa daha değişik giyersin diye söylemiştim ama söz olmayacaksa ideal bu elbise

cnm harikasın harika o güzel yüzünüde görse kk hatunları valla tamamane bayılırlar benden demesi:)

elbisen güzel cnım yanlıs anlama ama söz olmayacaksa ideal hani eğer söz fln olacaksa daha değişik giyersin diye söylemiştim ama söz olmayacaksa ideal bu elbise

aslında bi tek taş olayına girilcek ama o söz olmuyo sanırım
yani biz söz falan düşünmüyoruz
isticekler 1 kaç ay sonrada nişanlancaz

cnm harikasın harika o güzel yüzünüde görse kk hatunları valla tamamane bayılırlar benden demesi:)

kuşuum yerim seni ben :) opuyorumnanaktan

elbisen çok çok hoş. şimdiden mutluluklar. Allah tamamına erdirsin. ayakkabın da çok güzel ama sanki açık renk ayakkabı giysen elbisenin altına daha güzel olur gibi geldi.

isteme olacak yani tektasta sözde takılır zatensempatiksalakcinni
elbisen ilk basta dun akşam bakınca çocuksu geldi ama sana cok yakısmıs şimdi dun akşam düşündüğümü düşünmüyorum yani ayyy canım sen bosver benisempatiksalakcinni

elbisen çok çok hoş. şimdiden mutluluklar. Allah tamamına erdirsin. ayakkabın da çok güzel ama sanki açık renk ayakkabı giysen elbisenin altına daha güzel olur gibi geldi.

aslında açık renk ayakkabıyla denedimde açık renkte olmadı vizon rengi ve krem ayakkabılarda var ama olmadı bide kemer kısmında bakır&kahve arası taşlar var onun için gidip bide kahve ayakkabı almak zorunda kaldım :)
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım

isteme olacak yani tektasta sözde takılır zatensempatiksalakcinni
elbisen ilk basta dun akşam bakınca çocuksu geldi ama sana cok yakısmıs şimdi dun akşam düşündüğümü düşünmüyorum yani ayyy canım sen bosver benisempatiksalakcinni

yerimseniben bende aslında kokoş şeylerden çok hoşlanırım yani
böle allı pullu abartılı giyinmeyi severimde
bu olay için ne alacağımı şaşırdım düz sade bişi olsun dedim
kendimi nişana saklıyorum :1:

Ohh sonunda atlattık :)
ınşallah 17 Temmuzdada nişan olucak yer bulabilirsek

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin inşallah.. 19 haziran benim sevdiğim insanın ailesi ve benim ailemin tanışma günüydü benimki pek hayırlı olmadı senağlama ama inşallah sizler mutlu olursunuz...

Ohh sonunda atlattık :)
İnşallah 17 Temmuzdada nişan olucak yer bulabilirsek

Hadi hayırlı olsun,
Allah tamamına erdirsin canım :nazar:

Hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin inşallah.. 19 haziran benim sevdiğim insanın ailesi ve benim ailemin tanışma günüydü benimki pek hayırlı olmadı senağlama ama inşallah sizler mutlu olursunuz...

Çok üzüldüm :çok üzgünüm: Hakkında hayırlısı olur inşallah :teselli:

Canım öle düşünme belkide böyle olması senin için hayırlısı olmuştur ki kesinlikle öyledir bence.
:teselli:

Back
X