çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
Ben de böyleydim, hala da böyleyim. Senin yaşındayken aynı boyla 46 kiloydum hatta. 49 kilo liseden mezun oldum. Evet ileriki yaşta avantaja dönüşüyor bu doğru. Şu anda yeterince dikkat çekmediğini düşünüyorsun , dezavantajlı görüyorsun kendini. Yapabileceğin bir şey olmadığını düşünüyorum. Kendinle barış imzalaçok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
zor valla ya emin misinsenin bu derdine talibim. sen de benim dertlerimden herhangi birisini alabilirsin ahaha.
bazen korkuyorum hep böyle kalacağım diyeBen de böyleydim, hala da böyleyim. Senin yaşındayken aynı boyla 46 kiloydum hatta. 49 kilo liseden mezun oldum. Evet ileriki yaşta avantaja dönüşüyor bu doğru. Şu anda yeterince dikkat çekmediğini düşünüyorsun , dezavantajlı görüyorsun kendini. Yapabileceğin bir şey olmadığını düşünüyorum. Kendinle barış imzala
Hep böyle kalacaksın ama 35 yaşında 29 gösterdiğin için mutlu olacaksınbazen korkuyorum hep böyle kalacağım diye
böyle kendimi teselli edeceğim artık. Hani 25 yaşında falan olsam 17-18 gibi göstersem dert etmeyeceğim. Ama çocuk gibi göstermek sorun işte.Hep böyle kalacaksın ama 35 yaşında 29 gösterdiğin için mutlu olacaksın
yuzde on bin.zor valla ya emin misin
Bende 14 Ken 17. 17 iken 20 . Şuan 25 ama 29 gösteriyorum. Yaşımı diyince kesin yaşını küçültüyor bakışı of. Hayatta her istediğimiz olmuyor ki böyle kabul edip mutlu olmaya bakınzor valla ya emin misin
Bi önerim kücuk gostermenin tadini cikar ben hep 3 4 yas büyük gösteririm yasimi duyan aaa der sen o kizlari boswer hayatina bak guzelim bu da tek derdin olsunçok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
dersine çalış üniversiteni oku.dil öğren.zor valla ya emin misin
bende sizin gibiydim 22 23 yaslarim da koca koca teyzeler beni 16 17 yasimda sanip yanaklarimi mincirirlardi amanin nasi tatli sen kac yasindasin derlerdi 22 diyince elleri havada kalirdi
sokakta liseli cocuklar laf atardi falan
sonra zamanla terketti bu güzel kücuk gosterme.
hala disari cikinca yanaklarimi minciracaklar saniyorum ama yok büyüdüğünü anliyor insan üzüyor.
bence çok şanslısın küçük gosterdigin icin
benim 3 yaşında kızım var, dün dısardayken başka bir çocuk gelip bana teyze beni salıncağa bindirirmisin diyince çocuğun yüzüne bir kaç saniye aval aval baktım.bana marketlerde artık sizin ödemeniz nasıl olacak ya da mağazalarda mesafeli konuşuyorlar diye anladım buyuduğumu, yaşlanmıyoruz değil mi buyuyoruz
teyze kelimesi acilen yasaklanmalıbenim 3 yaşında kızım var, dün dısardayken başka bir çocuk gelip bana teyze beni salıncağa bindirirmisin diyince çocuğun yüzüne bir kaç saniye aval aval baktım.
hala idrak edemedim kabul edemiyorumteyze değilim ben
kesinlikleteyze kelimesi acilen yasaklanmalı
benim 3 yaşında kızım var, dün dısardayken başka bir çocuk gelip bana teyze beni salıncağa bindirirmisin diyince çocuğun yüzüne bir kaç saniye aval aval baktım.
hala idrak edemedim kabul edemiyorumteyze değilim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?